Haydi Yine Yeniden...

Evet aynen öyle ben ekim 2014 den beri hiç bırakmadan devam ediyorum günlük okumaya.çok nadir menü bildirmediğim olmuştur hastalandıysam falan ama büyük faydası var buranın
Ne güzel sonucunu da almışsın ve almaya devam ediyorsun. Darısı hepimize inşallah

Merak ettik canım ya.hiç girmemezlik yapmazdın da.Neyse tek sorun artı çıkman olsun.Sen verirsin onları dert etme hiç.Bu hafta Asyamla sana nazar değdi

Yine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrenden bugün hemen bitsin istiyorum

Canim niye uzuluyorsun öyle, geçen hafta pazar sabahi artiydim ben. Iki gün dikkat ettim gördüm eksiyi. Acaba şu goji mi yaramadı sana çünkü her şeyin dört dörtlük maşallah

Ay misafirin var üstelik, yormamaya çalış canım. Migren çok zordur ablamdan biliyorum. Çok geçmiş olsun

Cok cok gecmis olsun canim.yok mu ilaclari alsan fayda etmiyor mu

Geçmiş olsun migren zor oluyor benim başım ağrıyınca tek istediğim sessizlik ve yalnızlık misafir de varmış Rabbim sana yardım etsin

Ay misafirin var üstelik, yormamaya çalış canım. Migren çok zordur ablamdan biliyorum. Çok geçmiş olsun

Sağol tatlım. Hem de çok zor. Gebeyken çok fenaydı. Serum yemekten kollarımda beyaz yer kalmamıştı mosmordu 5-6 aydan sonra hiç migren çekmedim geçmişti. Hatta doğumdan sonra ilk 8 ay da yoktu. Hafif oluyodu ama migren ağrısı değildi. Ne zaman ilk adetimi gördüm migren de başladı salatayla beraber 9 çeşit yemek yaptım.

Geçmiş olsun migren zor oluyor benim başım ağrıyınca tek istediğim sessizlik ve yalnızlık misafir de varmış Rabbim sana yardım etsin

Eksik olma tatlım çok şükür yemekleri hallettim. Masam kaldı. Oğlan da uyanır onu doyururum. Üstümü giyinirim. Tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…