Haydi Yine Yeniden...

Miladcim senin nasil gidiyor gunun
inciiitanesi canim sende bugunluk tut kendini yarin yaparsin. Benim 1 persembe gunu odul ogunum olacak tabi sagliklisindan

Kiyamam 1 dolma ye bari yine gunu erken kapatirsin bak ben sizi dinledim 1 kepce nohutumu yedim.. Bende kendime protein günleri icin yagsiz ekmeksiz köfte hazirladim attım buzluga canım.. porsiyonlara bolucem birazdan yarindan umutlu olmam gerekiyor ama şişkin hissediyorum regl siskinligi sanirim daha olamadim buna rağmen tarti bizi guldurecek insallah.. iyi bir rakam görelim de haftaya motivasyon olsun üçümüz şöyle bir tozunu attiralim listelerin A aysun163 kiz nerelerdesin SES VER

Bende ciktim isten kayinvalide aradi cocukla carsiya iniyomus sende gel dedi.birlikte carsidayiz simdi gezeriz biraz.biseyler yeriz.menu 8 i gecebilir bilginize

Oh bol keyifli gezmeler ebrucum ama yemek yerken yarının tarti görüntüsünü hep aklinda tut olur mu

menün güzel canım ne kadar su içiyorsun
bir de galiba öğün saaatlerini de yazacaktık ama yarın mı başlıyor acaba bu kural

Bu tarz menu v3 istikrarla devam edersen kilolar bir bir gidecek emin ol. Cok guzel bir menu

menün güzel canım ne kadar su içiyorsun
bir de galiba öğün saaatlerini de yazacaktık ama yarın mı başlıyor acaba bu kural

Yok aslında bugun yazılıyordu ama ben hep unutuyorum hafta ici benim degismez genelde sabah 07.45-08.00 öğle 12.00- 13.00 akşam 18.00- 19.00 arasi oluyor ben biliyorum ya herkes biliyor saniyorum:)) yarindan itibaren unutmazsam yazarım insallah su da 2.5 litre yatana kadar 3 olabilir

Sabah8.30
2 yumurta tavada
keci peyniri
salatalik
domates
Roka
5 zeytin
2 lokma ekmek esim sagolsun kiyamadi yine bana:)

12.30 da
kahve

Aksam 16.30 da
1 patatesle yapılmış bol yesillikli salata
ayran

gece de yogrut kürü

Sabah8.30
2 yumurta tavada
keci peyniri
salatalik
domates
Roka
5 zeytin
2 lokma ekmek esim sagolsun kiyamadi yine bana:)

12.30 da
kahve

Aksam 16.30 da
1 patatesle yapılmış bol yesillikli salata
ayran

gece de yogrut kürü

Vee irade konussunnnnnMukemmelsin canım bu menuye denebilecek baska hiç bir şey yok.

tomurcukkk
SABAH 08:00
1 bardak süt
1 yumurta
1 üçgen peynir - maydanoz ekmek arası bunlar

ARA 10:00
2 parça bitter

ÖĞLE 13:00
1 kase domates çorba
1 kase salata
1 kalçalı tavuk but derisiz

ARA 16:00
1 avuç içi karışık kuruyemiş (leblebi+üzüm+fıstık+badem+fındık)

AKŞAM 18:00
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase yoğurt

ARA 22:00
tarçınlı süt

3,5 lt su belki 4 tamamlarım

Tatlı yemedimmmm kurabiye de yemedimmmm hamile arkadaşımın canı kısır istedi benim de canım istiyodu ne zamandır. kısır yaptım. Tatlıları onlara yedirdim. Bol yeşillikli az bulgur. Ondan yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…