- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.961
Canim mecburum ayni yemeye yiyemem yumurta helede haslama falan imkani yok boyle idera edicem artik sikilmadim yesillik falan yiyorum ama salgam konusunda haklisin keske icmeseydim yaa migdem bulandi ictim yanma gecti cok sukur cok korktum agri yapcak diye bol su iciyimde odem olmayim bariCoklu alıntı yapamıyorum ben zaten menuLee aklımda boyle idare eden benı
tevafuk55 cok ıyı menun sabah gec ve yumurta olunca Ogle ihtiyac kalMadi galiba sen kacamak hakkını kullandın bu hafta 2 gunde boyle devam edersen dev bı sonuc alırsın allahın izniyle
@butterfly143 aksamin cok ama sende hıc kacamak yaomamıssın yanılmıyorsam ıyı menulerın bugun kaçamak hakkın olsun abartı degıl zaten
@inciiitanesi cok az degıl mi bukadar azaltma aksam hafif olması guzel oluyor ama Oglen BİRAz saglam olsun bari
angelina35 canım sabah hep aynı sklmadın mı sen yumurta alerjın mı vardı menu guzel istavrit hele cok az yemışsın ama senin gıbı cabuk odem toplayan ve midesi hassas biri salgam icmemelı dıye dusunuyorum insallah kotu olmazsın
tomurcukkk hem Kızartma hem ekmek ama senin gibi tum haftası guzel gecmis birine cok degıl yarında sık disinı tamamdır bu hafta
@tatlitambak menu guzel ekmek yok super hatta yeniden baslamana sevindim odem gitmis demissın de sen zaten tam duzenli yapsan hızlı kilo veren birisin insallah buket saglam asılırsın
Olsun birbirimize yardimci olmsk adina olcu yazilsa daha iyi canim ..Tatlıtambak yenı basladigı ıcın ben cok bulmadım ayrıntıları fındıkta bı kase yememıstır heralde dıye dusundum cunku galiba 10 tane 88 kalori yanlis hatırlamıyorsam baya yuksek
Menümü anlatayım
Sabah
3 dilim pırasalı börek, 4 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
Yok
Akşam
3-4 yemek kaşığı yoğurt,zerdeçal, zencefil, tarçın,pul biber,limon karışımı
Ara
Türk kahvesi
Sabah bol yemissin canim o nedenlemi canin sikildi aksama kadarda bisey yememissin yogurt kuru yapmissin bi sikintin varsa pahlas canim rahatlarsin oyle arti ciktim diye kendine eziyet etme tatlim bizler birbirimize yardim etmek destek olmak icin bir aradayizMenümü anlatayım
Sabah
3 dilim pırasalı börek, 4 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı kaymak, 1.5 haşlanmış yumurta, 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
Yok
Akşam
Ara
Türk kahvesi
Buna şükür be arkadaşım hepimiz vücuda göre hareket ediyoruz havalar ısınıp yürümeyede başlasan işlerin kolaylaşacakCanim mecburum ayni yemeye yiyemem yumurta helede haslama falan imkani yok boyle idera edicem artik sikilmadim yesillik falan yiyorum ama salgam konusunda haklisin keske icmeseydim yaa migdem bulandi ictim yanma gecti cok sukur cok korktum agri yapcak diye bol su iciyimde odem olmayim bari
Kesinlikle oyle yap hem akşam hem pazartesi akşam asla olmaz sadece iki catal tad bırak sonra doğmgnu biter pişman olursunAynen öyle oldu canım öğlen acikmadim. Maşallah kız ne güzel hatirliyorsun ilk kaçamağım eşimin doğum günüydü salı günü yanı, diğeri de çarşamba kabak tatlisinin dibine vurmustumondan sonra kacamak yapmadım. Pazartesi akşam arkadaşımın d günü var herkes bir çeşit getirecekmis. Ben o akşam arada kaynamayi planlıyorum. Inşallah tabi kizima yedireyim Derken kimse anlamaz Valla canim SU An dev bir sonuc yok ama DAHA iki gun var gecen haftanin emegini son gun gormustum
Sabah can sıkkınlığıyla çok yedim Allahtan sonra iştahım kapandı akşam da sırf yemek için yoğurt yedim onuda yemesem olurdu da eşim yerken bende yemiş oldumSabah bol yemissin canim o nedenlemi canin sikildi aksama kadarda bisey yememissin yogurt kuru yapmissin bi sikintin varsa pahlas canim rahatlarsin oyle arti ciktim diye kendine eziyet etme tatlim bizler birbirimize yardim etmek destek olmak icin bir aradayiz
