- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.801
Yok canım ya annemlere gitmem yalan oldu sabah zaten esimde hafif kırgınlık vardı akşam daha da ilerledi şimdi acil de bekliyoz
En çok ta kaynanamin dediği oldu gidemedim diye sinir oldum eşim sabah bindireyim git diyo ama onuda bu halde birakipta gitmek bana yakışmaz merak ederim orda da rahat edemem o yüzden vazgeçtim
Soğuk algınlığı zaten ama ben birakamiyorum kiyamiyorumİyileşsin öyle git ama koca adam kendine bakar. Annesi ne güne duruyor baksın. Hafif bi soğuk algınlığıysa 3 güne düzelir zaten.
Herseyde bir hayir vardir canim olsun esin iyilessin haftaya gidersin hem kayinvalidenlerde bilir gidecegini diyer turlu olmazdi tamam kizabilirsin bizde kiziyoruz ama sana yakisan esinin yaninda olmak kacar gibi gitmek olmaxzdi zaten ama haftaya git ailenin yanina hatta esinde gitsin sizinkilerde diyer cocuklarinin yanina gitsinler kac aydir sabrediyosun azicik daha sabret tatlim kotu olma zamani gelince konusmak istediklerini konusursun uzme kendini artik bu konu yuzundenYok canım ya annemlere gitmem yalan oldu sabah zaten esimde hafif kırgınlık vardı akşam daha da ilerledi şimdi acil de bekliyoz
En çok ta kaynanamin dediği oldu gidemedim diye sinir oldum eşim sabah bindireyim git diyo ama onuda bu halde birakipta gitmek bana yakışmaz merak ederim orda da rahat edemem o yüzden vazgeçtim
Oyyyyy kocasinada kiyamazmiss masallah sizede askinizada masallahSoğuk algınlığı zaten ama ben birakamiyorum kiyamiyorum
Annem de bana ordan kızıyor gelmiyorsun diye ne yap cam şaşırdım ben hep eşim on planda benim için niye böyle bilmiyorum bazen doğru yapmadigimi düşünüyorum ama ona da kiyamiyorum uffff uffff keşke bu kadar sevmeseydim
Zaten hep eşimi çok sevmem den böyle oluyor. Ama sabah beri içimde huzursuzluk vardı çıktı hayırlısı olsunHerseyde bir hayir vardir canim olsun esin iyilessin haftaya gidersin hem kayinvalidenlerde bilir gidecegini diyer turlu olmazdi tamam kizabilirsin bizde kiziyoruz ama sana yakisan esinin yaninda olmak kacar gibi gitmek olmaxzdi zaten ama haftaya git ailenin yanina hatta esinde gitsin sizinkilerde diyer cocuklarinin yanina gitsinler kac aydir sabrediyosun azicik daha sabret tatlim kotu olma zamani gelince konusmak istediklerini konusursun uzme kendini artik bu konu yuzunden
Şaka mı yaa benimki 3-4 kez belki 5 kez. Uzun emiyor. Bir de huysuzsa daha çok emiyo. Ama 10 kereyi bulmaz. Seninki seni kullanıyo resmen Allah Allah.. Diş falan mı çıkarıyo yoksa hep mi böyle? Adetinin düzensizliği bu sebeptendir. Peki sütün baya var mı doyacağı kadar? Gerçi süt ne kadar doyuracak ki yani su gibi artık.. Ek gıda hiç mi yemiyo? En azından çorba falan? Bnmki de çok zor alıştı her kaşığı kusardı ama şimdi maşallah biraz düzen oturttuk. Kendimizle her sofraya oturtuyoruz.
Doymayan çocuk uyumaz da Allah kolaylık versin canım. Benim oğlan tahıllı yemek yemeden uyumaz. Uyursa da yüz kere ağlar uyanır.
Hayirlisi olsun canim baska zaman gidersin.zaten birakip gitsen esinden cok kv der hasta kocasini birakip gitti diye.bosuna canin sıkılmasin.zaten aklin esinde kalacaksa orda da rahat edemezsin ki.boylesi daha iyi olmus.yarin gitmene degmez pazar geri doneceksen.baska hafta cuma aksamdan gidersin.Zaten hep eşimi çok sevmem den böyle oluyor. Ama sabah beri içimde huzursuzluk vardı çıktı hayırlısı olsun
Sağol canım kaynana m hala gidecem diye biliyor. Ama eşim önemli benim için iyi olsun inşallah gideriz beraberHayirlisi olsun canim baska zaman gidersin.zaten birakip gitsen esinden cok kv der hasta kocasini birakip gitti diye.bosuna canin sıkılmasin.zaten aklin esinde kalacaksa orda da rahat edemezsin ki.boylesi daha iyi olmus.yarin gitmene degmez pazar geri doneceksen.baska hafta cuma aksamdan gidersin.
