Haydi Yine Yeniden...

afiyet olsun ve evini güle güle sağlıkla kirlet:))
o kadar iş yapıp öğlen bile yememişsin nasıl susuz durdun sadece şimdiye kadar 1lt içtin ki
Canim hali cirptim balkonlari yikadim devasa bi balkonum var enine boyuna genis tum evi dupur sil toz al banyo tuvalet lavobo ov camasir as kurut topla utule yemekgi ortak yaptik esim tavuk yapti bende pilavi yaptim suyu bu arada unutmusum aslinda cik icerdim ama az ictim iki litre oldu bile ben onu uce tamamlarim yatana kadar

Seninki tam spor niyetine olmuş hiç oturmamışsın

Tabagin buyuk degildir insallah canim makarna yerine keske baska bisey olsaymis ama disardaymissin afiyet olsun bol bol eksiler getirsin sana

Istahin acikligina gore iyi frenlemissin kendini.sporun da guzel cnm.reglin mi yaklasiyor yoksa stresli misin

Gecmisi henuz okumadim menu yazdim simdi geriye dondum.belki yazmissindir ne kadar yedigini.mihlama miktari fazla degilse menun gayet guzel canim
Ya hata bende aslında canım.bilmediginiz aklıma gelmedi. Patates mihlama tek bir yemek. Biz öyle diyoruz işin aslı Kıymalı yumurtalı patates yani

Muzu yemesen de olurmus.canin tatli biseylermi istedi

Gayet iyi bir menu ekmek yememissin yerine iki pogaca var oda dengelemistir seni afiyet olsun canim

Dengeli bir gun olmus.aksam yemegin pogocalari tolore eder

Yani menun güzel canım pasta da senin için alınmış yemesen olmazdı..

Sekercim ogunlerin saatlerini yazmamissin kek olmamis cok karbonhidrat olmus kurufasulyede var karbona dikkat et tatlim protein agirlukli ye iyi gelecek sana afiyet olsun

Yarın için yemeği ocağa koydum çok yorulmuşum oturunca anladım yemek sonrası bana uyku basıyor sizede oluyor mu
Agir yersem oluyor ama hafif olunca olmuyor. Yani kız topu topu brokoli yedin ne ağırlık yaptı ki. Bence spor yordu seni

Güzel menü azda spor olsa neler neler olcak

Bence mantı yada barbunya arasında bi seçim yapmalıydın miktarı iyiki az arada dinlenmekte önemli dünkü yorgunluktan sonra

Suyu yatana kadar artırdımı sorun kalmaz bugün küçük ev temizliğinde yakmışsındır yediklerini
Sakın uyuma ben uyuyarak yaptım o kiloları kalk dans et kocana çay yap uykunu dağıt ama sakın uyuma

Sporda olsa güzel olacakmış artık akşam kocanla spor yapıver olsun bitsin
Pazar gününü gayet güzel atlatmışsın ince dilim pasta zarar etmez nasılsa akşam aktif oluyorsun

Keklere kadar gayet iyiymis gunun.ara sira tatli istegi vuruyor iste naparsin.neyse bununla gecmis olsun.

Agir yersem oluyor ama hafif olunca olmuyor. Yani kız topu topu brokoli yedin ne ağırlık yaptı ki. Bence spor yordu seni
Ne bileyim ben ne yersem yiyeyim uyku basıyor beni hem ben brokoli yerken yanımda pizzalar patates kızartma yeniyordu aferin bana onlara uymadım

Tulumba haric o kadar da kotu degil menun.misafirlikte de cisslamazsan pazar gunune gore iyi

Evet tereyagda bugunlerde oyle yiyorum ama hevesimı alır bırakırım tereyağını yumurtada demir eksikliği ıcın ve ekmek olmayınca biraz tok tutsun diye yiyorum onuda azaltcam zamanla
Istahin acikligina gore iyi frenlemissin kendini.sporun da guzel cnm.reglin mi yaklasiyor yoksa stresli misin
Regl kac gundur zaten ama bugun boyle oldum yarını guzel degerlendirmek lazım tartı oncesi seninde menun guzel kahvaltın öğlene kalmis galiba pasta da ozel gun mecbur yiceksın tabı asıl pastanı da bır gun ertele salı alalım dersin esine kırılmasın sonra sana

Tatlim menulerin saatini unutmussun menun gayet iyi pastadan biseycik olmaz afiyet olsun seker

Dengeli bir gun olmus.aksam yemegin pogocalari tolore eder
Dün gece eşimle balkona çıktık elimizde kahve diğer elimizdeki belli çevreden mis gibi poğaça kokusu geliyor eşimin yüzündeki durum ile sabah kalkıp poğaça yaptım sonrada bilerek kendimi tutmadım çok lezzetli olmuştu yemek sonrası kalanı hemen dondurucuya attım şeytana uymamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…