- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.121
hay maşallah sportmen hatun melrinle sen çok iyi sporu hiç aksatmıyorsunuzIyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
@Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
12 de 1 cay bardak süt 1 kuru incir
14.00
1 tavuk but kucuktu bıraz
3 kasık zeytinygs yesıl fasulye
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
Guzel suda ben akşam oldu mu daha cok iciyorum ve yesılcay adaçayı kiraz saplı cay ne varsa ıcıyrum yatana kadarSu 2.5 litre içtim yatana kadar 3 olur ben suyu çok tüketirim zaten o yüzden yazmıyordum bundan sonra onuda eklerim
şekerli bişey yemem lazımdı bakındım kurabiye var çekmecede benim oğlanın aburuk cuburuk çikolatası var küçük çikolata kaplı mesir macunu var tam yanında tezgahta muzda vardı magnezyum eksiği var ya bende suya katıp içiyorum muzda magnezyum kaynağı her gün yemem lazım en masumu muz gibime geldi yoksa çikolatayı götürecektim :)) olmasa iyiydi dediğin doğru vallaAsla uyuma ben uyudum gunduz ya konusuyorum o yuzden aksam yediklerinı yak bıraz muz olmamis makarna ustune
Spora hep bı zaman ayırıyorm ama Inan enerjim oldugundan degıl surekli uykum var halsizlik yata yata ev ısı yapıyorumhay maşallah sportmen hatun melrinle sen çok iyi sporu hiç aksatmıyorsunuz
menün de çok güzel akşam yine yok denecek kadar az:))
akşam brokoli tutacak mı seni az olmamış mı sanki aç aç dolanma sakın aç kaldıkça yağ yakan horman salgılanmıyormuşFilik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak
Tabı css degıl en azından bende doymauınca elma yedim benim kı regl den galiba bugun pisboğazlikşekerli bişey yemem lazımdı bakındım kurabiye var çekmecede benim oğlanın aburuk cuburuk çikolatası var küçük çikolata kaplı mesir macunu var tam yanında tezgahta muzda vardı magnezyum eksiği var ya bende suya katıp içiyorum muzda magnezyum kaynağı her gün yemem lazım en masumu muz gibime geldi yoksa çikolatayı götürecektim :)) olmasa iyiydi dediğin doğru valla
Yok yok değil ona bizde kavurma diyoruz.süper menü patates mıhlama dediğin kavurması mı ezilerek yapılan
bahar rehaveti var gülüm hepimiz de aynı beni yemekten işten azat etseler günün yarısından çoğunda uyurum herhalde o kadar uyku basıyor halsizlik oluyorSpora hep bı zaman ayırıyorm ama Inan enerjim oldugundan degıl surekli uykum var halsizlik yata yata ev ısı yapıyorum
Evet sen zaten farkındasın 4 dilim ekmek ve 2 dilim kek pek olmadı ama yarın dikkat et cunku iyi gittin guzel bildirim yap ki motiven dusmesin ve sende kaçamak gunu yap kendineT tatlitambak A aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
çok lezzetli olur bu yemek eline canına sağlık benimkiler patates salça aynı yerde oldu mu yemiyor kendime erinmediğim bi zaman yapayım bu tarifi:))Yok yok değil ona bizde kavurma diyoruz.
Soğan Salçayi yapıyorsun. Üzerine Patatesi kucuk kup kup doğranmış ekliyorum. Kıyma da koyuyorum ben olmasa da olur. Suyunu veriyorsun ama pilav mantığıyla çekecek kadar. Karıştırmayın pişiyor. Üzerine de yumurta kiriyoruz
kıymayı soğan biberle kavurup azcık salça ve domatesle pişirip baharat katıyorum sos dediğim o 1 yemek kaşığı koydum bu defa ,yoğurdu bastım amaMakarna biraz fazla geldi canım. Soslu old için kalorisi yüksek olabilir. Suyu söylememissin bol su iç ve bence uyuma
Aynen öyle canım lezzetli hem de farklı öld için. Görünümü de güzel oluyorçok lezzetli olur bu yemek eline canına sağlık benimkiler patates salça aynı yerde oldu mu yemiyor kendime erinmediğim bi zaman yapayım bu tarifi:))
ekim2009 menum kanki
Sabah30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim sucuk
Uc dilim kasar
Dort bes dilim domates
Biraz roka
Sekersiz cay
Oglen yok temizlikten fisat olmadi
Aksam : 17:30
Iki kasik pilav
Firinda tavuk but bir tane
Iki bardak ayran
Suyum bir litreyi az gecti icerim ama daha
Birazdan sekersiz cay icerimm ohhh yorgunlugumu alir ..
Iyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
@Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
14.00
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
angelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı
saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim
akşam 6 buçukta yemek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Ay ne guldum sımdı ama suc bende mı gercekten oyle anlamıstır bilmeyenler
Filik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
T tatlitambak A aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
Sabahi akşam dengelemissin bence. Yatmadan süt de içilebilir canım.Filik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Ara
Sende biliyorsun aslında bir de ben söylemeyim onu da yarin telafi edersinT tatlitambak A aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Çok değil bence birçok şey tadimlik olmuş zaten. Akşamın çok iyi zatenKizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor
sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden
Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz
aksam da 18 den once
1 közlenmiş patlican ile salata
Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb A aysun163
Gecmisi henuz okumadim menu yazdim simdi geriye dondum.belki yazmissindir ne kadar yedigini.mihlama miktari fazla degilse menun gayet guzel canimMenumu vereyim arkadaşlar D Deligonul783
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10 gibi: 1 yumurta
1 üçgen peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim t buğday ek.
Ara : Türk Kahvesi, 1 hurma
Öğle 1 buçuk : 5 kaşık Kıymalı patates mihlama
1 bardak ayran
Aksam 16.30: 8 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
Ara 20.00 : Süt
Gayet guzel.hasarsiz atlatilmis.Ben de yazayım menümü:
tevafuk55
Kahvaltı (11 gibi)
1 dilim tb,1 zeytin
kk süzme peynir
1-2 tel peynir
1-2 dilim domates salatalık
1 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara (15 gibi)
şekersiz nescafe, 1-2 çiğ köfte yeşillikle,birkaç patlamış mısır(tadımlık az yağlı)
akşam (18 gibi)
1 kepçe mercimek çorba,avuçiçi kadar fırın tavuk,2 kaşık mantı yağsız,1 kaşık barbunya
ara
yeşil çay
2,5 lt su
bugün spor yok dinlenmeye aldım kendimi
Super canim.ogleni gecistirmen iyi olmus.aksamki pilavini dengelemis.1 litre daha iciver suekim2009 menum kanki
Sabah30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim sucuk
Uc dilim kasar
Dort bes dilim domates
Biraz roka
Sekersiz cay
Oglen yok temizlikten fisat olmadi
Aksam : 17:30
Iki kasik pilav
Firinda tavuk but bir tane
Iki bardak ayran
Suyum bir litreyi az gecti icerim ama daha
Birazdan sekersiz cay icerimm ohhh yorgunlugumu alir ..
Menun super fistik bak bugun ne ogrendim spordan once sekersiz turk kahvesi spordan sonra yesil cay icmek iyiymis sen spor cok yapiyosun dilersen bi dene canim meto calistiriyomusIyı aksamlar bugun kendimi zor frem doymuyorum noldu anlamadım
@Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
14.00
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?