- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.181
T tatlitambak @aysun163 kankitolarim menum;
Sabah
2 dilim light ekmek arasi
2 dilim domates
2 dilim salatalik
2 dilim biber
1 kk beyaz peynir
Ara
1 hurma
1 c.b süt
1 küçük avuç leblebi
Öğle
1.5 kepce kadar dunden kalma sebzeli et
2 dilim light ekmek
3 kasik yogur
Ara
2 dilim üzümlü kek
Aksam
3 kasik kuru fasulye
2.5 lt su
Uzumlu keklere ceza olsun diye aksam ara ogununu kaldırıyorum gerci yetmez biliyorum ama cezasizda kalmasin bari
Spor olsun diyede aksam aksam ev temizligine giristim dersem yalan olur tamamen yarına is kalmasında rahat edeyim diye yapiyorum :)) kizlar birazdan gelip menulere yorum yapacağım..
Sabahi akşam dengelemissin bence. Yatmadan süt de içilebilir canım.
Sende biliyorsun aslında bir de ben söylemeyim onu da yarin telafi edersin
Çok değil bence birçok şey tadimlik olmuş zaten. Akşamın çok iyi zaten
Canim sabahla oglen arasindaki hurma ya da leblebiden birini tercih etmeliydin sutun yaninda. Sabah menüsu harika. Oglen de 1 dilim ekmek olabilirdi. Cunki etin sebzeli illaki sebzesinde karbonhidrat vardir. Yedigin uzumlu keklerin vicdan azabiyla aksaMi azcik kapatmişsin canim. Ama diyetten ziyade saglikli beslenmeyi otutmaliyiz kafamizda. Yedigimiz yiyeceklere zayiflatirmi diye degil de saglikli mi diye bakalim. Yani ben oyle yapiyorum.. seni ceza olarak spor da paKlamaz yarin sıki tutman gerek.
E daha ne olsun.2 kilo az mi .odem modem tartidaki rakam azaliyor mu sen ona bak.40 ini da duzende gecirmeye bak.sakin cizgini bozma.bunu da atlatirsan daha kim tutar seniInsallah canım güzel rakam derken basladigimda 103.6 bugun dayanamayip tartildigimda ise 101.6 idi buda benim iyi rakamim iste
Tulumba haric o kadar da kotu degil menun.misafirlikte de cisslamazsan pazar gunune gore iyi
İyi aksamlar kizlar gec kaldim menu yazmak icin farkindayim ama eve yeni girdik cok sukur tamamen diyetime sadik bir sekilde devam ediyorum anneme kanmadim ve yemedim
@milad_tb @tatlimtambak
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Saat 10.30
İki kasik sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Bir tatli kasigi cilek receli
6 tane zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
Ara
Evden yanima aldigim yesil cayim
İki catal helva ( ben kavurdum goturdum hepsini babam cok sever)
Aksam 5 te
Bir tabak sulu kofte ama suyunu yemedim
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre
Bu aksam spor yapamicam yorgunum cunku
Güzel menü azda spor olsa neler neler olcak
Bence mantı yada barbunya arasında bi seçim yapmalıydın miktarı iyiki az arada dinlenmekte önemli dünkü yorgunluktan sonra
Suyu yatana kadar artırdımı sorun kalmaz bugün küçük ev temizliğinde yakmışsındır yediklerini
Sakın uyuma ben uyuyarak yaptım o kiloları kalk dans et kocana çay yap uykunu dağıt ama sakın uyuma
Sporda olsa güzel olacakmış artık akşam kocanla spor yapıver olsun bitsin
Pazar gününü gayet güzel atlatmışsın ince dilim pasta zarar etmez nasılsa akşam aktif oluyorsun
Aysuncum menun gayet iyi suyun az olmus canim yarin biraz daha arttir suyunu afiyet olsun canim ..İyi aksamlar kizlar gec kaldim menu yazmak icin farkindayim ama eve yeni girdik cok sukur tamamen diyetime sadik bir sekilde devam ediyorum anneme kanmadim ve yemedim
@milad_tb @tatlimtambak
Sabah
İlik limonlu su
İki ceviz uc badem
Saat 10.30
İki kasik sucuklu yumurta
Domates
Salatalik
Bir tatli kasigi cilek receli
6 tane zeytin
Peynir
Bir dilim ekmek
Ara
Evden yanima aldigim yesil cayim
İki catal helva ( ben kavurdum goturdum hepsini babam cok sever)
Aksam 5 te
Bir tabak sulu kofte ama suyunu yemedim
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre
Bu aksam spor yapamicam yorgunum cunku
cok cok ama cok tesekkur ederim dostlarim.hepinizi cok seviyorum ve iyi ki tanimisim.iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.daha nice dogum gunlerimizi birlikte mesajlasarak kutlariz insallahIyi geceler kizlar ben de yatarim.
tomurcukkk
Rabbim sevdiklerinle uzun hayirli ömürler nasip etsin. Iyiki dogdun
tomurcukkk canım Allah hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerinle beraber.. Bu pazar menün güzel diğerlerine nazaran :))) pastayı zaten konuşmuştuk :) tabiki yiceksin kendi pastan sonuçta..
tomurcukkk canim arkadasim kadim dosttum benim rabbim iyiki seni karsima cikardi iyiki benim dostum oldun kuzum dogum gunun kutlu olsun gonlunde icinde sakli kalan dualarin kabul olsun bitanem yeni yasin sana saglik mutluluk dahada ince bir beden ve bereket getirsin iyiki dogdun canim kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?