- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.861
Teşekkür ederim kuzuuummmmAy beğendim tabi canım bu olcudeki bi insan gayet iyi görünür. Sadece göğüs seni biraz iri gösterebilir ama o da çok değil bence
Once bi mezura edinmem lazim canim benim ufakluk kaparip atti mezurami sipa en kisa surede aliyim da olcuyum tamponum da hicte fena degildir he he heHımm söyle bi düşündüm de güzel olmalısende olculerini al bakalım canım kritik yapalım
Evet aynen öyle ben ekim 2014 den beri hiç bırakmadan devam ediyorum günlük okumaya.çok nadir menü bildirmediğim olmuştur hastalandıysam falan ama büyük faydası var buranın
Ne güzel sonucunu da almışsın ve almaya devam ediyorsun. Darısı hepimize inşallahEvet aynen öyle ben ekim 2014 den beri hiç bırakmadan devam ediyorum günlük okumaya.çok nadir menü bildirmediğim olmuştur hastalandıysam falan ama büyük faydası var buranın
Valla hedefe ulaşınca da bırakmaya hiç niyetim yok zatenNe güzel sonucunu da almışsın ve almaya devam ediyorsun. Darısı hepimize inşallah
Merak ettik canım ya.hiç girmemezlik yapmazdın da.Neyse tek sorun artı çıkman olsun.Sen verirsin onları dert etme hiç.Bu hafta Asyamla sana nazar değdiSlm kızlar çok yoğun bi hafta üzerine tartıda artı çıkmam çok bunaldım dün kanepede uyuya kalmışım sabah çamaşır balkon işlerini bitirdim şimdi çocuklarla dışardayım ama ruhum çökmüş durumda oturdum çevreye bakıyorum
Canim niye uzuluyorsun öyle, geçen hafta pazar sabahi artiydim ben. Iki gün dikkat ettim gördüm eksiyi. Acaba şu goji mi yaramadı sanaSlm kızlar çok yoğun bi hafta üzerine tartıda artı çıkmam çok bunaldım dün kanepede uyuya kalmışım sabah çamaşır balkon işlerini bitirdim şimdi çocuklarla dışardayım ama ruhum çökmüş durumda oturdum çevreye bakıyorum
Ay misafirin var üstelik, yormamaya çalış canım. Migren çok zordur ablamdan biliyorum. Çok geçmiş olsunYine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrendenbugün hemen bitsin istiyorum
Cok cok gecmis olsun canim.yok mu ilaclari alsan fayda etmiyor muYine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrendenbugün hemen bitsin istiyorum
Ne bileyim moralim çok bozuk ağlamak durmadan ağlamak istiyorumCanim niye uzuluyorsun öyle, geçen hafta pazar sabahi artiydim ben. Iki gün dikkat ettim gördüm eksiyi. Acaba şu goji mi yaramadı sanaçünkü her şeyin dört dörtlük maşallah
Geçmiş olsun migren zor oluyor benim başım ağrıyınca tek istediğim sessizlik ve yalnızlık misafir de varmış Rabbim sana yardım etsinYine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrendenbugün hemen bitsin istiyorum
Tek sebebi tartı mi canım başka bi durum mu varNe bileyim moralim çok bozuk ağlamak durmadan ağlamak istiyorum
Ay misafirin var üstelik, yormamaya çalış canım. Migren çok zordur ablamdan biliyorum. Çok geçmiş olsun
Cok cok gecmis olsun canim.yok mu ilaclari alsan fayda etmiyor mu
Geçmiş olsun migren zor oluyor benim başım ağrıyınca tek istediğim sessizlik ve yalnızlık misafir de varmış Rabbim sana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?