Haydi Yine Yeniden...

Kiz daha yatmadiniz mi siz kankitolar ne kaynatiyosunuz bakimm canim oglusa oku bide her zaman nazar icin 41 tane corek otuna ayetel kursiyi oku ve bunu bi beze sar cocuga tak nazara iyi gelir dalinda dursun biseycik olmaz allahin izni ile
Bebeler uyumayinca biz de burada takiluyoz canım. Kankim tatlı yemiş mutlu olmuş da bana noluyorsa
Şimdi de eşime sinir oldum zati
Bi tunigim vardı iki ay önce olmamıştı. Şimdi giydim çok güzel oldu sevindirik olunca eşime gostereyim dedim. Bak bu bana olmuyordu dedim. O da sen niye böyle morlu renkli giyiniyon ki, dikkat çekmeye mi calisiyon demesin mi bende He canım dikkat çekmeye calisiyom o yüzden bunların üstüne pardesu giyiuom. O yüzden tuniklerim dizimin üstüne çıkmıyor dedim. Gülüyor birde yaaa gıcık nolacak dedim ki yani güzel bi haberle geliyom sen ne diyosun. Sonra da diyo ki tamam güzel olmuşsun. Ayy Sağol canım dedim alayli

Embesillll
Böylesi görümce değil götümce kızlar görümce olanlar sakın üzerine alınmasın hee
He heee bende gorumceyim ama hiç alinmam. Aksine yengem güzel olsun diye daha çok ugrasirim pek iyiyiz çok şükür abla kardes gibi. Oraya gittiğimde yenge şu içmiuor zorla su iciriyom sağlık için diye diye. Sonra da mezdeke oynuuoz

Keyfinin icine etmiş kısaca bazen cok hoduk oluyorlar yaa
Benimde esim bazen boyle en keyifli zamanlarımı bozar sağolsun
Oglani yeni uyuttum simdi de esim niyete girdi .oyle de yorgun ve uykusuzum ki cagirip duruyor atlatamiyorum

He he hazırlanıyorum de bi umut 10 dkya uyur belki

Ayy sabbahha kaddar dans
Ben oturuyorum salonda o da geldi simdi acti elin oglunu izliyor.adam uyumamaya niyetli.belki sesi cikmaz da sizar dedim ama olmadi.halbuki saat 10 gibi cok uykum geldi diyodu bana kacis yok bugun anlasildi.normalde itirazim olmaz hicbir zaman ama bugin sizle sohbette kalasim var yarin pazar ya uyurum nasil olsa

Kiskaniyo seniiiiii kiskancccc koca mutlu ol kiz ne guzel iste

Biz seni enistemizin yanina doğru ugurluyalim canim
Ne derler ....... kacinilmazsa tadini çıkaracaksin

Çaktırmadan odaya kaç belki tv ye dalar gelmez hehehh

Ha ha ha benimkide uymadi bekliyo beni elinde telefon bende size yaziyorum bi biraksam tel yandim yani

Ha ha ha benimkide uymadi bekliyo beni elinde telefon bende size yaziyorum bi biraksam tel yandim yani
Biz de o durumdayiz suan.uzandi koltuga tv izliyor.benim elimde telefon.dedigin gibi biraksam yandim neyse yapcak bisey yok artik ama saat ilerledikce de uyuma saatimiz gecikecek daha fazla

Biz de o durumdayiz suan.uzandi koltuga tv izliyor.benim elimde telefon.dedigin gibi biraksam yandim neyse yapcak bisey yok artik ama saat ilerledikce de uyuma saatimiz gecikecek daha fazla
O zaman 'haydi çocuklar uykuyaa ' bende oğlan uyudu uyuyayim. Iyi geceler güzel hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…