Haydi Yine Yeniden...

Canim mecburum ayni yemeye yiyemem yumurta helede haslama falan imkani yok boyle idera edicem artik sikilmadim yesillik falan yiyorum ama salgam konusunda haklisin keske icmeseydim yaa migdem bulandi ictim yanma gecti cok sukur cok korktum agri yapcak diye bol su iciyimde odem olmayim bari

Sabah bol yemissin canim o nedenlemi canin sikildi aksama kadarda bisey yememissin yogurt kuru yapmissin bi sikintin varsa pahlas canim rahatlarsin oyle arti ciktim diye kendine eziyet etme tatlim bizler birbirimize yardim etmek destek olmak icin bir aradayiz

Buna şükür be arkadaşım hepimiz vücuda göre hareket ediyoruz havalar ısınıp yürümeyede başlasan işlerin kolaylaşacak

Kesinlikle oyle yap hem akşam hem pazartesi akşam asla olmaz sadece iki catal tad bırak sonra doğmgnu biter pişman olursun

Sabah can sıkkınlığıyla çok yedim Allahtan sonra iştahım kapandı akşam da sırf yemek için yoğurt yedim onuda yemesem olurdu da eşim yerken bende yemiş oldum

Ben herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar

Cok az olmus 3 dilim börek kaçamak olurdu bu gunluk aksam CORBA sebze bişi olsaydı keske zorlamasın seni ben kacırdım galiba insallah cok ciddi bı durum yoktur tek sorunumuz kilo olsun sen zaten 1 gr bıle vermesen guzel bı kılodasın masallah

Canım bu artıları gördükçe bayağı sinir oldum o sinir varken eşim beni yanlış anladı bunada üzüldüm evimde huzursuzluğu hiç sevmem
Evet haklısın evin icinde huzursuzluk olmuyor zaten cok surmuyor allah tarafından bı kın yada buyuk kızgınlık olmuyor umarım gecmistır simdiye

Bu anlattığını direk benim yüzüme söyleyerek yaşamışlığım var çok kırıldım şimdi bana gülenler aaa daha verme çok iyisin deyip özeniyorlar dediğin güzel seni görünce hepsi şok olacak vede güzel kapak olacak azim arkadaşım başaracağız

Tatlim mevsim geçişi oluyor cok normal böyle hissetmen bir hafta verirsin bir hafta veremezsin bunun icin sikma kendini bu o kadar kilo vermis sana haksızlık olur..

Eskiden bizim gurupta destina vardi.o migren tasindan bahsediyordu aktardan bulunabiliyormus bi arastir istersen canim.. koklanmasi cok iyi geliyormus

Menun kurabiyeye ragmen mükemmel

Diyet menusu değil akşam yemegin canim saglikli beslenen her insan bu kadar yer bence tuhaf kacmaz hatta tatli eslik etme adina yarim dilimle sinirli olsa daha iyi olur..

Kiz bu ne ne piyasayi iyice asagi cekiyorsum benim menu iyice cokk görünüyor ya :)) saka bi yana güçsüz duseceksin menun yetersiz

Istavrit fırındaydi sanirim angelinam az ya 10 tane :)) benimo konusunda ebru ya katılıyorum daha saglikli birsey tercih edebilirdin kuru meyve yada meyve super olur

Kizartma olmamis gercekten ama istisna olduğundan birsey diyemiyorum Ebru.menusunu biliyorum

Menun sporun suyun harika tek kelimeyle muthissin canim

Bizim gruptan bugun en basarili menu senin canım yemekleri kepce kasik olcusuyle bildirin lutfen canim ha bide birbirimizi etikeyliyelim ben senin gruba eklendigini unuttum aceleden kusura bakma tatlim
Senin menune cok fransız kaldım ya yarım ceviz ne kız onu sayma bıle ara dıye light ekmek ne kırmızı Kızartma ne keske ekmek var zaten Kızartma olmasaymış genel olarak ıyı ama

Yarim ceviz i çocuklara kirarken attim agzima onuda bildireyim dedim. Light ekmek yazıyor paket üstüne canim kalorisi dusuk. Kırmızı biber kizartmasi canim yogurtluydu evet olmasa iyimiş haklisin

Kizartma olmasaymis daha iyiymis aslinda birde biraz karbon agirlikli olmus canim gun gectikce azaltirsin onuda afiyet olsun

Ekmegi azaltamiyorum ya canim ne zaman karbonhidrat azaltsam kacamagim oluyor hem kiloma göre iyi 5 dilim ekmek yedim toplamda.. zamanla azalacaktir ihtiyacim insallah

Sabah cok olmus haliyle dengelemek icin yememissin aksami diyette bir hata aslinda bu cunku vücut o yediklerini depolayacak canim onun yerine kucuk kucuk aralar yaparak gunu kapatsan daha iyi olurmuş sanki

Allah allah yaa o nane ki yani allahim ya ne dengesizliktir yaa bence sen kilo verdiginde acayip sinir olcak he he he kiz ver o kalan kilolari yazin seni incecik gorsunde terbiysizligini anlasin bosver iyi yapmissin esin cevabini vermis zaten o da ona yeter muhattap olma boyle konularda bahsi bile gecmesin bosver

Canım bu artıları gördükçe bayağı sinir oldum o sinir varken eşim beni yanlış anladı bunada üzüldüm evimde huzursuzluğu hiç sevmem
Anladim niye bu kadar uzuldugunu olsun barisirsiniz evin tadi tuzudur bunlar arada olcakki sevginiz artsin hic uzulme onca kilo verdin kuyruguna geldin gidecek insallah takma kafana bak 30 kilo vermissin dahasida gelcek ki benim istedigim kilodasin eminim incecik duruyosindur uzulme lutfen

Iyi yapmissin hic bir sey soylememekle bu sana motivasyon olsun istedigin kilo olup karsisina cikinca en iyi cevabi vermiş olacaksın..

Çok şükür sorun kalmadı inşallah hedefime ulaşırım merak etme 60 lı kilolara sende diğer arkadaşlarda ulaşacak hatta beğenmeyeceksiniz 50 li kilolarda olmak için uğraşacağız

Çok şükür sorun kalmadı inşallah hedefime ulaşırım merak etme 60 lı kilolara sende diğer arkadaşlarda ulaşacak hatta beğenmeyeceksiniz 50 li kilolarda olmak için uğraşacağız
Agzin bal yesin melrin amin amin inş. Sevindim senin adına canım geçer gider kirginliklar. Artilara da takılma canım süper kilolar vermissin. Bu gruba başladığında kaç kiloydün canım

Ay yaa şunlara bak. Ama varya esine bravo güzel cevap vermiş. Benim eşim vermeyebilirdi ne olacak şaka yaptı sen takılma derdi sadece. Ama aslında seni hirslandirmis yazın görsün de şok olsun

Agzin bal yesin melrin amin amin inş. Sevindim senin adına canım geçer gider kirginliklar. Artilara da takılma canım süper kilolar vermissin. Bu gruba başladığında kaç kiloydün canım
Grupta kilom 1 ileri 1 geri oldu tek başıma 95 kilodan 65 e düştüm şimdi 55 olmak için uğraşıyorum daha sıkı tutup vercem bu kiloları kilo büyükken daha kolay kilo veriliyor spor yemek konusunda düzenliydim şimdi daha çok spor yapıyorum daha az yiyorum ama kilo azaldıkça ileri geri oynuyorum bi 65 altına düşsem gerisi gelecek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…