Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk Gunaydın doğum gunun kutlu olsun oğluşunla eşinle nice mutlu senelere insallah allah uzun hayırlı ömürler versin

günaydınlar herkes

tomurcukkk canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğlunla ve sevdiklerinle nice mutlu senelere bütün güzellikler seninle olsun

Günaydınlaarrr
tomurcukkk nice senelere canım. Iyi ki dogmussun bak ne güzel şeylere vesile oluyorsun. Ömrünün kalanında huzur ve sağlık diliyorum canım

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.Hep birlikte nice doğum günleri kutlarız inşallah Seviyorum hepinizi

@milad_tb bence de etli nohut yiyebilirsin canım.seviyorsan boşuna kendini frenleme.mümkün olduğunca susuz ve bol et alırsın.yanında da salata yersin.tavuklu salatanı da öğlen yersin.ama bakliyat şişkinlik yapıyorsa onu bilemem

inciiitanesi hoşgeldin canım.evet meraklandık ama ben eşin iyileşmiştir gezmeye gitmişsinizdir diye düşündüm.geçmiş olsun.sen kendine dikkat et çok da az yemişsin yavrum ya.sen hastalancaksın diye korkuyorum valla.Biraz meyve falan ye akşamları yoğurtla birlikte

sağol canım ama dünkü yemem tamamen diyetle alakalı değildi resmen iştahım kapandı hep eşime üzüldüm hem stres fena yaptı beni

angelina35 komşu mağduru arkadaşım boşver hiç gerilme güne olumsuz başlama.çık balkonuna mis gibi temiz hava al.Modunu düşürme hiç.Bugün çok güzel düzenli ve dengeli beslen.Yarın güzel bir rakam karşılasın seni

Ben dikkatli olacağım canim söz.. himmmm zekiyiz baya
Ay napiyim mecbuuurrr ama özellikle anneme gittiğimde bu yöntem çok işe yarıyor. Alıyorum çocukları yanıma onlarla uğraşırken millet doyuyor zaten annem de kız sana bu çocuklar yedirmedi diye üzülüyor

Sorma canim yaa alt komsum zaten rahat vermiyodu buda sabah lari rahat vermiyo gerci alt komsum evini terketti gecenlerde geldi bir valiz kiyafetini aldi ve gitti evde bagristilar oglani bosuyo yani bosanacaklar kizin ne planlari vardi yaa bebek istiyodu bi oglu vardi galiba oglan bunu aldatmis kiz daha 21 yasinda oglanda kucuk 25 anca off uzuldum ama kizin gitmesine neyse herseyde bi hayir vardir ..

Biz 1 sene daha batmandayiz. Ljman surem doluyor. Ramazandan once tasinacagim...
sizin ilk tercihler nersi ibka verdiniz mi

Himm oyle mi diyorsunuz o zaman etli nohutu ogle yerim bizimkilerle akşam tavuklu salatami yerim sagolun kizlar tavsiye icin

Anneler öyle hemen cakar durumu işte :) ama insanlarin israrina maruz kalmiyorsun cok iyi tuttum bunu :)

Biz 1 sene daha batmandayiz. Ljman surem doluyor. Ramazandan once tasinacagim...
sizin ilk tercihler nersi ibka verdiniz mi
Anladım senide ipka verdik ama bizle hıc alakası yok biz vermeden mudurde gidecekler listesi hazırdı iki yıl istedik gondermedler calistigi şubede sureklilık istiyor o yuzden tamamen onlara kalmis bisi yanı van ılk sırada agri Diyarbakır diğerleri nı hatırlamıyorum ama gitmeyiz Bu yıl dıye dusunuyorum

günaydın kızlar geç uyanınca öğlen günaydın deniyor böyle işte :))
Gunaydin cankusummmm guzellik uykusu muydu bu boyle ben kalktim yemek yaptim dus aldi oglumu dis randevusuna goturup getirdim ohhooooohhh ekim hanim yatıyor hala:)))

Kiz benim memlekete mi geliyorsun yani

Gunaydin cankusummmm guzellik uykusu muydu bu boyle ben kalktim yemek yaptim dus aldi oglumu dis randevusuna goturup getirdim ohhooooohhh ekim hanim yatıyor hala:)))
he vallah horul horul uyumuşum sabah 5 te yattım 7 den sonra kalktım oğlana tost yaptım yattım babası ne yed ne içti bilmiyorum ona bişey yok uyumuşum hehehehe

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.bu ara tercihler cok karisok ne olacagi belli degil. Biz de suremiz dolsun diye bekliyoruz.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.bu ara tercihler cok karisok ne olacagi belli degil. Biz de suremiz dolsun diye bekliyoruz.
Kesinlikle oyle hersey olabilir suan surekli ek goreve gonderylr esim sıra bana dayandı diyip duruyor barı Dogu çıksa yapar kurtulurz ek gorev 6 yada 4 ay oda sayılmıyor zaten sarktan sizin neden lojman suresi doluyor kı sız ikinci sarkida mı yapoyorsunuz suan 1 yıl ıcın tasınmk da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…