- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.141
Canim hali cirptim balkonlari yikadim devasa bi balkonum var enine boyuna genis tum evi dupur sil toz al banyo tuvalet lavobo ov camasir as kurut topla utule yemekgi ortak yaptik esim tavuk yapti bende pilavi yaptim suyu bu arada unutmusum aslinda cik icerdim ama az ictim iki litre oldu bile ben onu uce tamamlarim yatana kadarafiyet olsun ve evini güle güle sağlıkla kirlet:))
o kadar iş yapıp öğlen bile yememişsin nasıl susuz durdun sadece şimdiye kadar 1lt içtin ki
Seninki tam spor niyetine olmuş hiç oturmamışsınCanim hali cirptim balkonlari yikadim devasa bi balkonum var enine boyuna genis tum evi dupur sil toz al banyo tuvalet lavobo ov camasir as kurut topla utule yemekgi ortak yaptik esim tavuk yapti bende pilavi yaptim suyu bu arada unutmusum aslinda cik icerdim ama az ictim iki litre oldu bile ben onu uce tamamlarim yatana kadar
Tabagin buyuk degildir insallah canim makarna yerine keske baska bisey olsaymis ama disardaymissin afiyet olsun bol bol eksiler getirsin sanaangelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı
saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim
akşam 6 buçukta yemek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Istahin acikligina gore iyi frenlemissin kendini.sporun da guzel cnm.reglin mi yaklasiyor yoksa stresli misinIyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
M Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
12 de 1 cay bardak süt 1 kuru incir
14.00
1 tavuk but kucuktu bıraz
3 kasık zeytinygs yesıl fasulye
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
Ya hata bende aslında canım.bilmediginiz aklıma gelmedi. Patates mihlama tek bir yemek. Biz öyle diyoruz işin aslı Kıymalı yumurtalı patates yaniGecmisi henuz okumadim menu yazdim simdi geriye dondum.belki yazmissindir ne kadar yedigini.mihlama miktari fazla degilse menun gayet guzel canim
Muzu yemesen de olurmus.canin tatli biseylermi istediangelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
domates salatalık
akşam 6 buçukta yemek
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Gayet iyi bir menu ekmek yememissin yerine iki pogaca var oda dengelemistir seni afiyet olsun canimFilik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak
Dengeli bir gun olmus.aksam yemegin pogocalari tolore ederFilik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak
Yani menun güzel canım pasta da senin için alınmış yemesen olmazdı..Menumu yazayim @inciiitanesi
sabah
1 hurma
oglen
2 dilim kepekli ekmek
tavada 1 yumurta uzerine yarim kk kasar
1 kk suzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalik
biraz tere
ara
1 hurma
1 avuc findik
ara
1 kase yogurt
oglumdan kalan elmanin yarisi
aksam
1 kase kadar kavurma
ceyrek koy yufkasi
ve ablamlar geldi.pasta alip gelmisler.aslinda yarin dogum gunum ama yarin esi geceye gidecegi icin gelemezdim dedi.o yuzden 1 ince dilim yaspasta yedim bugunden.esime de dedim yarin pasta falan almayin sakin diye.
Sekercim ogunlerin saatlerini yazmamissin kek olmamis cok karbonhidrat olmus kurufasulyede var karbona dikkat et tatlim protein agirlukli ye iyi gelecek sana@tatlitambak @aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
Agir yersem oluyor ama hafif olunca olmuyor. Yani kız topu topu brokoli yedin ne ağırlık yaptı ki. Bence spor yordu seniYarın için yemeği ocağa koydum çok yorulmuşum oturunca anladım yemek sonrası bana uyku basıyor sizede oluyor mu
Güzel menü azda spor olsa neler neler olcakMenumu vereyim arkadaşlar @butterfly143
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10 gibi: 1 yumurta
1 üçgen peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim t buğday ek.
Ara : Türk Kahvesi, 1 hurma
Öğle 1 buçuk : 5 kaşık Kıymalı patates mihlama
1 bardak ayran
Aksam 16.30: 8 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
Ara 20.00 : Süt
Bence mantı yada barbunya arasında bi seçim yapmalıydın miktarı iyiki az arada dinlenmekte önemli dünkü yorgunluktan sonraBen de yazayım menümü:
tevafuk55
Kahvaltı (11 gibi)
1 dilim tb,1 zeytin
kk süzme peynir
1-2 tel peynir
1-2 dilim domates salatalık
1 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara (15 gibi)
şekersiz nescafe, 1-2 çiğ köfte yeşillikle,birkaç patlamış mısır(tadımlık az yağlı)
akşam (18 gibi)
1 kepçe mercimek çorba,avuçiçi kadar fırın tavuk,2 kaşık mantı yağsız,1 kaşık barbunya
ara
yeşil çay
2,5 lt su
bugün spor yok dinlenmeye aldım kendimi
Suyu yatana kadar artırdımı sorun kalmaz bugün küçük ev temizliğinde yakmışsındır yediklerini@ekim2009 menum kanki
Sabah30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim sucuk
Uc dilim kasar
Dort bes dilim domates
Biraz roka
Sekersiz cay
Oglen yok temizlikten fisat olmadi
Aksam : 17:30
Iki kasik pilav
Firinda tavuk but bir tane
Iki bardak ayran
Suyum bir litreyi az gecti icerim ama daha
Birazdan sekersiz cay icerimm ohhh yorgunlugumu alir ..