Ben herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor larCanim mecburum ayni yemeye yiyemem yumurta helede haslama falan imkani yok boyle idera edicem artik sikilmadim yesillik falan yiyorum ama salgam konusunda haklisin keske icmeseydim yaa migdem bulandi ictim yanma gecti cok sukur cok korktum agri yapcak diye bol su iciyimde odem olmayim bari
Cok az olmus 3 dilim börek kaçamak olurdu bu gunluk aksam CORBA sebze bişi olsaydı keske zorlamasın seni ben kacırdım galiba insallah cok ciddi bı durum yoktur tek sorunumuz kilo olsun sen zaten 1 gr bıle vermesen guzel bı kılodasın masallahMenümü anlatayım
Sabah
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
Yok
Akşam
Ara
Türk kahvesi
Evet haklısın evin icinde huzursuzluk olmuyor zaten cok surmuyor allah tarafından bı kın yada buyuk kızgınlık olmuyor umarım gecmistır simdiyeCanım bu artıları gördükçe bayağı sinir oldum o sinir varken eşim beni yanlış anladı bunada üzüldüm evimde huzursuzluğu hiç sevmem
Bu anlattığını direk benim yüzüme söyleyerek yaşamışlığım var çok kırıldım şimdi bana gülenler aaa daha verme çok iyisin deyip özeniyorlar dediğin güzel seni görünce hepsi şok olacak vede güzel kapak olacak azim arkadaşım başaracağızBen herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar
Slm kızlar çok yoğun bi hafta üzerine tartıda artı çıkmam çok bunaldım dün kanepede uyuya kalmışım sabah çamaşır balkon işlerini bitirdim şimdi çocuklarla dışardayım ama ruhum çökmüş durumda oturdum çevreye bakıyorum
Yine yorucu bir gün... Akşama misafirim var. Gece oğlan hiç uyumadı. Zaten migrenim tutmuştu iki gündür. Uyumayınca iyice kötü oldum. Dinlenmedim uyumadım fenayım. Midem de bulanıyo. Başımın ağrısı kulağıma gözüme vuruyo artık ve gözüm yaşarıyo. Bıktım bu migrendenbugün hemen bitsin istiyorum
Çok sessiz buralar
En iyisi menumu vereyim @butterfly143 ve diğer arkadaşlar
Ilık limonlu su ile başladım
kahvaltı 10.30 gibi: 2 haş yumurta
3 zeytin
1 ç kaşığı lane
4 küp kaşar
1 dilim tam b ek.
Domates salatalık
Ara 13.30 : 1 Türk Kahvesi, 1 kurabiye
Aksam 16.00: 1 tabak d taze fasulye
5 kaşık yoğurt
Salata
Yarım dilim tam b ekmegi
Ara: 1 bardak süt, iki hurma (henüz yemedim)
3 litre su
Menümü vereyim:
tevafuk55
Kahvaltı
2 dilim tb ile yağsız tost
1 bardak süt
öğle
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tb, 3 kaşık yoğurt
ara
şekersiz nescafe
2 dilim bitter
akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık yağsız mantı
1 tavuk but sebzeli fırında
salata,1 kaşık barbunya
ara
şekersiz çay
1 dilim tavukgöğsü tatlısı
2,5 lt su
akşamı yemedim henüz. değişiklik olursa yazarım. Tatlıyı da belki yemem yarın öğlende yiyebilirimya da yiyim yarını mı sıkı tutayım bilemedim. Arkadaşım nişanlısı ve babannesi falan gelcek. İlk kez gelecekler ve ben diyetteyim yemicem desem tuhaf mı kaçar bilemedim
Bu benim menümtomurcukkk
Sabah
Ekmek arası kk kadar peynir domates maydanoz
Bir bardak süt
Ara
2 parça bitter çikolata
Öğle
Ton balıklı salata
Ara 1 fincan türk kahvesi
Akşam
1 yumurta
Domates
3 litre su
Ara tarcinli süt
Bende yazayim menumu
@ekim2009
Sabah :2dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Dort kup kasar
Dort dilim domates salatalik
Bir dilim sucuk
Oglen : iki tane benimo
Aksam: 10 tane istavrit
Bol salata
Bir dilim tb ekmek
Bir cay bardagi salgam suyu
Birazdan cay icebilirim yada kahve karar vermedim daha bakcez artik salgamida migdem bulandi acik onun icin ictim ama yakti migdemi hrmde nasil
@inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimek
uzerlerine krem peynir
3 adt yesil zeytin
ara
1 hurma
oglen
2 dlm tam bgdy ekm. Yagsiz tost
5 adt siyah zeytin
ara
3 dilim kivi
aksam
