- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #15.981
Ben vücudunun duraklamada öld düşünüyorum canım. Yani şu an bu kiloya adapte oluyor ve sonra tekrar düşüşe gececeksin. Süper vermişsin canım. Bence menulerin sporun harika azaltma derim. Vücut aza alisip iyice bi tık fazlada da arti olmaz mı. Böyle devam et canım bu direnç illa ki kirilacaktirGrupta kilom 1 ileri 1 geri oldu tek başıma 95 kilodan 65 e düştüm şimdi 55 olmak için uğraşıyorum daha sıkı tutup vercem bu kiloları kilo büyükken daha kolay kilo veriliyor spor yemek konusunda düzenliydim şimdi daha çok spor yapıyorum daha az yiyorum ama kilo azaldıkça ileri geri oynuyorum bi 65 altına düşsem gerisi gelecek diye düşünüyorum
Bence ye gitsin.basin da agriyor zaten gunun tadini cikarmaya bak.odul olsun sana.zaten o tatli sana hic birsey yapmayacak hic kilo artisi olmadan gidecek vucudundan
Güldürdün kız beniYedim kive sanırım şekerim düşükmüş tatlıyı yiyince ağrım iyice hafifledi. Zaten çok koşturdum. Hiç oturmadım desem yeridir. Bi misafirler bi çocuk mekik dokudum. Yemek yendi topla tatlı geyir çay getir onu götür meyve getir onu götür ortalığı bile topladım işim kalmadı bence de erimiştir ve tatlıyı az yedim bir dilimin yarısı kadar falan ama çok iyi geldi. Mantıyı yemesem bi tarafım şişerdi geçen gün birinin menüsünde gördüm canım istemişti ama bu yorgunluğa ödül oldu valla. Sabah bakayım artıda mıyım.
Güldürdün kız benivalla çok mutlu olmuşsun pismanlik yok o yüzden arti olmaz bence afiyet olsun canım hadi bugünü de atlattın
Hehe vallahi çok mutlu oldumbu hafta hiç kaçamağım yoktu iyi oldu çok şükür atlattım. Bugün takip edemedim herkes iyi dimi muhtarlık yap kankim
Herkes iyi kankimAma yarın ve ptesi yi çok sıkı tutucammmtevafuk55
Valla iki günde bende çok degisiklik olmuştu canım geçen haftadan biliyorum. Sen de de o azim var zatenAma yarın ve ptesi yi çok sıkı tutucammmtevafuk55
Herkes iyi kankimekim2009 da ses yok an itibariyle. AsyamI gorumcesi uzmus kocası paylamis oh olsun melrin de artiya uzylmus ama o da toparlamis menüler de çok.iyiydi kacamakli menu yoktu bile. Muhtarligimi beğendin mi
Valla iki günde bende çok degisiklik olmuştu canım geçen haftadan biliyorum. Sen de de o azim var zatenkimin kankisiiii
@milad_tb menunu iyi buldum ben evet Kızartma olmasa da olurmuş ama yinede sana eksi gordurecek bir menü bence
Herkes iyi kankimekim2009 da ses yok an itibariyle. AsyamI gorumcesi uzmus kocası paylamis oh olsun melrin de artiya uzylmus ama o da toparlamis menüler de çok.iyiydi kacamakli menu yoktu bile. Muhtarligimi beğendin mi
Kiz daha yatmadiniz mi siz kankitolar ne kaynatiyosunuz bakimm canim oglusa oku bide her zaman nazar icin 41 tane corek otuna ayetel kursiyi oku ve bunu bi beze sar cocuga tak nazara iyi gelir dalinda dursun biseycik olmaz allahin izni ileAy havalara gircem şımarcam şimdi
Ya o değil de oğlan gene uykuya dalamadı ilk kez ayağımda sallıyorum ama ayaklarım koptu ya inş bu gece uyurbi de nazarladı baya.. Ne kadar şirinlik varsa yaptı misafirlere.. Bi de kadın demez mi bizim torun da 2 yaşını bitirecek o da bu kadar ayy dedim büyük deseymişim keşke ama ben de yalan konuşamam hayatta.. Beyaz mıydı pembe yalan mı derler ı ıh yok bende yapamıyorum.
Maalesef tutsmiyoruz kendimizi sonra da nazar değiyor haliyle. Yani yalan söylemesek bile yediğini içtiğini uyudugunu hoş benimki uyumuuorda soylememek lazım canım.Ay havalara gircem şımarcam şimdi
Ya o değil de oğlan gene uykuya dalamadı ilk kez ayağımda sallıyorum ama ayaklarım koptu ya inş bu gece uyurbi de nazarladı baya.. Ne kadar şirinlik varsa yaptı misafirlere.. Bi de kadın demez mi bizim torun da 2 yaşını bitirecek o da bu kadar ayy dedim büyük deseymişim keşke ama ben de yalan konuşamam hayatta.. Beyaz mıydı pembe yalan mı derler ı ıh yok bende yapamıyorum.
Kiz daha yatmadiniz mi siz kankitolar ne kaynatiyosunuz bakimm canim oglusa oku bide her zaman nazar icin 41 tane corek otuna ayetel kursiyi oku ve bunu bi beze sar cocuga tak nazara iyi gelir dalinda dursun biseycik olmaz allahin izni ile
Maalesef tutsmiyoruz kendimizi sonra da nazar değiyor haliyle. Yani yalan söylemesek bile yediğini içtiğini uyudugunu hoş benimki uyumuuorda soylememek lazım canım.
@Asyam13 buraya da yazdı zaten canim. Kızı telde hoparlörle konuşurken halasi annen 100 kilo mu falan deyip gulmus. Kocası da teli eline alıp vermiş cevabını. Ne kıskanç insanlar var. Allahım ıslah etsin
Iyi yapmissin canim rabbim korusun oglusunu baksana benim gece kusum gelmedi biseymi oldiki yaa iyice merak ettim simdiOkudum canım 3 nas 3 felak 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi
O dediğini de yapayım çok nazarlıyo
Napak bacım oğlan yeni daldı birazdan kalkar gibime geliyo ben gece kuşuyum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?