Haydi Yine Yeniden...

Canım tabi ki o kadar emzirmeye insan paket paket çikolata indirir mideye en basiti. Sürekli acıkır ve canı tatlı ister.

Beni bitiren tatlilar iste. Ama dayanmaliyom artik. Iste acikinca bende kuruyemis ayran sut meyve ile bastiracagim. Cikolata biskuvi sagliksiz artık benim icin

Aslında ramazandan once kesmeye niyetim var mayista yani.Ayy digerini tam 2 yas emzirdim ya buna haksizlik gibi geliyor. Hayirlisi bakalim. Ama gercekten yoruyor aryik beni. Onune koyunca pilavi yogurdu kendisi yiyor zaten. Ama yemek cani isterse yer yoksa imkani yok yemez.

P
Kizin yihomus bak oglun yemiyo kansixligida vardi dimi demekki senin sutunun artik cokta faydasi kalmamis kilosuda cok ax ben buyuk oglumu 18 aylikken kestim dr tavsiyesiyle kucuk oglumuda iki yasinda kestim yani duruma gore degisiyo sutten kesmek bence hakdizlik olmaz bebegin sagligi daha onrmli suan herseyden az az da olsa yemeli seni emdigi icin rahata alismis kerata ondan yemiyo ramazandan once hallet bu isi cunku sutten kesmek cocuktan cok anneyi hasta ediyo onuda goz onunde bulundur canim

Hosgeldin aramiza canim.bende hayli kilo verdim.117 den 74 e dustum ama bu aralar kacamaklarla artilardayim.
Hep iki ogun mu beslenirsin bugunluk mu boyle oldu
Hosbuldum..Kızlar kusura bakmayın.işler çok yoğun bakamiyorum. Genelde iki öğün sesleniyorum.ama kilo verdiğim zamanlarda sabah en azından bir bardak süt içiyordum..

Hosgeldin yeni katıldın galıba kalorı sayarak demissın kac kalorı alıyordun suan da yine sayıyor musun
O zaman 1100-1200 alıyordum..uzun zamandır saymıyorum..ama içgüdüsel olarak ekmeği azalttim..abur cuburu ve tatlıyı çok kaçırdım bu donemde ;(

Günaydınlaaaarrrr

Günaydın canim sen hep bana dua et ya dun dedin ki boleksiler gor diye harbiden cok bol oldu. Ben de sok oldum. 87.6 yi gordum tartida. Bugun 3. Günüm diyette cok şükür iyiki basladim ve bozmak yok

kahvaltim
sucuklu yumurta
5 zeytin
1 sivri biber
suzme peynir.

ara
sade soda iciyorum simdi.

aslinda diyet diyorum ama ben sağlıklı beslenme ye calisiyorum.

Gunaydin hanimlar
Gunaydin canim.gruplarimiz ikili biliyorsun.sende
yeni katildin istersen miladla tambagin grubuna ucuncu olarak dahil edelim seni.verilen kilolarin ortalamasini aliriz 3 e boleriz sizinkini bizimkileri 2 ye boleriz.olurda bir arkadas daha dahil olursa o zaman 2 li gruba ayiririz.

Olur tabi canim benim icin sorun yok tabi milad ve tatlitambak ne derler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…