- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.901
Gayet iyi ortagim.aksam keske 1 dilimcik ekmek yeseydin dicem ama sen aksami standart az yiyosun artik.o yuzden superBu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Canim bu aralar sanki oglenlerinde biskuvi kek falan mi goruyorum ne.neden ogleni bu sekilde gecistiriyorsun.bosuna karbonhidrat alma.o iki biskuvini yerine daha baska birsurusaglikli atistirmalik yiyebilirsin.Bende yazayim menumu
ekim2009
Sabah :2dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort dilim domates salatalik
Bir dilim sucuk
Oglen : iki tane benimo
Aksam: 10 tane istavrit
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Bir cay bardagi salgam suyu
Birazdan cay icebilirim yada kahve karar vermedim daha bakcez artik salgamida migdem bulandi acik onun icin ictim ama yakti migdemi hrmde nasil
Ne bileyim cok canim istedi galiba evet dedigin gibi bu hafta biraz oyle oldu aliskanlikmi yapti dersin bide sabah cok gec yedik 11 gibi aksamda beste yedim ay bundan sinra yemek saatlerinide yazalim birde menu bildirimi icin saat koyalim ne dersin tatlim iyi olmazmi bu sayede daha guzel motive oluruz dimiCanim bu aralar sanki oglenlerinde biskuvi kek falan mi goruyorum ne.neden ogleni bu sekilde gecistiriyorsun.bosuna karbonhidrat alma.o iki biskuvini yerine daha baska birsurusaglikli atistirmalik yiyebilirsin.
Menu cok guzel ama aksamki kizartma daha az olsa yaninada corba olsa dahMi iyi olurduki tabi kase ufaksa menu gayet iyi canim afiyet olsunn .....inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
2 dlm tam bgdy ekm. Yagsiz tost
5 adt siyah zeytin
ara
3 dilim kivi
aksam
1 kase kadar yogurtlu karisik kizartma
1 adt cicek ekmek parcasi
ara
1 bardak tarcinli sut
Bu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Bende yazayim menumu
ekim2009
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Bir dilim sucuk
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Birazdan cay icebilirim yada kahve karar vermedim daha bakcez artik salgamida migdem bulandi acik onun icin ictim ama yakti migdemi hrmde nasil
Aa bilmiyordum Sağol canım söylediğin için daha yemedim zaten. Peygamber Efendimiz tek sayıları severmis ve genelde sayılı şeyleri o yönde yaparmis. Hurma da peygamber meyvesi olduğu için nedeni bu olabilir :)Sabahtan iki haslanmis yumurta yedigin icin oglen aclik hissetmedin sanirim.
Onun disinda menun iyi.
bu arada hurma tek sayi yeniyor canim.ya 1 adet ye ya 3.tam nedenini bilemiyorum belki arkadaslar biliyordur ama tek sayi yendiginde karbonhidrat olmuyormus cift sayida mi karbonhidrata donusuyormus ne.dedigim gibi tam nedenini bilmemekle birlikte tek sayi hurma yerim bende hep
Menun iyi canım, salgam tuzlu mu oluyor canım bol su iç istersen.Bende yazayim menumu
ekim2009
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Bir dilim sucuk
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Az gibi görünsede kaloriye vurunca güzel bir menü ben beğendiminciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
5 adt siyah zeytin
ara
3 dilim kivi
aksam
ara
1 bardak tarcinli sut
Fındık dışında iyi bir menü, o da çok değil aslında çünkü öğle yemeği yok. :)Sabah 8.30 da
sucuklu yumurta
1 sivri biber
suzme peynir
5 zeytin
12.30 da
1 elma
arkasindan da
1 kupa sekersiz nescafe
2 kuru kayısı
Veee sayisiz sinirsiz findik
aksam 19 da
1 tabak dolusu ama dolu yani susuz taze fasulte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
tursu
Yemek saatleri bence de önemli yazılması lazım özellikle akşam yemeğiNe bileyim cok canim istedi galiba evet dedigin gibi bu hafta biraz oyle oldu aliskanlikmi yapti dersin bide sabah cok gec yedik 11 gibi aksamda beste yedim ay bundan sinra yemek saatlerinide yazalim birde menu bildirimi icin saat koyalim ne dersin tatlim iyi olmazmi bu sayede daha guzel motive oluruz dimiuyarinida dikkate alcam mutlaka canim
Güzel canım hafta sonu olmasına rağmen gayet iyi yarını da böyle atlatirsak tamamdirinciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
5 adt siyah zeytin
ara
3 dilim kivi
aksam
ara
1 bardak tarcinli sut
aslinda kizartma hic hesapta yoktu canim.eve geldik aksam. kayinvalide rahatsizmis basi cok agrimis bisey yapamadim dedi.bende olsun simdi hemen ayarlariz dedim.aslinda disardan soyleyecektik ama vazgectik.buzlukta onceden kizarttigimiz patlican vardi.onu indirip erittim mikrodalgada.patates ve biber kizarttim hemen domates sos yaptim bide.yogurt dokup yedik.acil oldu yani corba falan yoktu.kase normal corba kasesi gibiydi.yogurdunu bol aldim ben.patlicani az yemeye calistimMenu cok guzel ama aksamki kizartma daha az olsa yaninada corba olsa dahMi iyi olurduki tabi kase ufaksa menu gayet iyi canim afiyet olsunn .....
Yarin kendime soz verdim kacamak yok.butun haftamin emegini bir gunle zayi edemem.hayirlisi bakalimGüzel canım hafta sonu olmasına rağmen gayet iyi yarını da böyle atlatirsak tamamdir
Turşu odem yapmaz insallah.sucugun miktari belli degil kac dilim yedin insallah kacmamistir.onun disinda guzel bi gun daha gecirmissinSabah 8.30 da
sucuklu yumurta
1 sivri biber
suzme peynir
5 zeytin
12.30 da
1 elma
arkasindan da
1 kupa sekersiz nescafe
2 kuru kayısı
Veee sayisiz sinirsiz findik
aksam 19 da
1 tabak dolusu ama dolu yani susuz taze fasulte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
tursu
Evet canım ya takıldım mi takiliuom aslında is yerine yanıma goturdugim için her hafta bir çeşit götürüyorum o hafta onu bitiriyorum öyle dönüşümlü yapıyorum canımCanim.menun harika yalniz menun de galiba hergun bitter çikolata var.
Canim onerilere her zaman acigiz.kilo bildirimi zaten en gec 12 ye kadar yapilsin ki ben liste yayinlayayim o yuzden herkes erken tartilmak durumunda.Yemek saatleri bence de önemli yazılması lazım özellikle akşam yemeğimenulerde mesela en gec akşam 8 e kadar yazılabilir mazeretimiz yoksa çünkü bazen geç yazanlar ilk yazanları görmüyor o da genelde benim zaten birde tomurcukkk benim bi önerim var tartı günleri de herkes en gec 9 a kadar tartilmis olsun. Çünkü atıyorum ben 12 ye kadar uyuSam rahat bi eksi 200 daha görürüm. Bilmiyorum tabi daha önce konusul Muş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?