- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.921
Sağol canım anneme gidemedim ya istahim kaçtı :)Anam menude hic bisey yok naptin kix acik corba icseydin bari cok cok az olmus gece sut ic tatlim vucudun gucsuz kalmasin ..... afiyet olsun sekerim ..
Turşu odem yapmaz insallah.sucugun miktari belli degil kac dilim yedin insallah kacmamistir.onun disinda guzel bi gun daha gecirmissin
Senin kayinvalide yanında mi canım. Ne zamandır soracaktım çocuğa sen istryken kim bakıyor diye.aslinda kizartma hic hesapta yoktu canim.eve geldik aksam. kayinvalide rahatsizmis basi cok agrimis bisey yapamadim dedi.bende olsun simdi hemen ayarlariz dedim.aslinda disardan soyleyecektik ama vazgectik.buzlukta onceden kizarttigimiz patlican vardi.onu indirip erittim mikrodalgada.patates ve biber kizarttim hemen domates sos yaptim bide.yogurt dokup yedik.acil oldu yani corba falan yoktu.kase normal corba kasesi gibiydi.yogurdunu bol aldim ben.patlicani az yemeye calistim
Ben uyanIR uyanmaz tartılıyorum 9 u hıc bulmuyor spordan sonra bazen deniyorum 200 300 gr bile farkedyor herkes her hafta nasıl tartılouorsa bence oyle yapmalı gercek fark o cunkuYemek saatleri bence de önemli yazılması lazım özellikle akşam yemeğimenulerde mesela en gec akşam 8 e kadar yazılabilir mazeretimiz yoksa çünkü bazen geç yazanlar ilk yazanları görmüyor o da genelde benim zaten birde tomurcukkk benim bi önerim var tartı günleri de herkes en gec 9 a kadar tartilmis olsun. Çünkü atıyorum ben 12 ye kadar uyuSam rahat bi eksi 200 daha görürüm. Bilmiyorum tabi daha önce konusul Muş muydu
Yok yanimda degil evlerimiz ayri ama yanyana.benim kayinpeder 2.5 sen once terketti gitti kadincagizi.baska kadina yasiyo simdi.biz daha uzakta oturuyorduk bu durumlardan dolayi yanindaki eve tasindik.kiradaydi.kiraciyi cikarmak biz gelmek durumunda kaldik.evet cocuga o bakiyor yemegimizi de yapiyor allah razi olsun.yalniz kaldi zaten sahip cikmamiz gerekti.kucuk oglu baska sehirde.bizden baska kimsesi yokSenin kayinvalide yanında mi canım. Ne zamandır soracaktım çocuğa sen istryken kim bakıyor diye.
Çok sessiz buralar
En iyisi menumu vereyim @butterfly143 ve diğer arkadaşlar
Ilık limonlu su ile başladım
kahvaltı 10.30 gibi: 2 haş yumurta
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
Ara 13.30 : 1 Türk Kahvesi, 1 kurabiye
Aksam 16.00: 1 tabak d taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
Ara: 1 bardak süt, iki hurma (henüz yemedim)
3 litre su
Bu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Bende yazayim menumu
@ekim2009
Sabah :2dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort dilim domates salatalik
Bir dilim sucuk
Oglen : iki tane benimo
Aksam: 10 tane istavrit
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Bir cay bardagi salgam suyu
Birazdan cay icebilirim yada kahve karar vermedim daha bakcez artik salgamida migdem bulandi acik onun icin ictim ama yakti migdemi hrmde nasil
inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
2 dlm tam bgdy ekm. Yagsiz tost
5 adt siyah zeytin
ara
3 dilim kivi
aksam
1 kase kadar yogurtlu karisik kizartma
1 adt cicek ekmek parcasi
ara
1 bardak tarcinli sut
Sabah 8.30 da
sucuklu yumurta
1 sivri biber
suzme peynir
