Haydi Yine Yeniden...

Bilirsin bu su az sen daha az ekmek tüketiyordun yanlış mı hatırlıyorum benim için ekmek fazla olsada 4 saatlik yürüyüşe dağ olsa dayanmaz

Menünü beğendim baya çeşitli olmuşş :)

Sabah8.30
2 yumurta tavada
keci peyniri
salatalik
domates
Roka
5 zeytin
2 lokma ekmek esim sagolsun kiyamadi yine bana:)

12.30 da
kahve

Aksam 16.30 da
1 patatesle yapılmış bol yesillikli salata
ayran

gece de yogrut kürü

Hmmm güzel bir menü daha akşam da erken yenilmişş süperrr ama kahvaltı da çok erken. Öğle öğünü gerekirdi buna tatlım.

Süpersin tatlım :) zaten su miktarına hayranım

Çok az yemişsin canım suya dayan bence de şişkinlik olmasın

Massllah valla kiz yarin cok cekismeli gececek galiba anuuuuuu

Aynenn yaa herkes çok iyii

Kızlar menumu vereyim
Su an gezmedeyim sonra yine uğrarim D Deligonul783
Sabah: 1 yumurta
1 çay k lane
3 zeytin

Öğle 11 buçuk : 1 kase ıspanak
4 kaşık yoğurt
Domates salatalık

Ara: şek Nescafe 2 dlm bitter

Ikindi iki buçuk : 2 but 4 kaşık yoğurt
Salatalık

Aksam 5 buçuk 6(arkadaşta): 1 kaşık kısır
1 kaşık Yoğurtlu havuç
2 mercimek köftesi
1 tane sigara peynirli börek

Türk kahvesi

3 litre su

Burdayim canikom sapasaglam ayaktayim cok sukur kacamak sıfır

börek olmaya bilirdi ama misafirliktesin onun haricinde çok gelmedi bana

İste bu miladcim isteyince oluyor bak menun cok guzel boyle devam

Maşallah canım çok güzel gayet dengeli olmuş beğendim

Oyyy akşamkiler inş seni yakmaz kankim. Çünkü normalde 4 gibi yiyosun ya aslında az yemişsin mercimek köftesi yerine daha fazla kısır daha iyi olurdu canikom ama işte tatmadan da olmuyo. Ben bi de bayılırım mercimek köftesine.

Iyi akşamlar kızlar menüler super eksıler havada ucusacak yarın ben pek tartı oncesi gıbı davranmadm kaçamak yapsım var acayip artık yarına

@tatlıtambak harika menun gayet az suda 3 u gecmıstr simdiye

@milad_tb seninde gordugum ennguzel menun ekmek az nohutta cok yenmemis zaten Tebrikler

D Deligonul783 bulgur ters tepmıyorsa senı guzel gun icide az kısırda kontrollu yemışsın zaten Zımba da yaparsan 5 yıldız olur

tevafuk55 ikindi ustune aksam bı tık fazla ama misafirlktesın olabilir ustune daha da birsey yemezsen artı olmazsın dıye dusunuyorum

A aysun163 menu gayet dengeli bende balık yicektim bugun sonradan canım ısteMedi afiyet olsun protein Agirlıklı olmus

M Melrin menun sahane Kurabiyenın bu menu de lafı bile olmaz afiyet olsun

angelina35 aksam ekmek 1 dilim fazla geldi ama yinede guzel öğle ara vs yok

Gelelim benım menu më
7.00 3 mil Leslie
10 leblebi
08.00 1 cay bardak süt

Kahvaltı 09.30
2 kasık kavurmali yumurta
3 ceviz
1 tatlı kaşığı bal
Çeyrekten az simit

Cay bardak süt 12.00
1 incir
10 fındık

14.00
Tavuk doner 200 gr (ekmeksız)
Salata
1 bardak ayran

17.00
2 kasık lor 1 zeytin

18.00 1 bardak sut 1 kaşık yulaf ezme

3.5 lt su
Pazara gittim sabahta saglık ocağına sonra kizi parka goturdum yuryse zaman kalmadı baya Yurumus oldum zaten
Ama cok süt ıcmısım suan yazınca midem bulandı bana bı zararı olur mu tartıda ya

Menu bildirimi yapayim gecmise donerim
inciiitanesi
sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
2 adt tuzsuz etimej
uzerlerine krem peynir
5 adt siyah zeytin

ara.13.00
1 adt hurma

oglen 14.00
2 dilim tam bugday ek. Yagsiz tost
5 adt zeytin

ara 16.00
1 hurma
1 avuc findik

aksam 18.00
1 adt lahmacun
1 bardak ayran

Çok iyi canım bu şekilde devam edersen kısa sürede bir 10 kilo gidecek göreceksin :)
Suyu da artırabilsen süper olacak. Ben başlarda 3,5-4 lt içtim çok çabuk gitmişti ödemler..

İnsallah canim bende 79 kiloya dusene kadar boyle devam edicem kacamaksiz ve odulsuz suyu da zamanla artiricam insallah

Endişelenme protein eksiye döner dukan hep süt et yumurta ile besleniyor o yüzden için rahat olsun

Gelsin eksiler gitsin yağlar

Endişelenme protein eksiye döner dukan hep süt et yumurta ile besleniyor o yüzden için rahat olsun
Ya sayım da 6 öğün olmus acaba su araları kaldırıp akşam yemek mi yesem 3 öğün olsa bilemiyorum yada yarın tartıda ki duruma gore mı baksam eksi geliyorsa boyle devam

Guzel menun lahmacun dan suphelıyım aslında 1 tane 2 de yenebilir ama tartı akşamı oldugu icin soyluyorum

Guzel menun lahmacun dan suphelıyım aslında 1 tane 2 de yenebilir ama tartı akşamı oldugu icin soyluyorum
Tartidan korktugum icin 1 tane yedim aslinda ama zatrn disarda yiyecegimi bildigim icin is donusu hurma ve findik atistirdim.lahmacunun salatasini bol aldim bu arada onu yazmamisim

Ya sayım da 6 öğün olmus acaba su araları kaldırıp akşam yemek mi yesem 3 öğün olsa bilemiyorum yada yarın tartıda ki duruma gore mı baksam eksi geliyorsa boyle devam
Herkesin vücudu farklı benim için ara öğün önemli bence herşeyden ama yeterli oranda yenmeli en güzeli dediğin gibi tartı sonucuna göre yolunu belirlemek olacau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…