Haydi Yine Yeniden...

sabah alıyorlar canım ben cesaret edemiyorum ki almaya
Sen al bıryere yaz sonra mutlu olursun ıncelme oldukca keşke bende yzsaydım Ama benim ölcum yapacak birseyim yok bi ara arkadasta yaptım ama hatırlamıyorum hem tomurcuk 102 yazmis Gögüs kucultme ameliyatı diyor benimde 100 dıye hatırlıyorum ama kac ay oldu belki kuculdu

bende 90 takıyorum imkanım olsa bende küçültürüm

Valla bende göğüs küçültme ile ilgili muayeneye gittiğimde 100 kilonun üzerindeydim ve sanırım ölçüler 110 un üzerindeydi.belki de daha fazla hatırlayamıyorum.şimdi kilo verdikçe içi boşaldı daha beter sarktılar.ameliyat olmak istiyorum deyince insanlar gerek yok küçülmüş zaten diyorlar.ama çamaşırlı hali çok büyük durmuyor.toparlayıcı takıyorum zaten.

Cok sevindim tatlim birbirimize dua edelim tabi..ben tartilmadim cesaret edemedim tartilmaya butun gece nasildim 100un uzerindeyimde sanki 150 oldum kendi bedenimi kaldiramadim uzun zamandir ilk defa bu kadar rahatsız oldum kendimden.. regl zamani yaklaştı yuksek kiloma ek şişkinlik eklendi ondan sanırım moralim bozulmasın diye tartıdan sali gününe kadar uzak durmaliyim..

Olur tabi canim benim icin sorun yok tabi milad ve tatlitambak ne derler bilmiyorum

Ne diyeceğim canim benim takimimiza hoşgeldin diyorum

Swve seve canim kabul ederim benim icin sorun yok

O zaman birlikten kuvvet dogar kizlar

Ay canim ben nasil hafifledim 2 gunde anlatamam. Odemin gitmesi bile rahatlatiyor. Bakalim saliya kac cikacagim

Günaydın kızlar yağmurlu bir hafta sonu cok soguk hava esim cocuklar hep evde bugun yataktan yine yorgun uyandim hic dinlenmis olmuyorum niye boyle oluyoki galiba dr gitme zamani geldi
Zihinsel olarak da bir yorgunluk var ya sende bu ara ondan olabilir bu beden yorgunluğu da.Keyifli değilsin ki keyifli uyanasın canım.Neyse az kaldı havalar düzelsin günler uzasın yürüyüşler iyi gelecek sana.Artık 2017 yılına 60 lı bir kiloda girersin

Once dedigin gibi zihin yorgunlugundan kurtulmam lazim ama nasil rabbim insallah bir ferahlik verecek ....havalar duzelsede bende kilometrelerce yurusem belki o zaman zihnimde bedenimde feraha ulasir..... 60 larda olmayida cok isterim hani

Önceki ölçülerimi tam bilmediğim için ne kadar inceldiğimi de göremedim.İnşallah bundan sonrası için takip edicem.
Beğendin mi ölçülerimi alkışlamışsın
Olculerin cok iyi canim basenin cok degilmis benim basen var ya gogus bel yok fazla degilde okkali bi basenim var siyahilerin basenleri gibi cirkin degil ama biraz dikkat cekici

Olculerin cok iyi canim basenin cok degilmis benim basen var ya gogus bel yok fazla degilde okkali bi basenim var siyahilerin basenleri gibi cirkin degil ama biraz dikkat cekici
Bende hep istemişimdir üst bedenim küçük olsun.
şaşırdım sabah ölçülerimi alırken.zayıflayınca kum saati görünümünde olucam demekki
güzel bi orantım varmış

Önceki ölçülerimi tam bilmediğim için ne kadar inceldiğimi de göremedim.İnşallah bundan sonrası için takip edicem.
Beğendin mi ölçülerimi alkışlamışsın
Ay beğendim tabi canım bu olcudeki bi insan gayet iyi görünür. Sadece göğüs seni biraz iri gösterebilir ama o da çok değil bence

Hımm söyle bi düşündüm de güzel olmalı sende olculerini al bakalım canım kritik yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…