Haydi Yine Yeniden...

Turşu odem yapmaz insallah.sucugun miktari belli degil kac dilim yedin insallah kacmamistir.onun disinda guzel bi gun daha gecirmissin

Cok fazla degil canim ama saymdim cunki kizimdan pek kalmiyorda sucuklar.... odemden gectim ben ya kilo gitsin onemli olan o. Ekmeken vazgectim tatlilardan da bari tursu yiyryim dedim

Senin kayinvalide yanında mi canım. Ne zamandır soracaktım çocuğa sen istryken kim bakıyor diye.

Selam kızlar tek menu yazmayan benım galiba saatten bahsedilmis benim esim gunduz evdeyse giremiyorum pek iki kez spor iki dus yemek bulasik surekli uykum var neden bilmiyorum 1 saat uyuyorum zamanı ıyı kullanmıyorum esim telefonu elime alınca gıcık oluyor oda bırakıyor tv kapatıp salonda oturuyoruz aksam onla cıktık arkadasın esiyle beraber calısıyorlar onlar gitti biz oturduk sımdı geldim eve

Menumu yazayım
1 cay bardak süt
1 kuru incir
3 mış Leslie

Kahvaltı
2 yumurta teryglı
1 kaşık lor peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 cay kaşığı bal

15.00
2 tavuk pirzola fırında
3 kasık salata
4 kasık yoğurt

18.00
1 cay bardağı süt
Yarım muz

1 saat 15 dk tempolu yuruyus
3.5 lt su bolca bitki cayları

Ben uyanIR uyanmaz tartılıyorum 9 u hıc bulmuyor spordan sonra bazen deniyorum 200 300 gr bile farkedyor herkes her hafta nasıl tartılouorsa bence oyle yapmalı gercek fark o cunku

Senin kayinvalide yanında mi canım. Ne zamandır soracaktım çocuğa sen istryken kim bakıyor diye.
Yok yanimda degil evlerimiz ayri ama yanyana.benim kayinpeder 2.5 sen once terketti gitti kadincagizi.baska kadina yasiyo simdi.biz daha uzakta oturuyorduk bu durumlardan dolayi yanindaki eve tasindik.kiradaydi.kiraciyi cikarmak biz gelmek durumunda kaldik.evet cocuga o bakiyor yemegimizi de yapiyor allah razi olsun.yalniz kaldi zaten sahip cikmamiz gerekti.kucuk oglu baska sehirde.bizden baska kimsesi yok

Menun guzel canim birde erken yemissin super olmus

Sabah ve ogle iyi ama aksam cok az olmus insallah yatana kadar acikmazsin canim

Menun guzel canim da salgam su tutuyo benim bildigim

Gunduz iyi aksam ki kizartma olmamis canim insallah cok fazla kacirmamisindir cunku ben bi basladim mi bitirmeden birakmam

Sinirsiz findik ne kadar kiz insallah cok fazla degildir cunku findikta yag var bide aksamki pilav olmasaydi keske

Gunaydin kizlar yogundum yazamadım kusura bakmayin

Hemen menume geceyim ilerleyen saatlerde gelir yazarım

T tatlitambak

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir, 4 zeytin
Domates-salatalik-biber
1 t.k bal
2 dilim light ekmek

Ara
Yok

Ogle
3 küçük parca et
2 kasik makarna
Salata

Ara
Yarım ceviz
Cay

2. Ara
1 muz
1 bardak süt

Aksam
1 kepce sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı kizartmasi

Ara
1 bardak tarçınlı süt

Masallahin var.menu de spor da su da cok iyi.melrinin dedigi gibi karataya cok benziyor

Tam senin menun süper canım. Spor da yapmışsın harika
Bu arada canım menu vermeyen tek sen değilsin. Kendini kötü hissetme :)

Menu guzel de canim sutun fazlasi kabiz yapabilir.haberin olsun.ara ogunun birinden cikar bence

Selam tatlim simdi acilen senin menunu yorumlayayim. Sabah cok güzel öğle bir arayi ikiye bolsen daha iyi olacakti hem meto hızlanırdı fındık da sınırsız olmamaliydi kalorili biliyosun akşam yemeğin cok güzel ama kasik kaşık hesaplama yaparsan daha cok sevinirim cunku tabak var tabak var:))
Tursu saliya kadar yemezsen ödemini atarsin canim cok konuştum dimi :)) son olarak menu yazarken beni etiketlemeyi unutma ben kaçtım

Menu guzel de canim sutun fazlasi kabiz yapabilir.haberin olsun.ara ogunun birinden cikar bence
Heee daha içmemiştim iyiki uyardin canim.. esasinda hic ac degilim bugun gec yatacagim icin acikirsam sut iceyim dedim.. 2 kuru kayisi ile yesil cay icerim o zaman iyi mi

Ah yazık olmuş kadina, sizde karşılığını evlatlarinizdan alırsınız inş.

Kizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu

Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem

Ara yesil cay

Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek

Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt

Su 1,5 litre
Az sonra 45 dakika busiklet surucem insallah

Coklu alıntı yapamıyorum ben zaten menuLee aklımda boyle idare eden benı
tevafuk55 cok ıyı menun sabah gec ve yumurta olunca Ogle ihtiyac kalMadi galiba sen kacamak hakkını kullandın bu hafta 2 gunde boyle devam edersen dev bı sonuc alırsın allahın izniyle

@butterfly143 aksamin cok ama sende hıc kacamak yaomamıssın yanılmıyorsam ıyı menulerın bugun kaçamak hakkın olsun abartı degıl zaten

inciiitanesi cok az degıl mi bukadar azaltma aksam hafif olması guzel oluyor ama Oglen BİRAz saglam olsun bari

angelina35 canım sabah hep aynı sklmadın mı sen yumurta alerjın mı vardı menu guzel istavrit hele cok az yemışsın ama senin gıbı cabuk odem toplayan ve midesi hassas biri salgam icmemelı dıye dusunuyorum insallah kotu olmazsın

tomurcukkk hem Kızartma hem ekmek ama senin gibi tum haftası guzel gecmis birine cok degıl yarında sık disinı tamamdır bu hafta

T tatlitambak menu guzel ekmek yok super hatta yeniden baslamana sevindim odem gitmis demissın de sen zaten tam duzenli yapsan hızlı kilo veren birisin insallah buket saglam asılırsın

Masallahin var.menu de spor da su da cok iyi.melrinin dedigi gibi karataya cok benziyor
Inan cevizi ordan duymuştum ama kartay dıyetını yam bılmıyrumdum dun mu neydi Karatay vardı tv de gercekten bı baktım benim menüler ona kaymış ama gercekten bana ıyı geldi birde herse dogal olsa neler olacak demek ki baya dinledim mantıklı geldi bazı seyleri abartsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…