Haydi Yine Yeniden...

Iyi gecelerde demiştim ama :) simdi evde lazer epilasyon yapiyorum kizlar benim kadar kilolu oldugunuz donemlerde bacaklarinizin bir kisminda hic tüy olmadigi zamanlar oldu mu hiç? Kilodan mi acaba

Hahahahaaa erkek kardesim yok ben gorumce olamicam.benim de gorumcem yok o yuzden kahkaha ata ata guldum valla

benim 1 tane var erkek kardeşim. Ben kimseye karışmam ya beni ne ilgilendirir herkes yerinde mutlu olsun. Ben ona o bana saygılı olsun yeter.

Ohh ne güzel ama sen de iyisin demekki karşılıklı herşey..

Iyi gecelerde demiştim ama :) simdi evde lazer epilasyon yapiyorum kizlar benim kadar kilolu oldugunuz donemlerde bacaklarinizin bir kisminda hic tüy olmadigi zamanlar oldu mu hiç? Kilodan mi acaba

Sanmıyorum canım kilodan olacağını. Bazen bende de oluyor. Dökülüyor sanırım.

Kizartma haricinde cok guzel bir menu. Ben begendim

Bundan sonra kasik hesabi yaparim aksam yemeklerimi napalim degerlendirme kolay olsun dimi

Menun cok.guzel canim ben begendim. Aslinda aksam ben de pilavi yemeyecektim ama 2 kasik kaldi dokmeye kiyamadim. ..

Anlasildi kizlar tamam o zaman ben de ölçülü yazacam artik. Daha iyi degerlendirisiniz

Tatlıtambak yenı basladigı ıcın ben cok bulmadım ayrıntıları fındıkta bı kase yememıstır heralde dıye dusundum cunku galiba 10 tane 88 kalori yanlis hatırlamıyorsam baya yuksek

Vallahi yemisimdir 1 kase arkadas getirmis bahcede olunca gitti vallahi. Ama bir daha kacirmam boyle.

Ne dengesiz insanlar var. Takma canim.bu seni hirslandirsin. Izne cikana kadar daha da zayifla da sok olsunlar

Gunaydın kızlar iyi pazarlar
Akşam en guzel yerinde sarj bitti kızı uyutayım dedim herzaman kı gıbı bendinde uyumusum gorumceğe o kadar hırslandım kı dilim yara olmus gece kalktım yazdıklarınızı okudum cidden cok güldüm Hırsım gecti tamamen sanane yani 100 olsam ne 150 olsam ne inanın gülüyorum sımdı tekrar açsın konuyu evet cok kilo aldım 100 u coktan gectim dicem görünce tokat gıbı yapışsın

2.5 ayım kaldı ne versem odur artık lutfen hepimiz verelim artık bakın 3 kurusluk Insanlar laf soyluyor cunku kilodan baska vuracak bişe bulamıyorlar biz yaptık kendimize yine biz vericez kimsenın eline koz vermek yok ama onun gidince nasıl psikolojisini bozacam görun zevkle anlatırım size kendi zira cok bakımsız bı kadın

Ay Günaydın Asyam, senin nezdinde ne muhabbetler döndü. Kankimin çok güzel yakıştırması oldu gorumcene tabi verelim canım ya hepimiz firesiz bi şekilde. Bende yazın beni gorecekleri şok etmek istiyorum. Birisi eltim mesela iyi dusunmussun valla o zaman artık bilemiyorum. Senin ağzında çıkan yara onun nerelerinde çıkar

Evet evet okudum onu millette ne herkesin boyu kilosu anlamıyorum normalde laf sokmaya yuzum tutmaz ayarsızım bıraz susar susar kavga ederım ama hıc oyle yapmıcam onu hasta edip gelmezsem ben ben degilim o zaman senin boyun cok guzel bıraz daha verdin mı super olursun

Ay inş eşim şimdiden kiskanmaya başladı o zaman düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…