- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.941
Suyu 2.5 litreye tamamlarsan fevkaladenin fevkinde olur menun :)Kizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Ara yesil cay
Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt
Su 1,5 litre
Az sonra 45 dakika busiklet surucem insallah
Evet genel itibariyle mantikli ama meyveye falan da karsi o.ekmege hele tamamen karsi.ama dogallik konusinda cok hakliInan cevizi ordan duymuştum ama kartay dıyetını yam bılmıyrumdum dun mu neydi Karatay vardı tv de gercekten bı baktım benim menüler ona kaymış ama gercekten bana ıyı geldi birde herse dogal olsa neler olacak demek ki baya dinledim mantıklı geldi bazı seyleri abartsada
Senin menune cok fransız kaldım ya yarım ceviz ne kız onu sayma bıle ara dıye light ekmek ne kırmızı Kızartma ne keske ekmek var zaten Kızartma olmasaymış genel olarak ıyı amaGunaydin kizlar yogundum yazamadım kusura bakmayin
Hemen menume geceyim ilerleyen saatlerde gelir yazarım
@tatlitambak
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir, 4 zeytin
Domates-salatalik-biber
1 t.k bal
2 dilim light ekmek
Ara
Yok
Ogle
3 küçük parca et
2 kasik makarna
Salata
Ara
Yarım ceviz
Cay
2. Ara
1 muz
1 bardak süt
Aksam
1 kepce sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı kizartmasi
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Canim bende borcama yapip ortaya koyup ekmek bana bana yemeyi severim ama ben kaseye ayirdim kendiminkini.yoksa dedigin gibi dibi gormeden birakamiyor insan bu tur yemekleriMenun guzel canim birde erken yemissin super olmus
Sabah ve ogle iyi ama aksam cok az olmus insallah yatana kadar acikmazsin canim
Menun guzel canim da salgam su tutuyo benim bildigim
Gunduz iyi aksam ki kizartma olmamis canim insallah cok fazla kacirmamisindir cunku ben bi basladim mi bitirmeden birakmam
Sinirsiz findik ne kadar kiz insallah cok fazla degildir cunku findikta yag var bide aksamki pilav olmasaydi keske
Meyve zaten az yiyorum ama hergun olmali bence ekmeği tamamen hayatımdan cikaramcm ıcın vucudumu oyle alıstırmak istemem arada krep simit olarak odul verırım kendimeEvet genel itibariyle mantikli ama meyveye falan da karsi o.ekmege hele tamamen karsi.ama dogallik konusinda cok hakli
Sucuklu yumurta ne kadar yedin suzme peyniride yazmamissin vee malesef findigin kalorisi cok yuksek o nedenle sayili yemek gerekiyo aksamki pilav da olmasada olurmus canim ve tursu odem yapabilir ne kadar yedin yazmamissin kucuk se ve bir iki tane ise sorun yokSabah 8.30 da
sucuklu yumurta
1 sivri biber
suzme peynir
5 zeytin
12.30 da
1 elma
arkasindan da
1 kupa sekersiz nescafe
2 kuru kayısı
Veee sayisiz sinirsiz findik
aksam 19 da
1 tabak dolusu ama dolu yani susuz taze fasulte
1 kase yoğurt
2 yk pilav
tursu
Cok tuzlu degildi salgam ama yinede dikkatli icmek gerekiyo odem yapabilir migdem bulanmasaydi icmezdimde ictim iste bi cay bardagi bol su icerim artik odem olmamaliyim .....Menun iyi canım, salgam tuzlu mu oluyor canım bol su iç istersen.
