- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.021
Hahahahaaaerkek kardesim yok ben gorumce olamicam.benim de gorumcem yok o yuzden kahkaha ata ata guldum valla
He heee bende gorumceyim ama hiç alinmam. Aksine yengem güzel olsun diye daha çok ugrasirimpek iyiyiz çok şükür abla kardes gibi. Oraya gittiğimde yenge şu içmiuor zorla su iciriyom sağlık için diye diye. Sonra da mezdeke oynuuoz
Ben gorumceyim ama hicc uzerime alinmadim vede cok guldummm kiz ay hic duymamistim bu tabiri
Iyi gecelerde demiştim ama :) simdi evde lazer epilasyon yapiyorum kizlar benim kadar kilolu oldugunuz donemlerde bacaklarinizin bir kisminda hic tüy olmadigi zamanlar oldu mu hiç? Kilodan mi acaba
Gunaydin kizlar yogundum yazamadım kusura bakmayin
Hemen menume geceyim ilerleyen saatlerde gelir yazarım
T tatlitambak
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir, 4 zeytin
Domates-salatalik-biber
1 t.k bal
2 dilim light ekmek
Ara
Yok
Ogle
3 küçük parca et
2 kasik makarna
Salata
Ara
Yarım ceviz
Cay
2. Ara
1 muz
1 bardak süt
Aksam
1 kepce sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogurtlu kırmızı kizartmasi
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Selam tatlim simdi acilen senin menunu yorumlayayim. Sabah cok güzel öğle bir arayi ikiye bolsen daha iyi olacakti hem meto hızlanırdı fındık da sınırsız olmamaliydi kalorili biliyosun akşam yemeğin cok güzel ama kasik kaşık hesaplama yaparsan daha cok sevinirim cunku tabak var tabak var:))
Tursu saliya kadar yemezsen ödemini atarsin canim cok konuştum dimi :)) son olarak menu yazarken beni etiketlemeyi unutma ben kaçtım
Kizlar bugun hep disardaydim saat 7 gibi geldim haliyle yemek de gec oldu
Bugunku menum
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Ara yesil cay
Ogle
Uc kasik menemen
Alti tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Bir dilim ekmek
Aksam
Bir tabak yesil fasulye
Bir kase yogurt
Su 1,5 litre
Az sonra 45 dakika busiklet surucem insallah
Bu arada millet fasulyenın dibine vurmuş bugun anlaşıp mı pişirdnız yoksa yaz geliyor bitsin dıye mı bu tesadüf
Sucuklu yumurta ne kadar yedin suzme peyniride yazmamissin vee malesef findigin kalorisi cok yuksek o nedenle sayili yemek gerekiyo aksamki pilav da olmasada olurmus canim ve tursu odem yapabilir ne kadar yedin yazmamissin kucuk se ve bir iki tane ise sorun yok
Tatlıtambak yenı basladigı ıcın ben cok bulmadım ayrıntıları fındıkta bı kase yememıstır heralde dıye dusundum cunku galiba 10 tane 88 kalori yanlis hatırlamıyorsam baya yuksek
Ben herseyden sklyrum artık ya size bugun ku olayı anlatayım sınırden elim ayağım titredı şimdi kizim halasıyla konusuyor telde ses hoparlör de annen nerde dedi kızıma spora gitti dedi aslında gitti geldı diyecekti ama görumcem atıldı annen 100 kilo oldu mu 100 kilo ha ha ha aynen boyle bende tam odadan cikmistım sok oldum geri dondum esim hemen teli kaptı sesı kapattı anladı ben alıp laf saymaya başlayacaktım benim hatunum kilolu mu ne Alaka falan dedi oda spora gidince oyle dedim demis esimde saglık ıcın gidiyor bence sende git kalk oturmaktansa dedi ben buarada mutfağa gittim iki tur attım dedim ki boşver hıc bilmesin zayıfladgnı yuz goz olma kocani da arada bırakma hem demesin sonra ben dedim de gaza gelmıs sanmasın gorunce şok olsun ama ıcım icimı yiyor suan haddini bildirmedım dıye bu kacıncı demek ki arkamdan dalga geciyor lar
Ay Günaydın Asyam, senin nezdinde ne muhabbetler döndü. Kankimin çok güzel yakıştırması oldu gorumcene2.5 ayım kaldı ne versem odur artık lutfen hepimiz verelim artık bakın 3 kurusluk Insanlar laf soyluyor cunku kilodan baska vuracak bişe bulamıyorlar biz yaptık kendimize yine biz vericez kimsenın eline koz vermek yok ama onun gidince nasıl psikolojisini bozacam görun zevkle anlatırım size kendi zira cok bakımsız bı kadın
Evet evet okudum onu millette ne herkesin boyu kilosu anlamıyorum normalde laf sokmaya yuzum tutmaz ayarsızım bıraz susar susar kavga ederım ama hıc oyle yapmıcam onu hasta edip gelmezsem ben ben degilim o zaman senin boyun cok guzel bıraz daha verdin mı super olursunAy Günaydın Asyam, senin nezdinde ne muhabbetler döndü. Kankimin çok güzel yakıştırması oldu gorumcenetabi verelim canım ya hepimiz firesiz bi şekilde. Bende yazın beni gorecekleri şok etmek istiyorum. Birisi eltim mesela iyi dusunmussun valla o zaman artık bilemiyorum. Senin ağzında çıkan yara onun nerelerinde çıkar
Ay inş eşim şimdiden kiskanmaya başladı o zaman düşünemiyorumEvet evet okudum onu millette ne herkesin boyu kilosu anlamıyorum normalde laf sokmaya yuzum tutmaz ayarsızım bıraz susar susar kavga ederım ama hıc oyle yapmıcam onu hasta edip gelmezsem ben ben degilim o zaman senin boyun cok guzel bıraz daha verdin mı super olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?