Sakın uyuma ben uyuyarak yaptım o kiloları kalk dans et kocana çay yap uykunu dağıt ama sakın uyumaangelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
domates salatalık
akşam 6 buçukta yemek
1 tane muz
Sporda olsa güzel olacakmış artık akşam kocanla spor yapıver olsun bitsinKizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor
sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden
Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz
aksam da 18 den once
1 közlenmiş patlican ile salata
Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb @aysun163
Pazar gününü gayet güzel atlatmışsın ince dilim pasta zarar etmez nasılsa akşam aktif oluyorsunMenumu yazayim @inciiitanesi
sabah
1 hurma
oglen
2 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalik
biraz tere
ara
1 hurma
1 avuc findik
ara
1 kase yogurt
aksam
1 kase kadar kavurma
ceyrek koy yufkasi
ve ablamlar geldi.pasta alip gelmisler.aslinda yarin dogum gunum ama yarin esi geceye gidecegi icin gelemezdim dedi.o yuzden 1 ince dilim yaspasta yedim bugunden.esime de dedim yarin pasta falan almayin sakin diye.
Keklere kadar gayet iyiymis gunun.ara sira tatli istegi vuruyor iste naparsin.neyse bununla gecmis olsun.@tatlitambak @aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
Ne bileyim ben ne yersem yiyeyim uyku basıyor beni hem ben brokoli yerken yanımda pizzalar patates kızartma yeniyordu aferin bana onlara uymadımAgir yersem oluyor ama hafif olunca olmuyor. Yani kız topu topu brokoli yedin ne ağırlık yaptı ki. Bence spor yordu seni
Tulumba haric o kadar da kotu degil menun.misafirlikte de cisslamazsan pazar gunune gore iyiKizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor
sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden
Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz
aksam da 18 den once
1 közlenmiş patlican ile salata
Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb @aysun163
Evet tereyagda bugunlerde oyle yiyorum ama hevesimı alır bırakırım tereyağını yumurtada demir eksikliği ıcın ve ekmek olmayınca biraz tok tutsun diye yiyorum onuda azaltcam zamanlaGayet güzel canım
Bence hiçte çok değil hepsi azcık azcık.. Spor da yapmışsın zaten.. Sabahki tereyağda 2 yumurta biraz fazla bir de lokum var. Yumurta sabah zaten. Bir lokumdan da ne olur yürüyüş yapmışsın bir de..
Canım o makarnanın üstüne muz çok olmuş.
Ben anlamıştım ama bildiğimdenbizde yumurta kırdığımız herşeye mıhlama denir mesela kıyma pırasa kavurup üstüne yumurta kır bu da mıhlamadır peynir mısır unu bol yağ olana da kuymak deriz :))) pek de güzel yaparım laf aramızda
Canım iki poğaça çok olmuş ama akşam dengelemişsin.
2 dilim kek cidden fazla olmuş canım yemeğini de ekmekle yemişsin bence doymuşsundur 1 dilim de yeterdi ama gözün doymamış tutamamışsın kendini
Regl kac gundur zaten ama bugun boyle oldum yarını guzel degerlendirmek lazım tartı oncesi seninde menun guzel kahvaltın öğlene kalmis galiba pasta da ozel gun mecbur yiceksın tabı asıl pastanı da bır gun ertele salı alalım dersin esine kırılmasın sonra sanaIstahin acikligina gore iyi frenlemissin kendini.sporun da guzel cnm.reglin mi yaklasiyor yoksa stresli misin
Tatlim menulerin saatini unutmussun menun gayet iyi pastadan biseycik olmaz afiyet olsun sekerMenumu yazayim @inciiitanesi
sabah
1 hurma
oglen
2 dilim kepekli ekmek
1 kk suzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalik
biraz tere
ara
1 hurma
1 avuc findik
ara
1 kase yogurt
aksam
1 kase kadar kavurma
ceyrek koy yufkasi
Dün gece eşimle balkona çıktık elimizde kahve diğer elimizdeki belli çevreden mis gibi poğaça kokusu geliyor eşimin yüzündeki durum ile sabah kalkıp poğaça yaptım sonrada bilerek kendimi tutmadım çok lezzetli olmuştu yemek sonrası kalanı hemen dondurucuya attım şeytana uymamak içinDengeli bir gun olmus.aksam yemegin pogocalari tolore eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?