5 zeytin
12.30 da
1 elma
arkasindan da
1 kupa sekersiz nescafe
2 kuru kayısı
Veee sayisiz sinirsiz findik
aksam 19 da
1 tabak dolusu ama dolu yani susuz taze fasulte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
tursu
Masallahin var.menu de spor da su da cok iyi.melrinin dedigi gibi karataya cok benziyorMenumu yazayım
1 cay bardak süt
1 kuru incir
3 mış Leslie
Kahvaltı
2 yumurta teryglı
1 kaşık lor peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 cay kaşığı bal
15.00
2 tavuk pirzola fırında
3 kasık salata
4 kasık yoğurt
18.00
1 cay bardağı süt
Yarım muz
1 saat 15 dk tempolu yuruyus
3.5 lt su bolca bitki cayları
Tam senin menun süper canım. Spor da yapmışsın harikaMenumu yazayım
1 cay bardak süt
1 kuru incir
3 mış Leslie
Kahvaltı
2 yumurta teryglı
1 kaşık lor peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 cay kaşığı bal
15.00
2 tavuk pirzola fırında
3 kasık salata
4 kasık yoğurt
18.00
1 cay bardağı süt
Yarım muz
1 saat 15 dk tempolu yuruyus
3.5 lt su bolca bitki cayları
Menu guzel de canim sutun fazlasi kabiz yapabilir.haberin olsun.ara ogunun birinden cikar benceGunaydin kizlar yogundum yazamadım kusura bakmayin
Hemen menume geceyim ilerleyen saatlerde gelir yazarım
T tatlitambak
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir, 4 zeytin
Domates-salatalik-biber
1 t.k bal
2 dilim light ekmek
Ara
Yok
Ogle
3 küçük parca et
2 kasik makarna
Salata
Ara
Yarım ceviz
Cay
2. Ara
1 muz
1 bardak süt
Aksam
1 kepce sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı kizartmasi
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Sabah 8.30 da
sucuklu yumurta
1 sivri biber
suzme peynir
5 zeytin
12.30 da
1 elma
arkasindan da
1 kupa sekersiz nescafe
2 kuru kayısı
Veee sayisiz sinirsiz findik
aksam 19 da
1 tabak dolusu ama dolu yani susuz taze fasulte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
tursu
Heee daha içmemiştim iyiki uyardin canim.. esasinda hic ac degilim bugun gec yatacagim icin acikirsam sut iceyim dedim.. 2 kuru kayisi ile yesil cay icerim o zaman iyi miMenu guzel de canim sutun fazlasi kabiz yapabilir.haberin olsun.ara ogunun birinden cikar bence
Ah yazık olmuş kadina, sizde karşılığını evlatlarinizdan alırsınız inş.Yok yanimda degil evlerimiz ayri ama yanyana.benim kayinpeder 2.5 sen once terketti gitti kadincagizi.baska kadina yasiyo simdi.biz daha uzakta oturuyorduk bu durumlardan dolayi yanindaki eve tasindik.kiradaydi.kiraciyi cikarmak biz gelmek durumunda kaldik.evet cocuga o bakiyor yemegimizi de yapiyor allah razi olsun.yalniz kaldi zaten sahip cikmamiz gerekti.kucuk oglu baska sehirde.bizden baska kimsesi yok
Inan cevizi ordan duymuştum ama kartay dıyetını yam bılmıyrumdum dun mu neydi Karatay vardı tv de gercekten bı baktım benim menüler ona kaymış ama gercekten bana ıyı geldi birde herse dogal olsa neler olacak demek ki baya dinledim mantıklı geldi bazı seyleri abartsadaMasallahin var.menu de spor da su da cok iyi.melrinin dedigi gibi karataya cok benziyor
Aynen super olurHeee daha içmemiştim iyiki uyardin canim.. esasinda hic ac degilim bugun gec yatacagim icin acikirsam sut iceyim dedim.. 2 kuru kayisi ile yesil cay icerim o zaman iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?