Haydi Yine Yeniden...

ben geldim beni merak etmişsiniz arkadaşlar sağolun eşim le beraber cuma dan beri o hastane senin bu hastane benim gezdik sürekli serum iğne felan derken yine çok iyi olmasada biraz toparlandı tlfna hiç elime almadım desem yeridir malum hastayken erkekler pek bir nazlı oluyor
dün ne yedim diye sorarsanız

sabah 1 çatal börek 2 çatal
öğle 1 kase tavuk çorba
akşam 1 yumurta
su belki 1 lt ancak içmişimdir

tomurcukkk pastanıda yemişsin afiyet olsun canım

canım geç yatıp geç kalkarsan yani bir uyku düzeninde bozukluk olursa vücut ödem yapar
bir de bir yerde okumuştum metobolizma en çok akşam 22:00 ve 02:00 arasında daha hızlı çalışırmış o saatlerde uykuda olunca tabi
ama ne mümkün tabi çocuklu annelerde

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun. Az çok tahmin ettik canım. Bi şey de yemenissin, dikkat et eşime bakayım derken bünyen zayıf düşmesin canım

Canim sabahin muhtesem ben ayri yemek yapinca canim digerinden de istiyor. Mesela ben olsam nohuttan 1 kepce alirim yanina salata ve ayranla yerim. Aklim kaliyor hadi bakalim sıkı bir menu bekliyoruz oyle yiyerek kilo vermwk zor tutacagiz kendimizi

Hoş geldin canım çok geçmiş olsun. Az çok tahmin ettik canım. Bi şey de yemenissin, dikkat et eşime bakayım derken bünyen zayıf düşmesin canım

sağol canım kötü bir hafta sonuydu ne hayal ederken nasıl bir hafta sonu geçirdim neyse sağlık olsun kısmetten ötesi olmuyor evet bende çok yoruldum inşallah hastalanmam

Gunaydin canim bende gec yattim erken kalktim azicik uyuyum dedim manyak komsum bir saattir yatakodasi supuruyo suan devam ediyo yakinda cok pis patliycam

Cok gecmis olsun canim seni cok merak ettik neyseki geldin canim

çok güzel bir rakam

Canim inşâallah ilk hedef 68 sonra 62 olacak.cok kararliyim bu sefer izne gittigimde herkes hayran kalsin istiyorum. Artik sisman olarak gitmeyecem. Esim sagolsun sabah yine diyor ki tatli ye tulumba tatlisi yok canim dedim 79 olana kadar yok yasak bana ondan sonra tadimlik baslarim dedim. Esime yok demeyi basarirsam bu isi basardim demektir.

Gunaydin kizlar gece cokk gec yattim sabahta manyak komsu uyutmadi ayy halen yatak odasindz ne yapiuo bilmiyorum az kaldi sabrim tukendi sabahlari cocugu krese yolluyo bagira bagira allahim yaa aslinda benden tirsiyo biraz uzun zamsndir ses cikarmiyorum galiba zamani geldi

düşüncesizlik canım ya benimde şuan alt katım da ve üst katımda tadilat var hafta içi hadi evde yokum ama hafta sonu gündüz dinledik yani bence de sesini çıkarma vakti gelmiş demekki

Benimki de bi bagurıyor cocuklara sabah koşturma kapı çarpma artık kronik baş ağrisi başlamıştı bende ama artık ben ondan once uyanıyorum sukur sınırım bozulmıyor yaza lojman süresi bitiyorMuş tabı ben burda kalırsam

Benim ılk 68 memlekete gidesye 65 ondan sonra allah Kerîm 60 da olurum insallah bence cok ıyı vermişsın sen memnun degilsen kilodan mutsuz oldugunu eşine anlat destek olsun bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…