- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.881
Ooo ne yaptın BACIM sen öyle, becerikli hatun maşallahSağol tatlım. Hem de çok zor. Gebeyken çok fenaydı. Serum yemekten kollarımda beyaz yer kalmamıştı mosmordu5-6 aydan sonra hiç migren çekmedim geçmişti. Hatta doğumdan sonra ilk 8 ay da yoktu. Hafif oluyodu ama migren ağrısı değildi. Ne zaman ilk adetimi gördüm migren de başladı salatayla beraber 9 çeşit yemek yaptım.
Çok sessiz buralar
En iyisi menumu vereyim D Deligonul783 ve diğer arkadaşlar
Ilık limonlu su ile başladım
kahvaltı 10.30 gibi: 2 haş yumurta
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
Ara 13.30 : 1 Türk Kahvesi, 1 kurabiye
Aksam 16.00: 1 tabak d taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
Ara: 1 bardak süt, iki hurma (henüz yemedim)
3 litre su
Ooo ne yaptın BACIM sen öyle, becerikli hatun maşallah
Ya o an sadece tatlı çekti canım o yüzden bi küçük kurabiye yedim. Aksami genelde erken yiyorum ben. Acikiyorum aslında o zaman da sutumu içerimKankito öğlende de az atıştırabilirdin. Aman Allahım akşam yemeği saatine bak süpersin. İnşallah çok acıkmazsın. Benim bugün akşam yemeğim saat 19:30'u bulur...
Çok güzel canım az olmuş afiyet olsunÇok sessiz buralar
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
3 litre su
Sikma canıni ben geçen hafta artidaydim ama bu hafta iyiydimSlm kızlar çok yoğun bi hafta üzerine tartıda artı çıkmam çok bunaldım dün kanepede uyuya kalmışım sabah çamaşır balkon işlerini bitirdim şimdi çocuklarla dışardayım ama ruhum çökmüş durumda oturdum çevreye bakıyorum
Ya öyle demek tabi hoş kaçmaz. Menunde bi fazlalık yok aslında sadece saat itibarını biraz geç. bence barbunyayi yeme canım diğerleri iyi gayet. Tatliyi da yarısını ye yarısını da yarin gündüz yersin. Bol bol su iç.Menümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
2 dilim tb ile yağsız tost
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tb, 3 kaşık yoğurt
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
1 tavuk but sebzeli fırında
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
1 dilim tavukgöğsü tatlısı
2,5 lt su
akşamı yemedim henüz. değişiklik olursa yazarım. Tatlıyı da belki yemem yarın öğlende yiyebilirimya da yiyim yarını mı sıkı tutayım bilemedim. Arkadaşım nişanlısı ve babannesi falan gelcek. İlk kez gelecekler ve ben diyetteyim yemicem desem tuhaf mı kaçar bilemedim
Keşke bi ogununde çorba veya sulu bi sebze yemeği olsaydı canım. Akşam in yok zaten öğlen de çok hafif :)Bu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Menümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
2,5 lt su
akşamı yemedim henüz. değişiklik olursa yazarım. Tatlıyı da belki yemem yarın öğlende yiyebilirimya da yiyim yarını mı sıkı tutayım bilemedim. Arkadaşım nişanlısı ve babannesi falan gelcek. İlk kez gelecekler ve ben diyetteyim yemicem desem tuhaf mı kaçar bilemedim
Canım akşam mantı olmasa iyi ama mantığı yersen tatliyi yeme bence onun haricinde menü güzelMenümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
2,5 lt su
Cok merak ettik seni canim normalde hep yazardin yazmayinca insan meraklaniyo istersen biraz spora ara ver seni cok yoruyo gece yapiyosun bide sporunun saatini degistir bence oglen aslinda musaitsin o zaman yap eksileri gorursun kesin sikma canini biraz bazi seylerin saatini degistir iyi gelcek lutfen deneSlm kızlar çok yoğun bi hafta üzerine tartıda artı çıkmam çok bunaldım dün kanepede uyuya kalmışım sabah çamaşır balkon işlerini bitirdim şimdi çocuklarla dışardayım ama ruhum çökmüş durumda oturdum çevreye bakıyorum
Gecmis olsun canim mutlaka ilacin vardir senin ic de bari aksam rahat et ayy ne oluyo gunlugumuze nazarmi olduk ne olduk yaaYine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrendenbugün hemen bitsin istiyorum
Valla ne desem bilemedim munu o kadar iyiki afiyet olsun fistikÇok sessiz buralar
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
3 litre su
Çok sağol canımValla ne desem bilemedim munu o kadar iyiki afiyet olsun fistik
Bence aksam fazla olur gibi geldi senn hizmet ederken caktirma yediklerini tatliyida yatim dilim ye bari icinde kalmadin kizz diyetteyim deme migdem kotu falan de ; )Menümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
2,5 lt su
Anam menude hic bisey yok naptin kix acik corba icseydin bari cok cok az olmus gece sut ic tatlim vucudun gucsuz kalmasin ..... afiyet olsun sekerim ..Bu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Sabahtan iki haslanmis yumurta yedigin icin oglen aclik hissetmedin sanirim.Çok sessiz buralar
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
3 litre su
Bence ye gitsin.basin da agriyor zaten gunun tadini cikarmaya bak.odul olsun sana.zaten o tatli sana hic birsey yapmayacak hic kilo artisi olmadan gidecek vucudundanMenümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?