1 kase kadar yogurtlu karisik kizartma
1 adt cicek ekmek parcasi
ara
1 bardak tarcinli sut
Menumu yazayım
1 cay bardak süt
1 kuru incir
3 mış Leslie
Kahvaltı
2 yumurta teryglı
1 kaşık lor peynir
2 zeytin
3 ceviz
1 cay kaşığı bal
15.00
2 tavuk pirzola fırında
3 kasık salata
4 kasık yoğurt
18.00
1 cay bardağı süt
Yarım muz
1 saat 15 dk tempolu yuruyus
3.5 lt su bolca bitki cayları
Kizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Ara yesil cay
Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt
Su 1,5 litre
Az sonra 45 dakika busiklet surucem insallah
Senin menune cok fransız kaldım ya yarım ceviz ne kız onu sayma bıle ara dıye light ekmek ne kırmızı Kızartma ne keske ekmek var zaten Kızartma olmasaymış genel olarak ıyı ama
Kizartma olmasaymis daha iyiymis aslinda birde biraz karbon agirlikli olmus canim gun gectikce azaltirsin onuda afiyet olsun
Menümü anlatayım
Sabah
Ara
Yok
Öğle
Yok
Ara
Yok
Akşam
Ara
Türk kahvesi
Geçti çok şükür boşuna üzüntü elimize kaldı gereksiz kırgınlıklar dediğin gibi Rabbim herkesin evine huzur versinEvet haklısın evin icinde huzursuzluk olmuyor zaten cok surmuyor allah tarafından bı kın yada buyuk kızgınlık olmuyor umarım gecmistır simdiye
Allah allah yaa o nane ki yani allahim ya ne dengesizliktir yaa bence sen kilo verdiginde acayip sinir olcak he he he kiz ver o kalan kilolari yazin seni incecik gorsunde terbiysizligini anlasin bosver iyi yapmissin esin cevabini vermis zaten o da ona yeter muhattap olma boyle konularda bahsi bile gecmesin bosverBen herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar
Anladim niye bu kadar uzuldugunu olsun barisirsiniz evin tadi tuzudur bunlar arada olcakki sevginiz artsin hic uzulme onca kilo verdin kuyruguna geldin gidecek insallah takma kafana bak 30 kilo vermissin dahasida gelcek ki benim istedigim kilodasin eminim incecik duruyosindur uzulme lutfenCanım bu artıları gördükçe bayağı sinir oldum o sinir varken eşim beni yanlış anladı bunada üzüldüm evimde huzursuzluğu hiç sevmem
Ben herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar
Çok şükür sorun kalmadı inşallah hedefime ulaşırım merak etme 60 lı kilolara sende diğer arkadaşlarda ulaşacak hatta beğenmeyeceksiniz 50 li kilolarda olmak için uğraşacağızAnladim niye bu kadar uzuldugunu olsun barisirsiniz evin tadi tuzudur bunlar arada olcakki sevginiz artsin hic uzulme onca kilo verdin kuyruguna geldin gidecek insallah takma kafana bak 30 kilo vermissin dahasida gelcek ki benim istedigim kilodasin eminim incecik duruyosindur uzulme lutfen
Agzin bal yesin melrin amin amin inş. Sevindim senin adına canım geçer gider kirginliklar. Artilara da takılma canım süper kilolar vermissin. Bu gruba başladığında kaç kiloydün canımÇok şükür sorun kalmadı inşallah hedefime ulaşırım merak etme 60 lı kilolara sende diğer arkadaşlarda ulaşacak hatta beğenmeyeceksiniz 50 li kilolarda olmak için uğraşacağız
Ay yaa şunlara bak. Ama varya esine bravo güzel cevap vermiş. Benim eşim vermeyebilirdi ne olacak şaka yaptı sen takılma derdi sadece. Ama aslında seni hirslandirmis yazın görsün de şok olsunBen herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar
Grupta kilom 1 ileri 1 geri oldu tek başıma 95 kilodan 65 e düştüm şimdi 55 olmak için uğraşıyorum daha sıkı tutup vercem bu kiloları kilo büyükken daha kolay kilo veriliyor spor yemek konusunda düzenliydim şimdi daha çok spor yapıyorum daha az yiyorum ama kilo azaldıkça ileri geri oynuyorum bi 65 altına düşsem gerisi gelecek diye düşünüyorumAgzin bal yesin melrin amin amin inş. Sevindim senin adına canım geçer gider kirginliklar. Artilara da takılma canım süper kilolar vermissin. Bu gruba başladığında kaç kiloydün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?