- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.221
Gecmıs olsn neyi vardı onemli bisi degildir insallahsağol canım iyiyim ama kötü bir hafta sonu oldu benim için
Gecmıs olsn neyi vardı onemli bisi degildir insallah
Ooo o beni cok iyi bilir birinde rezil ettim balkondan bisey cirpti benim oglusda bebek mamasi sogusun diye bes dk balkona koydum icini doldurdu pislikle saydiriverdim beni gorunce kaciyodu binada birindede esini payladim manyak kavga edecek benle sen benim muhattappim degilsin bekle esimi cagiriyim dedim he he he akli cikti salagin bi mutted basi onde gezdi rsim oyle kavga yapacak insan degildir ama gorunusu cok serttir ...düşüncesizlik canım ya benimde şuan alt katım da ve üst katımda tadilat var hafta içi hadi evde yokum ama hafta sonu gündüz dinledik yani bence de sesini arma vakti gelmiş demekki
Hem kolay kolay geçmiyor hastalıklar dikkat et sanada Gecmıs olabilir kayınvalıdenı naptın senin derdin beni gerdi sanki hep aklıma geliyorsuneşim şiddetli üşütme kuru kuru öksürük malum bir de hastalanan erkek olunca naz bitmiyor sağol canım
Ayy her sabah bagiriyo deli gibi uc yasina yeni girdi cocuk krese yolluyo bas edemiyomus yalan sokak gezcek haspamBenimki de bi bagurıyor cocuklara sabah koşturma kapı çarpma artık kronik baş ağrisi başlamıştı bende ama artık ben ondan once uyanıyorum sukur sınırım bozulmıyor yaza lojman süresi bitiyorMuş tabı ben burda kalırsam
Hem kolay kolay geçmiyor hastalıklar dikkat et sanada Gecmıs olabilir kayınvalıdenı naptın senin derdin beni gerdi sanki hep aklıma geliyorsun
canım geç yatıp geç kalkarsan yani bir uyku düzeninde bozukluk olursa vücut ödem yapar
bir de bir yerde okumuştum metobolizma en çok akşam 22:00 ve 02:00 arasında daha hızlı çalışırmış o saatlerde uykuda olunca tabi
ama ne mümkün tabi çocuklu annelerde
Canim sabahin muhtesem ben ayri yemek yapinca canim digerinden de istiyor. Mesela ben olsam nohuttan 1 kepce alirim yanina salata ve ayranla yerim. Aklim kaliyor hadi bakalim sıkı bir menu bekliyoruz oyle yiyerek kilo vermwk zor tutacagiz kendimizi
Bugun 86.8 kg ciktim kizlar diyetimin 5. Gunundeyim 89.8 den taam 3 kg uctu gitti. Bozmak yok artık. Boyle daha huzurlu daha mutluyum.
Gunaydin canim bende gec yattim erken kalktim azicik uyuyum dedim manyak komsum bir saattir yatakodasi supuruyo suan devam ediyo yakinda cok pis patliycam
Canım kadınlarda saygı yok ki cocuga ne öğretecek allah aşkına benimki zaten psikolojisi bozuk yandakinın de bozuk zaten tıkır tıkır 5 de kalkıyor onu da hıc anlamis degilim evi cok pis ama tıkır tıkır napıyor acaba benım bina full emniyet Mudurleri oturuyor sikayet etsende kimse bişe demeye cesaret edemiyor havaları bınbesyuz insanlık sıfırAyy her sabah bagiriyo deli gibi uc yasina yeni girdi cocuk krese yolluyo bas edemiyomus yalan sokak gezcek haspam
Normalde kendi evı bı düzeni var demi nerde yasıyordukayınvaldem hala bende bu ay bir geçse gider inşallah
eşim şiddetli üşütme kuru kuru öksürük malum bir de hastalanan erkek olunca naz bitmiyor sağol canım
Dedim ya manyak suan sadece yatak odasini supurdu bekler 12 kadar gerisinide o zaman supurur konusurum ben onla anlayacagi dilden ay kapida gorunce cok tirsiyo ama hem korkuyo hem yapiyo napiyim ben yaaaEvet canim aslinda bende normalde gune erken baslayanlardanim ama gecirdigim surec beni yordu o yuzden kafa dinlemek namina gec kalkiyorum iki haftadır ve haliyle gece uyuyamiyorum benimkiler büyük cok sukur onlardan dolayı uyku problemi yasamiyorum bundan sonra erken kalkip gece uykumu almaya dikkat edecegim insallah..
evet dünkü kacamak olmasa bende oyle yapardim tatli ama o keklerin karbonlu gunun tartıya yansimasini engellemek istiyorum:)) takim arkadaslarimi mahcup etmeyeyim dimibugunu atlatayim inşallah yarin icin kendime bir tabak ayiracagim
Supersin canim yarina kimbilir kusuratida silersin belki bugün bende bunu düşündüm ben Boyle daha mutluyum neden zararli şeyleri vucuduma sokuyorum ki boşuna
Uyar canim komşunu bu sureklj sorun cikaran kadin degil mi? komşuluk hakki denen birsey var erken saatte ne temizligi bu böyle
Kızlar bugün son gün kaçamak yapmayalım, yarın tartı günüay bi de benim niye her pazartesiye bi şey çıkıyor ya bugün ark da doğum günü sürpriz yapacaz herkes bi çeşit yapacak ama çeşitler kesin hamur işi.. kızımı kesin götürmeliyim ki ona yedirirken kimse anlamasın
Kızım beste geliyor benim 4 buçuk ta orada olmam lazım off yogun bir gün beni bekliyor
Neyse ustun gidiyomus manyak heryerde ya yemisim havasini insan olmadiktan sonra allah yardim etsin sanada banadaCanım kadınlarda saygı yok ki cocuga ne öğretecek allah aşkına benimki zaten psikolojisi bozuk yandakinın de bozuk zaten tıkır tıkır 5 de kalkıyor onu da hıc anlamis degilim evi cok pis ama tıkır tıkır napıyor acaba benım bina full emniyet Mudurleri oturuyor sikayet etsende kimse bişe demeye cesaret edemiyor havaları bınbesyuz insanlık sıfır
Normalde kendi evı bı düzeni var demi nerde yasıyordu
Dedim ya manyak suan sadece yatak odasini supurdu bekler 12 kadar gerisinide o zaman supurur konusurum ben onla anlayacagi dilden ay kapida gorunce cok tirsiyo ama hem korkuyo hem yapiyo napiyim ben yaaaAy oda bana diyodur manyak komsu diyee
Benim ılk 68 memlekete gidesye 65 ondan sonra allah Kerîm 60 da olurum insallah bence cok ıyı vermişsın sen memnun degilsen kilodan mutsuz oldugunu eşine anlat destek olsun bıraz
Süper valla, Tebrikler canım. Hızlı gelen hızlı gitsin geri kalanını da veririz Allahın izniyleBugun 86.8 kg ciktim kizlar diyetimin 5. Gunundeyim 89.8 den taam 3 kg uctu gitti. Bozmak yok artık. Boyle daha huzurlu daha mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?