Haydi Yine Yeniden...

Suyu 2.5 litreye tamamlarsan fevkaladenin fevkinde olur menun :)

Evet genel itibariyle mantikli ama meyveye falan da karsi o.ekmege hele tamamen karsi.ama dogallik konusinda cok hakli

Senin menune cok fransız kaldım ya yarım ceviz ne kız onu sayma bıle ara dıye light ekmek ne kırmızı Kızartma ne keske ekmek var zaten Kızartma olmasaymış genel olarak ıyı ama

Canim bende borcama yapip ortaya koyup ekmek bana bana yemeyi severim ama ben kaseye ayirdim kendiminkini.yoksa dedigin gibi dibi gormeden birakamiyor insan bu tur yemekleri

Evet genel itibariyle mantikli ama meyveye falan da karsi o.ekmege hele tamamen karsi.ama dogallik konusinda cok hakli
Meyve zaten az yiyorum ama hergun olmali bence ekmeği tamamen hayatımdan cikaramcm ıcın vucudumu oyle alıstırmak istemem arada krep simit olarak odul verırım kendime

Sucuklu yumurta ne kadar yedin suzme peyniride yazmamissin vee malesef findigin kalorisi cok yuksek o nedenle sayili yemek gerekiyo aksamki pilav da olmasada olurmus canim ve tursu odem yapabilir ne kadar yedin yazmamissin kucuk se ve bir iki tane ise sorun yok

Cok tuzlu degildi salgam ama yinede dikkatli icmek gerekiyo odem yapabilir migdem bulanmasaydi icmezdimde ictim iste bi cay bardagi bol su icerim artik odem olmamaliyim .....

Tatlıtambak yenı basladigı ıcın ben cok bulmadım ayrıntıları fındıkta bı kase yememıstır heralde dıye dusundum cunku galiba 10 tane 88 kalori yanlis hatırlamıyorsam baya yuksek

Evett dediklerine katiliyorum canim ama ben saat on gibi uyaniyorum bazende dokuzda oglumu yollayinca yatiyorum ufakligin yanina yoksa uyumuyo erken kalkincada kreste uykusu geliyo o nedenle on gibi kalkiyorum wc falan onbiri gecebiliyo o nedenle pek bana uymuyo ama yinede erken yazmaya calisiyorum mutlaka

Afiyet olsun canim ben biliyorum sen kontolsuz yemezsin zaten yoksa gidermiydi 40 kusur kilo .....

Menunu beğendim canım akşam geç olmuş amahem hafif yemissin hem de spor yapacağın için süper

Menun super canim gayet dengeli beslenmissin sporda yapmissin ohhh misss

Aynen öyle oldu canım öğlen acikmadim. Maşallah kız ne güzel hatirliyorsun ilk kaçamağım eşimin doğum günüydü salı günü yanı, diğeri de çarşamba kabak tatlisinin dibine vurmustum ondan sonra kacamak yapmadım. Pazartesi akşam arkadaşımın d günü var herkes bir çeşit getirecekmis. Ben o akşam arada kaynamayi planlıyorum. Inşallah tabi kizima yedireyim Derken kimse anlamaz Valla canim SU An dev bir sonuc yok ama DAHA iki gun var gecen haftanin emegini son gun gormustum

Kizartma olmasaymis daha iyiymis aslinda birde biraz karbon agirlikli olmus canim gun gectikce azaltirsin onuda afiyet olsun

Menun guzel canim su az olmus enn azindan iki litre yap afiyet olsun tatlim

Menümü anlatayım
Sabah
3 dilim pırasalı börek, 4 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
Yok
Akşam
3-4 yemek kaşığı yoğurt,zerdeçal, zencefil, tarçın,pul biber,limon karışımı
Ara
Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…