Haydi Yine Yeniden...

Çok sessiz buralar
En iyisi menumu vereyim D Deligonul783 ve diğer arkadaşlar

Ilık limonlu su ile başladım
kahvaltı 10.30 gibi: 2 haş yumurta
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık

Ara 13.30 : 1 Türk Kahvesi, 1 kurabiye

Aksam 16.00: 1 tabak d taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi

Ara: 1 bardak süt, iki hurma (henüz yemedim)

3 litre su

Ooo ne yaptın BACIM sen öyle, becerikli hatun maşallah

Kankito öğlende de az atıştırabilirdin. Aman Allahım akşam yemeği saatine bak süpersin. İnşallah çok acıkmazsın. Benim bugün akşam yemeğim saat 19:30'u bulur...

Kankito öğlende de az atıştırabilirdin. Aman Allahım akşam yemeği saatine bak süpersin. İnşallah çok acıkmazsın. Benim bugün akşam yemeğim saat 19:30'u bulur...
Ya o an sadece tatlı çekti canım o yüzden bi küçük kurabiye yedim. Aksami genelde erken yiyorum ben. Acikiyorum aslında o zaman da sutumu içerim
Ay sende olmadı bi ara yap şimdi ki o saatte çok acikmayasin. Yada biraz ye yemek olarak ki zaten insan hizmet etmekten yemeye fırsat bulamıyor.

Çok güzel canım az olmuş afiyet olsun

Sikma canıni ben geçen hafta artidaydim ama bu hafta iyiydim

Menümü vereyim:
tevafuk55

Kahvaltı
2 dilim tb ile yağsız tost
1 bardak süt

öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tb, 3 kaşık yoğurt

ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter

akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
1 tavuk but sebzeli fırında
salata,1 kaşık barbunya

ara
şekersiz çay
1 dilim tavukgöğsü tatlısı

2,5 lt su

akşamı yemedim henüz. değişiklik olursa yazarım. Tatlıyı da belki yemem yarın öğlende yiyebilirim ya da yiyim yarını mı sıkı tutayım bilemedim. Arkadaşım nişanlısı ve babannesi falan gelcek. İlk kez gelecekler ve ben diyetteyim yemicem desem tuhaf mı kaçar bilemedim

Ya öyle demek tabi hoş kaçmaz. Menunde bi fazlalık yok aslında sadece saat itibarını biraz geç. bence barbunyayi yeme canım diğerleri iyi gayet. Tatliyi da yarısını ye yarısını da yarin gündüz yersin. Bol bol su iç.

Keşke bi ogununde çorba veya sulu bi sebze yemeği olsaydı canım. Akşam in yok zaten öğlen de çok hafif :)

Canım akşam mantı olmasa iyi ama mantığı yersen tatliyi yeme bence onun haricinde menü güzel

Cok merak ettik seni canim normalde hep yazardin yazmayinca insan meraklaniyo istersen biraz spora ara ver seni cok yoruyo gece yapiyosun bide sporunun saatini degistir bence oglen aslinda musaitsin o zaman yap eksileri gorursun kesin sikma canini biraz bazi seylerin saatini degistir iyi gelcek lutfen dene

Gecmis olsun canim mutlaka ilacin vardir senin ic de bari aksam rahat et ayy ne oluyo gunlugumuze nazarmi olduk ne olduk yaa

Valla ne desem bilemedim munu o kadar iyiki afiyet olsun fistik

Bence aksam fazla olur gibi geldi senn hizmet ederken caktirma yediklerini tatliyida yatim dilim ye bari icinde kalmadin kizz diyetteyim deme migdem kotu falan de ; )

Anam menude hic bisey yok naptin kix acik corba icseydin bari cok cok az olmus gece sut ic tatlim vucudun gucsuz kalmasin ..... afiyet olsun sekerim ..

Sabahtan iki haslanmis yumurta yedigin icin oglen aclik hissetmedin sanirim.
Onun disinda menun iyi.
bu arada hurma tek sayi yeniyor canim.ya 1 adet ye ya 3.tam nedenini bilemiyorum belki arkadaslar biliyordur ama tek sayi yendiginde karbonhidrat olmuyormus cift sayida mi karbonhidrata donusuyormus ne.dedigim gibi tam nedenini bilmemekle birlikte tek sayi hurma yerim bende hep

Bence ye gitsin.basin da agriyor zaten gunun tadini cikarmaya bak.odul olsun sana.zaten o tatli sana hic birsey yapmayacak hic kilo artisi olmadan gidecek vucudundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…