- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.161
Benimde uzun zamandır canım istiyor yapıcam buzlukta duran kurabiyeler beni tahrik ediyordu esimë verdim şubeye götürdü kırıntısı kalmıyor ne göturse gece calısmada cok acıkıyor herkes poğaça da bır gun cok yapar devamını gonderrım oraya yoksa tutamam kendimiDün gece eşimle balkona çıktık elimizde kahve diğer elimizdeki belli çevreden mis gibi poğaça kokusu geliyor eşimin yüzündeki durum ile sabah kalkıp poğaça yaptım sonrada bilerek kendimi tutmadım çok lezzetli olmuştu yemek sonrası kalanı hemen dondurucuya attım şeytana uymamak için
Alkışlar sana canım valla SüpersinNe bileyim ben ne yersem yiyeyim uyku basıyor beni hem ben brokoli yerken yanımda pizzalar patates kızartma yeniyordu aferin bana onlara uymadım
Dondurucu benimde çok iştah açıcı vaziyetteBenimde uzun zamandır canım istiyor yapıcam buzlukta duran kurabiyeler beni tahrik ediyordu esimë verdim şubeye götürdü kırıntısı kalmıyor ne göturse gece calısmada cok acıkıyor herkes poğaça da bır gun cok yapar devamını gonderrım oraya yoksa tutamam kendimi
Günler uzayana kadar evde spora devam yaza az kaldı ben hele artık ipleri çok sıkı tutmalıyım ağzını kapatacağım çok insan varAlkışlar sana canım valla Süpersin
Ya evde spor yapmak sıktı beni. Yürümeyi çok seviyorum ama eşim 6 ya doğru geliyor. Sabırsızlıkla günlerin uzamasini bekliyorum
Tam bakmadim canim ya.yarindan itibaren saatli yazarim.Tatlim menulerin saatini unutmussun menun gayet iyi pastadan biseycik olmaz afiyet olsun seker
Insallah faydasini gorursun canim bende yuyuse baslayinca deniycem mutlaka@angalıne35 evet bende gecen hafta öğrendim dun de spordan once içtim yazmayı unutmusum bugun denk gelmedı kızı parka goturdum acele ettim biraz %15 daha fazla kalori yatıryormus 1 saat once ıcınce
Ohhh erkenden yemissin afiyet olsun bu arada I incitanesi yok daha gelmedi ins onemli bisey yoktur yaaTam bakmadim canim ya.yarindan itibaren saatli yazarim.
sabah 9.30 da 1 hurma yedim
oglen yedigim gec kahvalti 13.30 gibiydi
aralari hatirlamiyorum.aksam yemegi de 18.00 di sanirim.
19 olmadan da pasta yedim iste
@tatlitambak A aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
Kizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor
sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden
Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz
aksam da 18 den once
1 közlenmiş patlican ile salata
Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb A aysun163
Menün çok iyi, helva da çok az zatenİyi aksamlar kizlar gec kaldim menu yazmak icin farkindayim ama eve yeni girdik cok sukur tamamen diyetime sadik bir sekilde devam ediyorum anneme kanmadim ve yemedim
@milad_tb @tatlimtambak
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Saat 10.30
İki kasik sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Bir tatli kasigi cilek receli
6 tane zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
Ara
Evden yanima aldigim yesil cayim
İki catal helva ( ben kavurdum goturdum hepsini babam cok sever)
Aksam 5 te
Bir tabak sulu kofte ama suyunu yemedim
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre
Bu aksam spor yapamicam yorgunum cunku
Menumu vereyim arkadaşlar @butterfly143
Sabah ılık limonlu şu
Kahvaltı 10 gibi: 1 yumurta
1 üçgen peynir
4 zeytin
Domates, salatalık
1 dilim t buğday ek.
Ara : Türk Kahvesi, 1 hurma
Öğle 1 buçuk : 5 kaşık Kıymalı patates mihlama
1 bardak ayran
Aksam 16.30: 8 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
Salata
Ara 20.00 : Süt
Ben de yazayım menümü:
tevafuk55
Kahvaltı (11 gibi)
1 dilim tb,1 zeytin
kk süzme peynir
1-2 tel peynir
1-2 dilim domates salatalık
1 yumurtadan omlet
şekersiz çay
ara (15 gibi)
şekersiz nescafe, 1-2 çiğ köfte yeşillikle,birkaç patlamış mısır(tadımlık az yağlı)
akşam (18 gibi)
1 kepçe mercimek çorba,avuçiçi kadar fırın tavuk,2 kaşık mantı yağsız,1 kaşık barbunya
ara
yeşil çay
2,5 lt su
bugün spor yok dinlenmeye aldım kendimi
@ekim2009 menum kanki
Sabah30
Iki dilim tb ekmek
Biraz tel peynir
Iki dilim sucuk
Uc dilim kasar
Dort bes dilim domates
Biraz roka
Sekersiz cay
Oglen yok temizlikten fisat olmadi
Aksam : 17:30
Iki kasik pilav
Firinda tavuk but bir tane
Iki bardak ayran
Suyum bir litreyi az gecti icerim ama daha
Birazdan sekersiz cay icerimm ohhh yorgunlugumu alir ..
