- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.101
Menumu vereyim arkadaşlar @butterfly143
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10 gibi: 1 yumurta
1 üçgen peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim t buğday ek.
Ara : Türk Kahvesi, 1 hurma
Öğle 1 buçuk : 5 kaşık Kıymalı patates mihlama
1 bardak ayran
Aksam 16.30: 8 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
Ara 20.00 : Süt
Senin için gerçekten değişik bi menü olmuş ama miktarın fazla değil akşam menemen yanında yoğurt olsa sanki daha mı iyi olurdu bide lokumla lor aynı anda hiç yemedim farklı bi lezzet olsa gerek su süper sporda yapılmış daha ne olsunIyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
M Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
12 de 1 cay bardak süt 1 kuru incir
14.00
1 tavuk but kucuktu bıraz
3 kasık zeytinygs yesıl fasulye
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
Iyi frenlrmissin canım yine, sadece saat 4 te yediklerin biraz gözüme battı ama akşamın çok hafif sorun değil yaniIyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
M Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
12 de 1 cay bardak süt 1 kuru incir
14.00
1 tavuk but kucuktu bıraz
3 kasık zeytinygs yesıl fasulye
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
Ay ne guldum sımdı ama suc bende mı gercekten oyle anlamıstır bilmeyenlerCanim o tek yemek, bildiğimiz peynir mihlama değil. Patates soğanlı Kıymalı pisirilip susuz üzerine yumurta kırılıyor
valla mıııı hem de bensiz +18 muhabbet yakarım kız topiğiii geçmişi okuyamadım anaaaanKimle çene çaldınız kız :))) valla laf aramızda da bu karılar +18 konuşuyodu
Haklısın canım aslında yazarken de mihlama demesim mi diye düşünmedim değilAy ne guldum sımdı ama suc bende mı gercekten oyle anlamıstır bilmeyenler
ben yoruldum adam helva kavur diyor :))Ben pazar maratoncusu olarak bu seferlik eşimi seçtimbütün hafta çok yorgun düştüm dün de misafir vardı baya yoruldum neyse bugün eşime salonu mutfağı süpürttüm. Giriş kattayız camları da yıkadı. Şimdi gönlünü yaptım kahve falan yanına mısır patlattım bişiler koydum ama cidden sırt ağrısı çekiyorum fena halde. Bir iki mısır da ben attım ağzıma ama az yağda yaptım.
Ay cok garip bı menu gerçekten yuryusten geldim lokum yedim iki tur attım evde oluyorum açlıktan lor koydum yedim bende aksam da gece acıkmamak adına vede esim yaptı ondan yedim baktım ıyı durumdayım yemedım yoğurtSenin için gerçekten değişik bi menü olmuş ama miktarın fazla değil akşam menemen yanında yoğurt olsa sanki daha mı iyi olurdu bide lokumla lor aynı anda hiç yemedim farklı bi lezzet olsa gerek su süper sporda yapılmış daha ne olsun
Aynen bana da fazla gelen o zatenIyi frenlrmissin canım yine, sadece saat 4 te yediklerin biraz gözüme battı ama akşamın çok hafif sorun değil yani
Gayet güzel afiyet olsun arkadaşım bol eksiler bizi bekliyorAy cok garip bı menu gerçekten yuryusten geldim lokum yedim iki tur attım evde oluyorum açlıktan lor koydum yedim bende aksam da gece acıkmamak adına vede esim yaptı ondan yedim baktım ıyı durumdayım yemedım yoğurt
süper menü patates mıhlama dediğin kavurması mı ezilerek yapılanMenumu vereyim arkadaşlar @butterfly143
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10 gibi: 1 yumurta
1 üçgen peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim t buğday ek.
Ara : Türk Kahvesi, 1 hurma
Öğle 1 buçuk : 5 kaşık Kıymalı patates mihlama
1 bardak ayran
Aksam 16.30: 8 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
Ara 20.00 : Süt
Makarna biraz fazla geldi canım. Soslu old için kalorisi yüksek olabilir. Suyu söylememissin bol su iç ve bence uyumaangelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı
saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim
akşam 6 buçukta yemek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Cok guzel poğaça fazla degıl ekmekle öğlen yerine olmuş akşam da cok cok hafif olur su ne kadar pekiFilik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak
Ben de yazayım menümü:
tevafuk55
Kahvaltı (11 gibi)
1 dilim tb,1 zeytin
kk süzme peynir
1-2 tel peynir
1-2 dilim domates salatalık
1 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara (15 gibi)
şekersiz nescafe, 1-2 çiğ köfte yeşillikle,birkaç patlamış mısır(tadımlık az yağlı)
akşam (18 gibi)
1 kepçe mercimek çorba,avuçiçi kadar fırın tavuk,2 kaşık mantı yağsız,1 kaşık barbunya
ara
yeşil çay
2,5 lt su
bugün spor yok dinlenmeye aldım kendimi
Asla uyuma ben uyudum gunduz ya konusuyorum o yuzden aksam yediklerinı yak bıraz muz olmamis makarna ustuneangelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı
saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim
akşam 6 buçukta yemek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Su 2.5 litre içtim yatana kadar 3 olur ben suyu çok tüketirim zaten o yüzden yazmıyordum bundan sonra onuda eklerimCok guzel poğaça fazla degıl ekmekle öğlen yerine olmuş akşam da cok cok hafif olur su ne kadar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?