Haydi Yine Yeniden...

Evet canim bi dilim fazla oldu oglen yemeyip birde cok yuruyunce gercekten acikmisim ins arti olarak donmez bana

Bol protein olmus daha ne olsun yarin eksiler olarak geri doncek iyi olmus aslinda protein yemen afiyet olsun seker

Afiyet olsun canim menun cok guzel ustelik bugun senin dogum gunun ve hic kacamak yok supersin

Senin menülere göre herşeyden yeterli oranda var güzel ve sağlıklı olmuş

süper 4 saat yürüyüş
sen de baya azalttın yemeği fazla kısma kıtlık moduna girmesin bedenin
Yok canim yaa baksana dort dilim tb ekmegi yemisim oglen yiyeydim boyle olmazdi komsumda diyete basladi oldu oglen acliktan bitane misir patlagi aldi onu yedi yok yaa diyo veremiycem bu sene diyo gozumde yemekler ucuyo diyo gul gul oldurdu beni Banada verdi zorla bitane yi gi valla bisey olmaz kilo yapmazki bu diyo

Kusursuz bir menü canım Tebrikler :)

Herkese iyi geceler yarın inşallah hepimiz mutlu oluruz angelina35 senden 6 rakam bekliyorum bu durumda melrın zaten 6 lardaydı hep o yuzden ılk sen olacaksın zira haftaya kalırsan seni ılk yapmam 6 larda asıl suya çaya o yuzden

Sabah8.30
2 yumurta tavada
keci peyniri
salatalik
domates
Roka
5 zeytin
2 lokma ekmek esim sagolsun kiyamadi yine bana:)

12.30 da
kahve

Aksam 16.30 da
1 patatesle yapılmış bol yesillikli salata
ayran

gece de yogrut kürü
Az buldum canım sabah dışında bir şey yok gibi..

Kankim Harikasın yarın senin için süper olacak :)

Arkadaslar inanın yeni geldim ve tek tek okudum. Maşallah kızlar size, menüler süperdi bol eksilir görelim inş. Angelina akşam ekmeği azıcık fazla. Asyamin sütü coşmuş bugün. diğer menulerde dikkatimi çeken bir şey olmadı :) He tabi bi de benim yediğim börek

Bugun cok gec yatmayin vakitli uyuyup uykunuzu alin ki guzel eksiler gorun kizlar.ben oyle yapicam simdi yatiyorum artik.7.30 da uyanir tartilirim insallah.yarin kimsenin artida olacagini dusunmuyorum.bu hafta hepimiz adina super gecti.Allah bozmasin nazarlardan saklasin.
haydi yarini merakla bekliyorum bakalim kim neler yapmis.
iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…