Haydi Yine Yeniden...

@angalıne35 evet bende gecen hafta öğrendim dun de spordan once içtim yazmayı unutmusum bugun denk gelmedı kızı parka goturdum acele ettim biraz %15 daha fazla kalori yatıryormus 1 saat once ıcınce

Benimde uzun zamandır canım istiyor yapıcam buzlukta duran kurabiyeler beni tahrik ediyordu esimë verdim şubeye götürdü kırıntısı kalmıyor ne göturse gece calısmada cok acıkıyor herkes poğaça da bır gun cok yapar devamını gonderrım oraya yoksa tutamam kendimi

Ne bileyim ben ne yersem yiyeyim uyku basıyor beni hem ben brokoli yerken yanımda pizzalar patates kızartma yeniyordu aferin bana onlara uymadım
Alkışlar sana canım valla Süpersin
Ya evde spor yapmak sıktı beni. Yürümeyi çok seviyorum ama eşim 6 ya doğru geliyor. Sabırsızlıkla günlerin uzamasini bekliyorum

Dondurucu benimde çok iştah açıcı vaziyette

Alkışlar sana canım valla Süpersin
Ya evde spor yapmak sıktı beni. Yürümeyi çok seviyorum ama eşim 6 ya doğru geliyor. Sabırsızlıkla günlerin uzamasini bekliyorum
Günler uzayana kadar evde spora devam yaza az kaldı ben hele artık ipleri çok sıkı tutmalıyım ağzını kapatacağım çok insan var

Tatlim menulerin saatini unutmussun menun gayet iyi pastadan biseycik olmaz afiyet olsun seker
Tam bakmadim canim ya.yarindan itibaren saatli yazarim.
sabah 9.30 da 1 hurma yedim
oglen yedigim gec kahvalti 13.30 gibiydi
aralari hatirlamiyorum.aksam yemegi de 18.00 di sanirim.
19 olmadan da pasta yedim iste

Tel şarjı bitmek üzere fişe takayım çamaşır sereyim yatmadan uğramaya çalışırım

Tam bakmadim canim ya.yarindan itibaren saatli yazarim.
sabah 9.30 da 1 hurma yedim
oglen yedigim gec kahvalti 13.30 gibiydi
aralari hatirlamiyorum.aksam yemegi de 18.00 di sanirim.
19 olmadan da pasta yedim iste
Ohhh erkenden yemissin afiyet olsun bu arada I incitanesi yok daha gelmedi ins onemli bisey yoktur yaa

İyi aksamlar kizlar gec kaldim menu yazmak icin farkindayim ama eve yeni girdik cok sukur tamamen diyetime sadik bir sekilde devam ediyorum anneme kanmadim ve yemedim
@milad_tb @tatlimtambak

Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem

Saat 10.30
İki kasik sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Bir tatli kasigi cilek receli
6 tane zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek

Ara
Evden yanima aldigim yesil cayim
İki catal helva ( ben kavurdum goturdum hepsini babam cok sever)

Aksam 5 te
Bir tabak sulu kofte ama suyunu yemedim
Bir kase yogurt

Su 1.5 litre
Bu aksam spor yapamicam yorgunum cunku

Canim kek olmamis ama aksami hafif tutmuşsun iyi olmus

Canim menun duzensiz ama fazla yememişsin bence guzel yani

Menün çok iyi, helva da çok az zaten

Menun harika canim saat itibariyle de harika

O kadar iyi dengelemissin ki manti ve barbunyaya ragmen başarılı olmuş

Guzel olmus angelina'm temizlik bugun herkeste var galiba gec kirlensin ama gule gule kirlet :))

Regl mi yaklasti az be sık yemissin meto açısından iyi olmus bu sana eksi getirecektir umarım

Sabah iyi olmus Ekim'im ogle de yok onun icin makarna ustune muza cok diyemicem bence guzel..

Iki pogaca cok diyecektim ama sonrasinda hic karbon olmamis o yuzden güzel

Evet sen zaten farkındasın 4 dilim ekmek ve 2 dilim kek pek olmadı ama yarın dikkat et cunku iyi gittin guzel bildirim yap ki motiven dusmesin ve sende kaçamak gunu yap kendine

Tamam canım yarin protein gunu yapayim iyisi mi

Gezmeden de Kaçamaksiz gelirsen menün süper kankim:) bugun ben sana göre faciayim ama yarın toplayacagim inşallah

Aynen canim ya hafta sonları dengeyi saglamak zor ama yarin toplayacagim kendimi

Pastaya kadar mukemmeldi pastada inceymis ama aksam olmasi kötü olmus.. insallah yarin esin almazsa sali gunu super bir eksi seni bekliyor
Sekercim ogunlerin saatlerini yazmamissin kek olmamis cok karbonhidrat olmus kurufasulyede var karbona dikkat et tatlim protein agirlukli ye iyi gelecek sana afiyet olsun

Yarin protein gunu olacak insallah tavsiyene uyacagim insallah canım..
Keklere kadar gayet iyiymis gunun.ara sira tatli istegi vuruyor iste naparsin.neyse bununla gecmis olsun.

Aynen
@milad_tb bugün olan olmuş bilirsin olanla ölene çare yok bence yarın hafif atlat bol su iç salı günü güzel eksiler görelim

Tamamdir insallah aynen oyle yapacağım yarina esim etli nohut istemisti soyledim iptal ettik hafif gecirecegim insallah
Canim kek olmamis ama aksami hafif tutmuşsun iyi olmus

Pek kimse ugramamis son bir saate yakin.herkes yorgun dustu tabi pazar pazar.bende simdi oglani uyuttum.duşa gircem.donuste bi daha bakarim bakalim dunku gibi sohbet kaynayacak mi burda

Dün herkes pazar olmasina güveniyordu sanırım bugun tavuklar gibi uyuma gunu olacak bende temizliğimi bitirdim gece gece erken uyuyacagim ki çocuklari gönderdikten sonra uyumayayim aktif olacagim ertesi gun icin sali iyi bir rakam olmali

Bu sali guzel bi rakam gelecek senden emin ol.menulerin baya baya duzene girdi.karbonhidratida azalttin.spor yapma sansin da olsa tadindan yenmez hani

Bu sali guzel bi rakam gelecek senden emin ol.menulerin baya baya duzene girdi.karbonhidratida azalttin.spor yapma sansin da olsa tadindan yenmez hani

Insallah canım güzel rakam derken basladigimda 103.6 bugun dayanamayip tartildigimda ise 101.6 idi buda benim iyi rakamim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…