- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.041
2.5 ayım kaldı ne versem odur artık lutfen hepimiz verelim artık bakın 3 kurusluk Insanlar laf soyluyor cunku kilodan baska vuracak bişe bulamıyorlar biz yaptık kendimize yine biz vericez kimsenın eline koz vermek yok ama onun gidince nasıl psikolojisini bozacam görun zevkle anlatırım size kendi zira cok bakımsız bı kadın
Kizlar ölçülü yiyeyim dedim ama bir baktim sofra karman corman oglum bisey yemez yedirmeyw calisiriz. Kizim yumurtanin sarisini yemez beyazini yer. Sabah kahvaltisi haric digerlerini olculu yazsam olur mu ki..
ya aslinda ben pirinc lapasi diyeti yapacaktim.unuttun adetliyim ya ondan
Gunaydin tatlim iyi olduguna sevindim aksam iyi kaynattik 2, 5 ayda ne kilolar gider zaten boyda iyi sende cok kisa degilsin sporda yapiyosun yaza tas gibi olcan tas gozleri yuvalarindan cikacak o gorumcenin he he he bizde burda gulerizz kiz sen anlattikca2.5 ayım kaldı ne versem odur artık lutfen hepimiz verelim artık bakın 3 kurusluk Insanlar laf soyluyor cunku kilodan baska vuracak bişe bulamıyorlar biz yaptık kendimize yine biz vericez kimsenın eline koz vermek yok ama onun gidince nasıl psikolojisini bozacam görun zevkle anlatırım size kendi zira cok bakımsız bı kadın
İnsallah canım artık durma doneminı kırdım dıye dusunuyorum 65 olmadan gitmek yok allahın izniyle ozaman 65 olursam 20 kilo vermis olurum vede sporla guzel bi goruntu şok olması için yeterli bı rakam olur zatenGunaydin tatlim iyi olduguna sevindim aksam iyi kaynattik 2, 5 ayda ne kilolar gider zaten boyda iyi sende cok kisa degilsin sporda yapiyosun yaza tas gibi olcan tas gozleri yuvalarindan cikacak o gorumcenin he he he bizde burda gulerizz kiz sen anlattikca
Gunaydın cok guzel ben bu sabah sporunun cok etkili oldugunu dusunuyorum Leslie yaptım acik hava yürüyüşü öğle sonu allahın verirseGünaydın arkadaşlar aç karnına yapılan
1 saatlik açık havada yürüyüş ve 50 mekik ile güne başladım gecesi sohbetiniz çok komikmiş okurken sesli güldüm tomurcukkk ile angelina kaçamadı anlaşılan kahvaltı yapayım evi toparlayım gelirim
ooyyy kıyamam gülüm benim yaaa dün kafam bi dünyaydı nete girmedim hiç aklıma bile gelmedi özürrrrekim2009 kankim nerdesin kizz bak nasil kaynatiyolar ay bugun essiz kaldim dul gibi hissetim ya kendimi kizzz nerdesinnn
Ooo tek goruMCE degil dedigin gibi gelin komşu teyze hala erkek tarafı tabı bunlar hep bı kilodan vurma cabası zayıflaylım bakalım nerden konu bulacaklarGunaydin hanimlar gerçi oglen oldu artik ama bugun pazar bisey olmaz aksam ne guzel sohbet etmişSiniz valla ćok guldum nedir bu gorumcelerden gelinlerden çektigimiz dediginiz gibi herkes laf sokuyor gecen gun komsum ne zaman yuruyuse baslicaksin dedi tabi kendisi 50 kilo falan gercekten artik agir gelmeye basladi ama bu sefer birakmak yok Allahin izniyle
Neyse ben ogleden sonra annemlere gidicem ama ne kadar israr etsede yemicem gorusuruz kizlar
hahahahahahh sesli bastım kahkahayı çok yaşa emiiiEmbesillll
Böylesi görümce değil götümcekızlar görümce olanlar sakın üzerine alınmasın hee
Insallah kotu bisey yoktur canim hayirmi saka bi yana merak ettim seniooyyy kıyamam gülüm benim yaaa dün kafam bi dünyaydı nete girmedim hiç aklıma bile gelmedi özürrrr
Menunde cok iyiymis fistik bu hafta insallah iyi eksiler gorucez senlehayırlı pazarlar kızlarrrrr
dünkü menü
sabah
yarım parmak sucukla kaşarlı yumurta
yarımdan biraz az süt simidi
öğle yok
ara
1 bardak süt
1 mandalina
akşam
kıymalı pirinç (dolma içi gibi ama bunun kıyması fazla pirinci az)
Bugun oyle olmus artık sen bebeğin var diye oyle soyluyorsun galiba zaten karbon da almıuorsun sen karısacak bise yok sen herkesin tabagnı hazırla oğlununda onune koy süt cay ne varsa en sonda kendi tabagnı doldur ordan ne yedignı bilirsin ben oyle yapıyorum onlar basliyor suları bıle doldurup veriyorum boyle senin yararına olur belki az bıle yemışsındır diger öğün cok kasmazsın ben kilo alma sebebini hep cocuk bitirmemış aman yiym adam bırakmış aman bitsin dıye dıye aldıgımı dusunuyorum ama artık herkes kendi tabagından sorumluKizlar ölçülü yiyeyim dedim ama bir baktim sofra karman corman oglum bisey yemez yedirmeyw calisiriz. Kizim yumurtanin sarisini yemez beyazini yer. Sabah kahvaltisi haric digerlerini olculu yazsam olur mu ki..
ya aslinda ben pirinc lapasi diyeti yapacaktim.unuttun adetliyim ya ondan
inşallah sonu hayır olur be gülüm erkek kardeşim bekar olan memlekette evini toparlayıp istanbula geri taşınacak orda çalışacak bi onun stresi bi başka şeyler derken benim kafa dumanlı azcık:)Insallah kotu bisey yoktur canim hayirmi saka bi yana merak ettim seni
Oglen ve aksama dikkat et canim bundan sonra aksam sekizden once menuyu vercez birde her ogunun saatini yazcaz dun yoktun okumamissindirsabah
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
eşim sıcak pide almıştı şu tabak kadar yuvarlak olanlardan çeyrekten az ondan yedim
ama onlar gibi sıcak ekmeğin içine tereyağını basıp yemedim yani aferin bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?