- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.821
Canım tabi ki o kadar emzirmeye insan paket paket çikolata indirir mideye en basiti. Sürekli acıkır ve canı tatlı ister.
Seninki dudak tiryakisi olmus boyle durumlarda sutten kesmek en iyisi zamanida gelmis artik ek gida almasi gerek hatta kendi basina az az yemeli dort ay sonra iki yasinda olcak o nedenle sen basla calismalara hem ramazanida rahatca tutarsin yoksa hem sen sen cocuk gidasiz kalir nacizane fikrim
Hurma ve sut cok iyi bastiriyor tatli istegini.ara ogun yaparsinBeni bitiren tatlilar iste. Ama dayanmaliyom artik. Iste acikinca bende kuruyemis ayran sut meyve ile bastiracagim. Cikolata biskuvi sagliksiz artık benim icin
Erkek canim.bir de ablamiz var.5 yasinda...
Kizin yihomus bak oglun yemiyo kansixligida vardi dimi demekki senin sutunun artik cokta faydasi kalmamis kilosuda cok ax ben buyuk oglumu 18 aylikken kestim dr tavsiyesiyle kucuk oglumuda iki yasinda kestim yani duruma gore degisiyo sutten kesmek bence hakdizlik olmaz bebegin sagligi daha onrmli suan herseyden az az da olsa yemeli seni emdigi icin rahata alismis kerata ondan yemiyo ramazandan once hallet bu isi cunku sutten kesmek cocuktan cok anneyi hasta ediyo onuda goz onunde bulundur canimAslında ramazandan once kesmeye niyetim var mayista yani.Ayy digerini tam 2 yas emzirdim ya buna haksizlik gibi geliyor. Hayirlisi bakalim. Ama gercekten yoruyor aryik beni. Onune koyunca pilavi yogurdu kendisi yiyor zaten. Ama yemek cani isterse yer yoksa imkani yok yemez.
Evet yaa hic yazmadigini gormedik bugune kadar biseymi olduki@Melrin in de sesi cikmadi bu aksam.gelirdi hep ihmal etmezdi.olumsuz bir durum yoktur umarim
Hosbuldum..Hosgeldin aramiza canim.bende hayli kilo verdim.117 den 74 e dustum ama bu aralar kacamaklarla artilardayim.
Hep iki ogun mu beslenirsin bugunluk mu boyle oldu
O zaman 1100-1200 alıyordum..uzun zamandır saymıyorum..ama içgüdüsel olarak ekmeği azalttim..abur cuburu ve tatlıyı çok kaçırdım bu donemde ;(Hosgeldin yeni katıldın galıba kalorı sayarak demissın kac kalorı alıyordun suan da yine sayıyor musun
Günaydınlaaaarrrr
Gunaydin canim.gruplarimiz ikili biliyorsun.sendeGunaydin hanimlar
Bugün ölçülerimi aldım sonunda
Göğüs : 102 cm
Bel : 82 cm
Kalça : 102 cm
Gunaydin canim.gruplarimiz ikili biliyorsun.sende
yeni katildin istersen miladla tambagin grubuna ucuncu olarak dahil edelim seni.verilen kilolarin ortalamasini aliriz 3 e boleriz sizinkini bizimkileri 2 ye boleriz.olurda bir arkadas daha dahil olursa o zaman 2 li gruba ayiririz.
Sabah mı aldınız bende alayım yarınben ölçülerimi almaktan korkuyorum valla çok büyük çıkacak sizinkilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?