Haydi Yine Yeniden...

Akşam cok abartmadan yedysen guzel gun icinde az yemışsın zaten bugunde pide az bide olmaz devamı da guzel olur insallah

Kesinlikle katiliyorum sana tabaklari ayir herkes kendi tabagindan yesin cocuklarin bile ne yedigini anliyosun o zaman yoksa bi karmasa oluyo sofrada hem cocuklarda yemek yeme aliskanligi kazanmis oluyo

Akşam cok abartmadan yedysen guzel gun icinde az yemışsın zaten bugunde pide az bide olmaz devamı da guzel olur insallah
akşama benimkiler bodrum makarnası istiyor şu sıcak makarnaya sarımsaklı yoğurt üstüne de kıymalı sos dökülenden menü belli de ben ne kadar yerim bilmem :)

Rabbim hayirlisini versin kuzum uzulme
gülüm allah beni biraz değişik yaratmış galiba sorun olduğunda ya hiç üzülmeden önce çareler düşünüp sonra üzülürüm yada başta azcık üzülüp hemen toparlar çare çözüm düşünürüm kafam da 1 saniyede onlarca şey geçer ne yapsak nasıl yapsak diye bu dünyaya gülüp yiyip içip eğlenmeye gelmedik bunu hatırlarsam zaten rabbim sen ne hayırlısıyla onu ver kaldıramıyacağımızdan fazla yükle sınama derim sen ferahlık kapısını da elbet açarsın bu da sınanmamız der dua ederim

Kesinlikle katiliyorum sana tabaklari ayir herkes kendi tabagindan yesin cocuklarin bile ne yedigini anliyosun o zaman yoksa bi karmasa oluyo sofrada hem cocuklarda yemek yeme aliskanligi kazanmis oluyo
Ben kızım 6 aylık mama sandalyesi oturmaya basladi hep onune tabak koydum doke saca yiyor bende destekliyorum yanında bı uere gıdınce asyamın taba nerde dıyor guluyorlar hep ayrı yeriz salata bıle ortda olmaz bizde kayınvalıdem de oyle alıştırms zaten ama ben once bıraz alıp yerdım cocuga yedır tekrar al ye sofradan kalk gel dunyayı yerdım sımdı bastan ne koyarsam o tekrar almıyorum bastan dolduryrum zaten kahvaltım zengin benim saglam yapıyorum

yaa kızlar sitede mi sorun var yazdığım gitmiyor uzun sürüyor beğenmeye tıklıyorum olmuyor bekletiyor

Evet aksam kac da yendiği gune nezaman Baslandgı onemlı kılo verme de
Ben kızı uyutayım gidip yada o benı uyutsun sonra yemek yer yurüyuse gider garıbımı işe yollar gelirim menulerde görüşmek uzere

Selam kizlar.gec yatinca haliyle gec uyandim.sabah 9 da kalkip 1 hurma yiyip ilac ictim.simdi ufak bir kahvalti yapayim.esim hala uyuyor gece ise gidecek cunku.grsrz yine gelirim musait olunca

Oglen ve aksama dikkat et canim bundan sonra aksam sekizden once menuyu vercez birde her ogunun saatini yazcaz dun yoktun okumamissindir

Öyle mi saati De yazacaz ben onu kaçırmışm
kizlar ben dun yazdim 8 de verelim menuleri diye ama ayri ayri sormadik imseye kabul goruruu diye.o yuzden olabildigince erken verilsin menuler.kendi esleri mutlaka yorum yazsin diger arkadaslarimizdan da musait olanlar yorumlasin.ne dersiniz

hahahahahahh sesli bastım kahkahayı çok yaşa emiii
gece ne kaynattınız böyle ben telefonlarda çene çalarken siz maşallah iyi muhabbet etmişsiniz

Kimle çene çaldınız kız :))) valla laf aramızda da bu karılar +18 konuşuyodu

ben gidip şu ütüye ucundan girişeyim size de kolay gelsin pazar marotoncusu hatunlar

Ben pazar maratoncusu olarak bu seferlik eşimi seçtim bütün hafta çok yorgun düştüm dün de misafir vardı baya yoruldum neyse bugün eşime salonu mutfağı süpürttüm. Giriş kattayız camları da yıkadı. Şimdi gönlünü yaptım kahve falan yanına mısır patlattım bişiler koydum ama cidden sırt ağrısı çekiyorum fena halde. Bir iki mısır da ben attım ağzıma ama az yağda yaptım.

Iyi yapmissin canim hayat musterek tabi.benim esim ev isinden pek anlamaz ama bende ona kahvalti hazirlatirim masayi acip toplatirim arada.birseylerin ucundan tutsunlar her hizmeti hanimlardan beklemesinler

Gecen hafta kendimi paralarcasina temizlik yaptigim icin bu hafta cok ince detaya girmedim.esimde gec uyandi zaten ona tost yaptim yedi.belki gezmeye cikicaz belki birazdan.hava cok guzel.ama gece ise gidecegi icin de kiyamiyorum yorulmasin.gitmezsek bi yere ben oglani parka gotururum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…