Haydi Yine Yeniden...

Senin için gerçekten değişik bi menü olmuş ama miktarın fazla değil akşam menemen yanında yoğurt olsa sanki daha mı iyi olurdu bide lokumla lor aynı anda hiç yemedim farklı bi lezzet olsa gerek su süper sporda yapılmış daha ne olsun

Iyi frenlrmissin canım yine, sadece saat 4 te yediklerin biraz gözüme battı ama akşamın çok hafif sorun değil yani

angelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı

saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim

akşam 6 buçukta yemek

1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz

dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi

Filik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak

ben yoruldum adam helva kavur diyor :))
üstüne elma ayva çokmuş meyve suyu yap diyor
seninkini öp başının üstüne koy sağolsun allah razı olsun belin ağrıyor diye evi süpürmüş adamcağız

Ay cok garip bı menu gerçekten yuryusten geldim lokum yedim iki tur attım evde oluyorum açlıktan lor koydum yedim bende aksam da gece acıkmamak adına vede esim yaptı ondan yedim baktım ıyı durumdayım yemedım yoğurt

Gayet güzel afiyet olsun arkadaşım bol eksiler bizi bekliyor

süper menü patates mıhlama dediğin kavurması mı ezilerek yapılan

Makarna biraz fazla geldi canım. Soslu old için kalorisi yüksek olabilir. Suyu söylememissin bol su iç ve bence uyuma

Cok guzel poğaça fazla degıl ekmekle öğlen yerine olmuş akşam da cok cok hafif olur su ne kadar peki

menü güzel aftey şifa olsun da bacı sen nasıl 2 çiğ köfteyle durdun maşallah ben olsam anasını babasını eniğini cücüğü ne varsa ağlatır lüplerdim bu ara canım çok pis çiğ köfte çekiyor en en iyisi kısır yapayım gündüz ya yarın ya salıya nefsim kör olsun

T tatlitambak A aysun163 kankitolarim menum;

Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir

Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi

Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur

Ara
2 dilim üzümlü kek

Aksam
3 kasik kuru fasulye

2.5 lt su

Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari

Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..

Asla uyuma ben uyudum gunduz ya konusuyorum o yuzden aksam yediklerinı yak bıraz muz olmamis makarna ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…