- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.241
Off ben hala uyuyamadim sabah nasil kalkicam bilmiyorum.. pazar gunu çok yatmanin zararlari
tomurcukkk canim dogum günün kutlu olsun 31 yaşını zayif bir hatun olarak kapatmak nasip oldu cok şükür bu yıl da inşallah sağlıklı mutlu çıtır bir hatun olmak nasip olsun.. uzerinden negatiflik olumsuzluk sagliksizlik namina ne varsa kalkar insallah canim arkadasim nice mutlu yıllara...
tomurcukkk Gunaydın doğum gunun kutlu olsun oğluşunla eşinle nice mutlu senelere insallah allah uzun hayırlı ömürler versin
günaydınlar herkes
tomurcukkk canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğlunla ve sevdiklerinle nice mutlu senelere bütün güzellikler seninle olsun
Günaydınlaarrr
tomurcukkk nice senelere canım. Iyi ki dogmussun bak ne güzel şeylere vesile oluyorsun. Ömrünün kalanında huzur ve sağlık diliyorum canım
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.Hep birlikte nice doğum günleri kutlarız inşallahGunaydinlar hanimlar herkese bol kalori yakmali bir hafta olsun insallah
tomurcukkk Mutlu yillar canim butun dualarinin kabul oldugu bir yil gecirmen dilegiyle
T tatlitambak Canim kafa kafaya gidiyoruz hadi bakalim benim icin tayli bi rekabet olustu boyle devam etsin insallah
inciiitanesi hoşgeldin canım.evet meraklandık ama ben eşin iyileşmiştir gezmeye gitmişsinizdir diye düşündüm.geçmiş olsun.sen kendine dikkat et çok da az yemişsin yavrum ya.sen hastalancaksın diye korkuyorum valla.Biraz meyve falan ye akşamları yoğurtla birlikte
Ay napiyim mecbuuurrrBen dikkatli olacağım canim söz.. himmmm zekiyiz baya
Yok daha canım tercih yaptık yuzde elli ihtimal yarı yarıya yanı bende merakla beklerim açıklanmasını nolacaz bakalım suan bitiyor mu Bu yIlFilik canim bu sene tayin durumlari var mi sizin . Dogu gorevi yapmişmiydiniz.
Sorma canim yaa alt komsum zaten rahat vermiyodu buda sabah lari rahat vermiyo gerci alt komsum evini terketti gecenlerde geldi bir valiz kiyafetini aldi ve gitti evde bagristilar oglani bosuyo yani bosanacaklar kizin ne planlari vardi yaa bebek istiyodu bi oglu vardi galiba oglan bunu aldatmis kiz daha 21 yasinda oglanda kucuk 25 anca off uzuldum ama kizin gitmesine neyse herseyde bi hayir vardir ..angelina35 komşu mağduru arkadaşım boşver hiç gerilme güne olumsuz başlama.çık balkonuna mis gibi temiz hava al.Modunu düşürme hiç.Bugün çok güzel düzenli ve dengeli beslen.Yarın güzel bir rakam karşılasın seni
Yok daha canım tercih yaptık yuzde elli ihtimal yarı yarıya yanı bende merakla beklerim açıklanmasını nolacaz bakalım suan bitiyor mu Bu yIl
@milad_tb bence de etli nohut yiyebilirsin canım.seviyorsan boşuna kendini frenleme.mümkün olduğunca susuz ve bol et alırsın.yanında da salata yersin.tavuklu salatanı da öğlen yersin.ama bakliyat şişkinlik yapıyorsa onu bilemem
Ay napiyim mecbuuurrrama özellikle anneme gittiğimde bu yöntem çok işe yarıyor. Alıyorum çocukları yanıma onlarla uğraşırken millet doyuyor zaten annem de kız sana bu çocuklar yedirmedi diye üzülüyor
Anladım senide ipka verdik ama bizle hıc alakası yok biz vermeden mudurde gidecekler listesi hazırdı iki yıl istedik gondermedler calistigi şubede sureklilık istiyor o yuzden tamamen onlara kalmis bisi yanı van ılk sırada agri Diyarbakır diğerleri nı hatırlamıyorum ama gitmeyiz Bu yıl dıye dusunuyorumBiz 1 sene daha batmandayiz. Ljman surem doluyor. Ramazandan once tasinacagim...
sizin ilk tercihler nersi ibka verdiniz mi
Gunaydin cankusummmm guzellik uykusu muydu bu boyle ben kalktim yemek yaptim dus aldi oglumu dis randevusuna goturup getirdim ohhooooohhh ekim hanim yatıyor hala:)))günaydın kızlar geç uyanınca öğlen günaydın deniyor böyle işte :))
Kiz benim memlekete mi geliyorsun yaniAnladım senide ipka verdik ama bizle hıc alakası yok biz vermeden mudurde gidecekler listesi hazırdı iki yıl istedik gondermedler calistigi şubede sureklilık istiyor o yuzden tamamen onlara kalmis bisi yanı van ılk sırada agri Diyarbakır diğerleri nı hatırlamıyorum ama gitmeyiz Bu yıl dıye dusunuyorum
he vallah horul horul uyumuşum sabah 5 te yattım 7 den sonra kalktım oğlana tost yaptım yattım babası ne yed ne içti bilmiyorum ona bişey yok uyumuşum heheheheGunaydin cankusummmm guzellik uykusu muydu bu boyle ben kalktim yemek yaptim dus aldi oglumu dis randevusuna goturup getirdim ohhooooohhh ekim hanim yatıyor hala:)))
Kısmet canım yazdık 7 tane tercih var hangısı olursa artık ama esim van yada agri cok istiyor nedense bilmiyorumKiz benim memlekete mi geliyorsun yani
Anladım senide ipka verdik ama bizle hıc alakası yok biz vermeden mudurde gidecekler listesi hazırdı iki yıl istedik gondermedler calistigi şubede sureklilık istiyor o yuzden tamamen onlara kalmis bisi yanı van ılk sırada agri Diyarbakır diğerleri nı hatırlamıyorum ama gitmeyiz Bu yıl dıye dusunuyorum
hakkınıza hayırlısı neyse o olur inşallahKısmet canım yazdık 7 tane tercih var hangısı olursa artık ama esim van yada agri cok istiyor nedense bilmiyorum
Kesinlikle oyle hersey olabilir suan surekli ek goreve gonderylr esim sıra bana dayandı diyip duruyor barı Dogu çıksa yapar kurtulurz ek gorev 6 yada 4 ay oda sayılmıyor zaten sarktan sizin neden lojman suresi doluyor kı sız ikinci sarkida mı yapoyorsunuz suan 1 yıl ıcın tasınmk da zorHakkinizda hayirlisi olsun canim.bu ara tercihler cok karisok ne olacagi belli degil. Biz de suremiz dolsun diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?