Haydi Yine Yeniden...

Bende yazayim menumu
ekim2009
Sabah :2dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort dilim domates salatalik
Bir dilim sucuk
Oglen : iki tane benimo
Aksam: 10 tane istavrit
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Bir cay bardagi salgam suyu
Birazdan cay icebilirim yada kahve karar vermedim daha bakcez artik salgamida migdem bulandi acik onun icin ictim ama yakti migdemi hrmde nasil

Gayet iyi ortagim.aksam keske 1 dilimcik ekmek yeseydin dicem ama sen aksami standart az yiyosun artik.o yuzden super

Canim bu aralar sanki oglenlerinde biskuvi kek falan mi goruyorum ne.neden ogleni bu sekilde gecistiriyorsun.bosuna karbonhidrat alma.o iki biskuvini yerine daha baska birsurusaglikli atistirmalik yiyebilirsin.

inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin

ara
1 hurma

oglen
2 dlm tam bgdy ekm. Yagsiz tost
5 adt siyah zeytin

ara
3 dilim kivi

aksam
1 kase kadar yogurtlu karisik kizartma
1 adt cicek ekmek parcasi

ara
1 bardak tarcinli sut

Canim bu aralar sanki oglenlerinde biskuvi kek falan mi goruyorum ne.neden ogleni bu sekilde gecistiriyorsun.bosuna karbonhidrat alma.o iki biskuvini yerine daha baska birsurusaglikli atistirmalik yiyebilirsin.
Ne bileyim cok canim istedi galiba evet dedigin gibi bu hafta biraz oyle oldu aliskanlikmi yapti dersin bide sabah cok gec yedik 11 gibi aksamda beste yedim ay bundan sinra yemek saatlerinide yazalim birde menu bildirimi icin saat koyalim ne dersin tatlim iyi olmazmi bu sayede daha guzel motive oluruz dimi uyarinida dikkate alcam mutlaka canim

Menu cok guzel ama aksamki kizartma daha az olsa yaninada corba olsa dahMi iyi olurduki tabi kase ufaksa menu gayet iyi canim afiyet olsunn .....

Canim.menun harika yalniz menun de galiba hergun bitter çikolata var.

Kiz senin menulerde hep kasar peynir var...
bana pek saglikli gelmiyor... ohhh benim o lar da gitmis. Ben de biskuvileri reddettim ama cok findik yedim

Aa bilmiyordum Sağol canım söylediğin için daha yemedim zaten. Peygamber Efendimiz tek sayıları severmis ve genelde sayılı şeyleri o yönde yaparmis. Hurma da peygamber meyvesi olduğu için nedeni bu olabilir :)

Menun iyi canım, salgam tuzlu mu oluyor canım bol su iç istersen.
Az gibi görünsede kaloriye vurunca güzel bir menü ben beğendim
Fındık dışında iyi bir menü, o da çok değil aslında çünkü öğle yemeği yok. :)

Yemek saatleri bence de önemli yazılması lazım özellikle akşam yemeği menulerde mesela en gec akşam 8 e kadar yazılabilir mazeretimiz yoksa çünkü bazen geç yazanlar ilk yazanları görmüyor o da genelde benim zaten birde tomurcukkk benim bi önerim var tartı günleri de herkes en gec 9 a kadar tartilmis olsun. Çünkü atıyorum ben 12 ye kadar uyuSam rahat bi eksi 200 daha görürüm. Bilmiyorum tabi daha önce konusul Muş muydu

Güzel canım hafta sonu olmasına rağmen gayet iyi yarını da böyle atlatirsak tamamdir

Menu cok guzel ama aksamki kizartma daha az olsa yaninada corba olsa dahMi iyi olurduki tabi kase ufaksa menu gayet iyi canim afiyet olsunn .....
aslinda kizartma hic hesapta yoktu canim.eve geldik aksam. kayinvalide rahatsizmis basi cok agrimis bisey yapamadim dedi.bende olsun simdi hemen ayarlariz dedim.aslinda disardan soyleyecektik ama vazgectik.buzlukta onceden kizarttigimiz patlican vardi.onu indirip erittim mikrodalgada.patates ve biber kizarttim hemen domates sos yaptim bide.yogurt dokup yedik.acil oldu yani corba falan yoktu.kase normal corba kasesi gibiydi.yogurdunu bol aldim ben.patlicani az yemeye calistim

Turşu odem yapmaz insallah.sucugun miktari belli degil kac dilim yedin insallah kacmamistir.onun disinda guzel bi gun daha gecirmissin

Canim onerilere her zaman acigiz.kilo bildirimi zaten en gec 12 ye kadar yapilsin ki ben liste yayinlayayim o yuzden herkes erken tartilmak durumunda.
Dedigin gibi menu bildirim saati herkesin denk gelmiyor.onu da aksam 8 yapalim o zaman.pazartesi ilk sayfaya yazarim ben kural olarak.telefondan zor oluyor duzenlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…