Iyı aksamlar bugun kendimi zor frenledım doymuyorum noldu anlamadım
M Melrin
3 mil Lesli
Kahvaltı 9.30
2 yumurta teryglı
2 kasık lor
3 ceviz
Yarım t.kaşık Bal
1 zeytin
Turk kahvesi sade
12 de 1 cay bardak süt 1 kuru incir
14.00
1 tavuk but kucuktu bıraz
3 kasık zeytinygs yesıl fasulye
3 kaşık yoğurt
1 elma
16.00
1 lokum
2 kasık lor
18.30
2 kasık Menemen
3 lt su
1 saat tempolu yuryus
angelina35
saat 10 buçukta kahvaltı
1 kk peynir
avuç içinden azcık fazla olabilir patatesli kaşarlı yumurta
domates salatalık
yuvarlak küçük pidenin çeyreği kadarı
saat 17:30 gibi 1 tane kakaolu süt
çok acıkmıştım yemek olana kadar sütü içiyim dedim
akşam 6 buçukta yemek
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu kıyma soslu makarna
1 tane muz
dışardaydık çok yorulmuşum uyku bastırdı yine karnım da doydu ya ne güzel uyunur şimdi
Filik benim menüm gelsin
Sabah spor öncesi
1 su bardağı süt, 2 gün kurusu, 7-8 goji berry
Kahvaltı ara öğle bir arada
2 ev poğaçası, 3 zeytin, 3 yemek kaşığı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Brokoli haşlamaya limon sıkacağım zeytinyağ olmayacak, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara
Yeşil çay ya da Türk kahvesi olcak
Evet sen zaten farkındasın 4 dilim ekmek ve 2 dilim kek pek olmadı ama yarın dikkat et cunku iyi gittin guzel bildirim yap ki motiven dusmesin ve sende kaçamak gunu yap kendine
Kizlar buda benim cok duzensiz menum kocam evde olunca boyle oluyor
sabah10.00
3 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalik
3 zeytin
1 kk suzme peynir
Ara 15.00
1 tulumba tatlisi alisveriste esim ağzıma atti bile:-(
2 ısırık kizimin tavuk donerinden
Ara 16.30
yarim kivi
1 dilim ayva
1 ısırık muz
aksam da 18 den once
1 közlenmiş patlican ile salata
Simdi de gezmeye gidiyorum kacamaksiz gelecem soz
su 2lt daha da icerim
spor yok
@milad_tb A aysun163
Gayet güzel canım
Bence hiçte çok değil hepsi azcık azcık.. Spor da yapmışsın zaten.. Sabahki tereyağda 2 yumurta biraz fazla bir de lokum var. Yumurta sabah zaten. Bir lokumdan da ne olur yürüyüş yapmışsın bir de..
Canım o makarnanın üstüne muz çok olmuş.
Ben anlamıştım ama bildiğimdenbizde yumurta kırdığımız herşeye mıhlama denir mesela kıyma pırasa kavurup üstüne yumurta kır bu da mıhlamadır peynir mısır unu bol yağ olana da kuymak deriz :))) pek de güzel yaparım laf aramızda
Canım iki poğaça çok olmuş ama akşam dengelemişsin.
2 dilim kek cidden fazla olmuş canım yemeğini de ekmekle yemişsin bence doymuşsundur 1 dilim de yeterdi ama gözün doymamış tutamamışsın kendini
Menumu yazayim @inciiitanesi
sabah
1 hurma
oglen
2 dilim kepekli ekmek
tavada 1 yumurta uzerine yarim kk kasar
1 kk suzme peynir
5 adet siyah zeytin
1 salatalik
biraz tere
ara
1 hurma
1 avuc findik
ara
1 kase yogurt
oglumdan kalan elmanin yarisi
aksam
1 kase kadar kavurma
ceyrek koy yufkasi
ve ablamlar geldi.pasta alip gelmisler.aslinda yarin dogum gunum ama yarin esi geceye gidecegi icin gelemezdim dedi.o yuzden 1 ince dilim yaspasta yedim bugunden.esime de dedim yarin pasta falan almayin sakin diye.
Sekercim ogunlerin saatlerini yazmamissin kek olmamis cok karbonhidrat olmus kurufasulyede var karbona dikkat et tatlim protein agirlukli ye iyi gelecek sanaafiyet olsun
Keklere kadar gayet iyiymis gunun.ara sira tatli istegi vuruyor iste naparsin.neyse bununla gecmis olsun.
@milad_tb bugün olan olmuş bilirsin olanla ölene çare yok bence yarın hafif atlat bol su iç salı günü güzel eksiler görelim
Canim kek olmamis ama aksami hafif tutmuşsun iyi olmus
Pek kimse ugramamis son bir saate yakin.herkes yorgun dustu tabi pazar pazar.bende simdi oglani uyuttum.duşa gircem.donuste bi daha bakarim bakalim dunku gibi sohbet kaynayacak mi burda
Bu sali guzel bi rakam gelecek senden emin ol.menulerin baya baya duzene girdi.karbonhidratida azalttin.spor yapma sansin da olsa tadindan yenmez haniDün herkes pazar olmasina güveniyordu sanırım bugun tavuklar gibi uyuma gunu olacakbende temizliğimi bitirdim gece gece erken uyuyacagim ki çocuklari gönderdikten sonra uyumayayim aktif olacagim ertesi gun icin sali iyi bir rakam olmali
Bu sali guzel bi rakam gelecek senden emin ol.menulerin baya baya duzene girdi.karbonhidratida azalttin.spor yapma sansin da olsa tadindan yenmez hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?