Az gibi görünsede kaloriye vurunca güzel bir menü ben beğendim
Fındık dışında iyi bir menü, o da çok değil aslında çünkü öğle yemeği yok. :)
Tatlıtambak yenı basladigı ıcın ben cok bulmadım ayrıntıları fındıkta bı kase yememıstır heralde dıye dusundum cunku galiba 10 tane 88 kalori yanlis hatırlamıyorsam baya yuksekSucuklu yumurta ne kadar yedin suzme peyniride yazmamissin vee malesef findigin kalorisi cok yuksek o nedenle sayili yemek gerekiyo aksamki pilav da olmasada olurmus canim ve tursu odem yapabilir ne kadar yedin yazmamissin kucuk se ve bir iki tane ise sorun yok
Evett dediklerine katiliyorum canim ama ben saat on gibi uyaniyorum bazende dokuzda oglumu yollayinca yatiyorum ufakligin yanina yoksa uyumuyo erken kalkincada kreste uykusu geliyo o nedenle on gibi kalkiyorum wc falan onbiri gecebiliyo o nedenle pek bana uymuyo ama yinede erken yazmaya calisiyorum mutlakaYemek saatleri bence de önemli yazılması lazım özellikle akşam yemeğimenulerde mesela en gec akşam 8 e kadar yazılabilir mazeretimiz yoksa çünkü bazen geç yazanlar ilk yazanları görmüyor o da genelde benim zaten birde tomurcukkk benim bi önerim var tartı günleri de herkes en gec 9 a kadar tartilmis olsun. Çünkü atıyorum ben 12 ye kadar uyuSam rahat bi eksi 200 daha görürüm. Bilmiyorum tabi daha önce konusul Muş muydu
Afiyet olsun canim ben biliyorum sen kontolsuz yemezsin zaten yoksa gidermiydi 40 kusur kilo .....aslinda kizartma hic hesapta yoktu canim.eve geldik aksam. kayinvalide rahatsizmis basi cok agrimis bisey yapamadim dedi.bende olsun simdi hemen ayarlariz dedim.aslinda disardan soyleyecektik ama vazgectik.buzlukta onceden kizarttigimiz patlican vardi.onu indirip erittim mikrodalgada.patates ve biber kizarttim hemen domates sos yaptim bide.yogurt dokup yedik.acil oldu yani corba falan yoktu.kase normal corba kasesi gibiydi.yogurdunu bol aldim ben.patlicani az yemeye calistim
Menunu beğendim canım akşam geç olmuş amahem hafif yemissin hem de spor yapacağın için süperKizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Ara yesil cay
Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt
Su 1,5 litre
Oooo kiyamam olsun uzulme hafta sonu esinle gidersin canimSağol canım anneme gidemedim ya istahim kaçtı :)
Menun super canim gayet dengeli beslenmissin sporda yapmissin ohhh misssMenumu yazayım
1 cay bardak süt
1 kuru incir
3 mış Leslie
Kahvaltı
2 yumurta teryglı
1 kaşık lor peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 cay kaşığı bal
15.00
2 tavuk pirzola fırında
3 kasık salata
4 kasık yoğurt
18.00
1 cay bardağı süt
Yarım muz
1 saat 15 dk tempolu yuruyus
3.5 lt su bolca bitki cayları
Aynen öyle oldu canım öğlen acikmadim. Maşallah kız ne güzel hatirliyorsun ilk kaçamağım eşimin doğum günüydü salı günü yanı, diğeri de çarşamba kabak tatlisinin dibine vurmustumCoklu alıntı yapamıyorum ben zaten menuLee aklımda boyle idare eden benı
tevafuk55 cok ıyı menun sabah gec ve yumurta olunca Ogle ihtiyac kalMadi galiba sen kacamak hakkını kullandın bu hafta 2 gunde boyle devam edersen dev bı sonuc alırsın allahın izniyle
Kizartma olmasaymis daha iyiymis aslinda birde biraz karbon agirlikli olmus canim gun gectikce azaltirsin onuda afiyet olsunGunaydin kizlar yogundum yazamadım kusura bakmayin
Hemen menume geceyim ilerleyen saatlerde gelir yazarım
@tatlitambak
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir, 4 zeytin
Domates-salatalik-biber
1 t.k bal
2 dilim light ekmek
Ara
Yok
Ogle
3 küçük parca et
2 kasik makarna
Salata
Ara
Yarım ceviz
Cay
2. Ara
1 muz
1 bardak süt
Aksam
1 kepce sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı kizartmasi
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Menun guzel canim su az olmus enn azindan iki litre yap afiyet olsun tatlimKizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Ara yesil cay
Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt
Su 1,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?