Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk canım bazı yerleri okudum menü bildirimi ile ilgili bugünden itibaren mi geçerli yoksa yarından mı geçerli yemek saatlerini de mi yazacağız sanırım
Evet canım.Saatli yazılsın dedi arkadaşlar.Bir de menü bildirimlerini akşam en geç 8 e kadar verelim ki herkes yorumlayabilsin dedik.Müsait olanlar elbette.Misafir olur yada gidilir iş güç olur girilemez geç verilmek zorunda kalır,sorun yok tabi ki.Sen zaten erken bildirim yapıyorsun.Geç saatlere kalınca arada kaynıyor yorumlanmayabiliyor diye öneri üzerine bildirim saatini 20:00 a kadar yapılsın olarak belirledik

Evet canim gecen sene kalan 2 senemiz ixim dilekce verdik 2. Sark icin. 5 yil bitti lojmanda.zor ilacak ama olsun degisiklik iyidir

Selamlar canlarım nasılsınız???
Kahvaltıda misafirim vardı ama ben ne yaptım yemediiiiimmmm bol bol çene çaldımmmm
4 gibi de çaya misafirim var. Belki bir kurabiye küçük dilim tatlı yiyebilirim. Akşam ne yesem bilemedim sadece bi çorba yoğurt yerim belki akşam. Yemek yapmaya da fırsatım yok misafirim yeni gitti. Ispanak yapacaktım artık yarına kaldı. Eşim için de pilav var mantı var çorba da yapıcam. Akşam zumba varrr bakalım kilo olayı ne durumda yarın...

oo yoğun bir gün yani misafirler evet akşamı çorba ile geçirebilir sin

oo yoğun bir gün yani misafirler evet akşamı çorba ile geçirebilir sin

Öyle yapıcam zaten canım artık yiyeceğim tatlı da enerji verir yoruldum. Zumbaya da akşam gideceğim için eritirim hepsini inşallahta eksi olurum. Sen nasılsın napıyosun keyifler nasıl?

Bugünlerde misafirin bitmiyor maşallah misafir iyidir bereketiyle gelir sana da ekstradan spor oluyor valla:)

Öyle yapıcam zaten canım artık yiyeceğim tatlı da enerji verir yoruldum. Zumbaya da akşam gideceğim için eritirim hepsini inşallahta eksi olurum. Sen nasılsın napıyosun keyifler nasıl?

yorgunum canım ya eşim hafta sonu baya yordu genel de hastanede geçti ne yapalım iyi olsun da :)

kızlar aslında aç değilim ama aceyiip şekilde kaçamak yapmak istiyorum valla kendimi zor tutuyorum bugün bir bitseydi oysa ki sabah ara sında bitter de yedim ama anlamdım nedir bu istek

evet zaten yarın tarı var diye kendime engel olmaya çalışıyorum
aman ortim bu günlük de idare et gözünü sevem.yarın akşam yaparsın kaçamağını
Şaka bi yana akşama pişirdiğin yemeklerden ye bence.tokluk hissi kaçamak yapmanı engeller.

Kankim supersin canikom :) ama bence kurabiye veya tatlı birini tercih et. Çorbanı yine yersin. Yarın da ödül yaparsın kendine
Ay bende şimdi ark geldim doğum günü seysine gelişmeleri yazarım canım Allah in izniyle bugünü de atlatsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…