Soylediniz mi peki gidecegini ama vazgectigini?
esine de cok gecmis olsun bu arada...
Soğuk algınlığı zaten ama ben birakamiyorum kiyamiyorum
Annem de bana ordan kızıyor gelmiyorsun diye ne yap cam şaşırdım ben hep eşim on planda benim için niye böyle bilmiyorum bazen doğru yapmadigimi düşünüyorum ama ona da kiyamiyorum uffff uffff keşke bu kadar sevmeseydim
Öyle zaten annemi düşündüğüm için iki arada kalıyorum neyse artık hayirlisiCanım karışmak istemiyorum ama anne gibi olmuyo kimse. Ben de eşimi çok seviyorum ama çocuktan sonra anlayacaksın anne olunca. Git biraz kafan da rahatlar eşin toparlansın madem öyle git. Annene de yazık evlat hasreti başka hiçbişeye benzemez ben 1 saat ayrı kalınca çıldırıyorum.
Ay canim bu konudan cidden muzdaripim. Millet derdi inanmazdim hic yemek yemez sadece beni emiyor diye. Benim ilk cocugum cok guzel yerdi. Ama buna bu zamana kadar daha 1 kase corbayi yediremwmisimdir. Dislerden cok cektim hala da cekiyoruz her goren yazik cocuga diyor. Agzinin ici hep sis diserin yeri cok belli. Bir ara ona bagladim sonra kansizligina falan ama galiba hepsi bahane bence yemwk istemiyor meme düşkünü fazlasiyla. Ay yoruldum 5 dk uzanayim diyorum aninda basimda anne meme diye bekliyor..
kahvaltiya bizimle oturuyor yedigi salataligin ortasi yumurta tahin pekmez ama o da cok az hatta 1 gun yiyorsa 2 gun yemez. Aksamlari da pilav ya da makarna tarzi yer o da 2 yk gecmez.
Belki de emzirdigin icin sende bosluga dusup kendini yemege verip kilo almissindir.emzirmek enerji kaybi yapiyor cunku.yani biraktirman senin de hayrina artikSutum elhamdülillah var canim uyumasi guzel hastalik olmadigi surece. Ama azcik yese belki gece daha az uyanir dedigin gibi. Neyse 2 yasina az kaldi. Sütü kesince mecbur yiyecek. Kac kilo seni cocuk benim ki 11
Sutum elhamdülillah var canim uyumasi guzel hastalik olmadigi surece. Ama azcik yese belki gece daha az uyanir dedigin gibi. Neyse 2 yasina az kaldi. Sütü kesince mecbur yiyecek. Kac kilo seni cocuk benim ki 11
Belki de emzirdigin icin sende bosluga dusup kendini yemege verip kilo almissindir.emzirmek enerji kaybi yapiyor cunku.yani biraktirman senin de hayrina artik
Seninki dudak tiryakisi olmus boyle durumlarda sutten kesmek en iyisi zamanida gelmis artik ek gida almasi gerek hatta kendi basina az az yemeli dort ay sonra iki yasinda olcak o nedenle sen basla calismalara hem ramazanida rahatca tutarsin yoksa hem sen sen cocuk gidasiz kalir nacizane fikrimAy canim bu konudn muzdaripim. Millet derdi inanmazdim hic yemek yemez sadece beni emiyor diye. Benim ilk cocugum cok guzel yerdi. Ama buna bu zamana kadar daha 1 kase corbayi yediremwmisimdir. Dislerden cok cektim hala da cekiyoruz her goren yazik cocuga diyor. Agzinin ici hep sis diserin yeri cok belli. Bir ara ona bagladim sonra kansizligina falan ama galiba hepsi bahane bence yemwk istemiyor meme düşkünü fazlasiyla. Ay yoruldum 5 dk uzanayim diyorum aninda basimda anne meme diye bekliyor..
kahvaltiya bizimle oturuyor yedigi salataligin ortasi yumurta tahin pekmez ama o da cok az hatta 1 gun yiyorsa 2 gun yemez. Aksamlari da pilav ya da makarna tarzi yer o da 2 yk gecmez.
Oyyy çok azmış cidden yaa kilosu nasıl peki? Bi uzmana danışsana büyük ihtimal memeyi bıraktırır. Senin canına da yazık. Çocuğun da yemeye alışması gerek. 2 yaşından sonra daha da inatlaşıyolar.
Belki de emzirdigin icin sende bosluga dusup kendini yemege verip kilo almissindir.emzirmek enerji kaybi yapiyor cunku.yani biraktirman senin de hayrina artik
Sen de haklısın tabi 2 yaşına kadar emzirmek istiyosun. Benimki de o civarlardı en son kilosu. Kız mı erkek mi seninki? Bnmki erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?