Haydi Yine Yeniden...

Canim sabahla oglen arasindaki hurma ya da leblebiden birini tercih etmeliydin sutun yaninda. Sabah menüsu harika. Oglen de 1 dilim ekmek olabilirdi. Cunki etin sebzeli illaki sebzesinde karbonhidrat vardir. Yedigin uzumlu keklerin vicdan azabiyla aksaMi azcik kapatmişsin canim. Ama diyetten ziyade saglikli beslenmeyi otutmaliyiz kafamizda. Yedigimiz yiyeceklere zayiflatirmi diye degil de saglikli mi diye bakalim. Yani ben oyle yapiyorum.. seni ceza olarak spor da paKlamaz yarin sıki tutman gerek.

Canim vallahi bi aralar tutmaliyim kendimi deyip tutuyorum. Iradem konusmaya basladi gene. Gittigim gezmede tabagima hic dokunmadim bile caudan sonra gelen meyveyi bile yemedim.

Tamamdir kankim yarın protein gunu yapiyorum ve günü telafi ediyorum inşallah merak etme

Insallah canım güzel rakam derken basladigimda 103.6 bugun dayanamayip tartildigimda ise 101.6 idi buda benim iyi rakamim iste
E daha ne olsun.2 kilo az mi .odem modem tartidaki rakam azaliyor mu sen ona bak.40 ini da duzende gecirmeye bak.sakin cizgini bozma.bunu da atlatirsan daha kim tutar seni

Tulumba haric o kadar da kotu degil menun.misafirlikte de cisslamazsan pazar gunune gore iyi

Yemedim kiz inanki isin garibi hicte canim.istemedi yani. Onsan regli de istahi acilir benim ki tam tersi kapaniyor. Aksami bile zorla yedim.galiba ekmek ve tatliyi terk edince mi yiyesi gelmiyor insanin

Menun guzel canim

Canım gün içerisinde sadece sabah 1 dilim tb ekmeğim var onun dışında hiç yok. O yüzden mantıyı da barbunyayı da rahatlıkla yedim zaten çok az.

Aysuncum menun gayet iyi suyun az olmus canim yarin biraz daha arttir suyunu afiyet olsun canim ..

Iyi geceler kizlar ben de yatarim.

tomurcukkk
Rabbim sevdiklerinle uzun hayirli ömürler nasip etsin. Iyiki dogdun
cok cok ama cok tesekkur ederim dostlarim.hepinizi cok seviyorum ve iyi ki tanimisim.iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.daha nice dogum gunlerimizi birlikte mesajlasarak kutlariz insallah

tomurcukkk canım Allah hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.. Bu pazar menün güzel diğerlerine nazaran :))) pastayı zaten konuşmuştuk :) tabiki yiceksin kendi pastan sonuçta..

Off ben hala uyuyamadim sabah nasil kalkicam bilmiyorum.. pazar gunu çok yatmanin zararlari

tomurcukkk canim dogum günün kutlu olsun 31 yaşını zayif bir hatun olarak kapatmak nasip oldu cok şükür bu yıl da inşallah sağlıklı mutlu çıtır bir hatun olmak nasip olsun.. uzerinden negatiflik olumsuzluk sagliksizlik namina ne varsa kalkar insallah canim arkadasim nice mutlu yıllara...

Günaydın hanimlar

Gece uyuyana kadar neler cektim son zamanlarda çok sık yasar oldum bu durumu. Artik dikkat edecegim erken saatte ayakta olmaya..

Kahvalti
2 yumurta
Salatalik
1kk beyaz peynir
1 dilim light ekmek (buda bugunun ilk ve son ekmegi insallah )

Kalkip eşimin gidip gelip yapsan mi deyip sonunda beni yildirdigi etli nohutu yapacagim.. kendime butun gun yetecek kadar tavuklu salata hazırlayacağım..
Sonra hazırlanıp oglumun dis doktoru randevusuna gidecegim.. ohh iyiki temizliği bugune birakmamisim ne demisler bugunun isini yarina birakma yarinin işi yarına yeter..

Filik sabah sabah enerjine hayran kaldim. Ben hala uyumamak icin direniyorum tabiki ufak bir atıştırmalık yiyip basla en azindan sana bolca yag eritmeler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…