Haydi Yine Yeniden...

hay maşallah sportmen hatun melrinle sen çok iyi sporu hiç aksatmıyorsunuz
menün de çok güzel akşam yine yok denecek kadar az:))

Asla uyuma ben uyudum gunduz ya konusuyorum o yuzden aksam yediklerinı yak bıraz muz olmamis makarna ustune
şekerli bişey yemem lazımdı bakındım kurabiye var çekmecede benim oğlanın aburuk cuburuk çikolatası var küçük çikolata kaplı mesir macunu var tam yanında tezgahta muzda vardı magnezyum eksiği var ya bende suya katıp içiyorum muzda magnezyum kaynağı her gün yemem lazım en masumu muz gibime geldi yoksa çikolatayı götürecektim :)) olmasa iyiydi dediğin doğru valla

hay maşallah sportmen hatun melrinle sen çok iyi sporu hiç aksatmıyorsunuz
menün de çok güzel akşam yine yok denecek kadar az:))
Spora hep bı zaman ayırıyorm ama Inan enerjim oldugundan degıl surekli uykum var halsizlik yata yata ev ısı yapıyorum

akşam brokoli tutacak mı seni az olmamış mı sanki aç aç dolanma sakın aç kaldıkça yağ yakan horman salgılanmıyormuş

Tabı css degıl en azından bende doymauınca elma yedim benim kı regl den galiba bugun pisboğazlik

süper menü patates mıhlama dediğin kavurması mı ezilerek yapılan
Yok yok değil ona bizde kavurma diyoruz.
Soğan Salçayi yapıyorsun. Üzerine Patatesi kucuk kup kup doğranmış ekliyorum. Kıyma da koyuyorum ben olmasa da olur. Suyunu veriyorsun ama pilav mantığıyla çekecek kadar. Karıştırmayın pişiyor. Üzerine de yumurta kiriyoruz

Spora hep bı zaman ayırıyorm ama Inan enerjim oldugundan degıl surekli uykum var halsizlik yata yata ev ısı yapıyorum
bahar rehaveti var gülüm hepimiz de aynı beni yemekten işten azat etseler günün yarısından çoğunda uyurum herhalde o kadar uyku basıyor halsizlik oluyor

Evet sen zaten farkındasın 4 dilim ekmek ve 2 dilim kek pek olmadı ama yarın dikkat et cunku iyi gittin guzel bildirim yap ki motiven dusmesin ve sende kaçamak gunu yap kendine

çok lezzetli olur bu yemek eline canına sağlık benimkiler patates salça aynı yerde oldu mu yemiyor kendime erinmediğim bi zaman yapayım bu tarifi:))

Kizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor

sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir

Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden

Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz

aksam da 18 den once

1 közlenmiş patlican ile salata

Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb A aysun163

Makarna biraz fazla geldi canım. Soslu old için kalorisi yüksek olabilir. Suyu söylememissin bol su iç ve bence uyuma
kıymayı soğan biberle kavurup azcık salça ve domatesle pişirip baharat katıyorum sos dediğim o 1 yemek kaşığı koydum bu defa ,yoğurdu bastım ama
uyutmayacak zaten bu baba oğul beni yine çağırıyorlar salondan bişeyler isteyecekler kesin

çok lezzetli olur bu yemek eline canına sağlık benimkiler patates salça aynı yerde oldu mu yemiyor kendime erinmediğim bi zaman yapayım bu tarifi:))
Aynen öyle canım lezzetli hem de farklı öld için. Görünümü de güzel oluyor

Gayet güzel canım

Bence hiçte çok değil hepsi azcık azcık.. Spor da yapmışsın zaten.. Sabahki tereyağda 2 yumurta biraz fazla bir de lokum var. Yumurta sabah zaten. Bir lokumdan da ne olur yürüyüş yapmışsın bir de..

Canım o makarnanın üstüne muz çok olmuş.

Ay ne guldum sımdı ama suc bende mı gercekten oyle anlamıstır bilmeyenler

Ben anlamıştım ama bildiğimden bizde yumurta kırdığımız herşeye mıhlama denir mesela kıyma pırasa kavurup üstüne yumurta kır bu da mıhlamadır peynir mısır unu bol yağ olana da kuymak deriz :))) pek de güzel yaparım laf aramızda

Canım iki poğaça çok olmuş ama akşam dengelemişsin.

2 dilim kek cidden fazla olmuş canım yemeğini de ekmekle yemişsin bence doymuşsundur 1 dilim de yeterdi ama gözün doymamış tutamamışsın kendini

Sabahi akşam dengelemissin bence. Yatmadan süt de içilebilir canım.
Sende biliyorsun aslında bir de ben söylemeyim onu da yarin telafi edersin
Çok değil bence birçok şey tadimlik olmuş zaten. Akşamın çok iyi zaten

Menumu yazayim inciiitanesi
sabah
1 hurma

oglen
2 dilim kepekli ekmek
tavada 1 yumurta uzerine yarim kk kasar
1 kk suzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalik
biraz tere

ara
1 hurma
1 avuc findik

ara
1 kase yogurt
oglumdan kalan elmanin yarisi

aksam
1 kase kadar kavurma
ceyrek koy yufkasi

ve ablamlar geldi.pasta alip gelmisler.aslinda yarin dogum gunum ama yarin esi geceye gidecegi icin gelemezdim dedi.o yuzden 1 ince dilim yaspasta yedim bugunden.esime de dedim yarin pasta falan almayin sakin diye.

Gecmisi henuz okumadim menu yazdim simdi geriye dondum.belki yazmissindir ne kadar yedigini.mihlama miktari fazla degilse menun gayet guzel canim

Gayet guzel.hasarsiz atlatilmis.

Super canim.ogleni gecistirmen iyi olmus.aksamki pilavini dengelemis.1 litre daha iciver su

Menun super fistik bak bugun ne ogrendim spordan once sekersiz turk kahvesi spordan sonra yesil cay icmek iyiymis sen spor cok yapiyosun dilersen bi dene canim meto calistiriyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…