- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.401
Kilo bildirimim arkadaşlar
Gecen hafta : 72.6
Bugün : 72.0
Fark: _600
Çok memnun değilim bu sonuçtan
Ama olsun artık..
Bugün ödül günü yapacam arkadaşlar arz ederim
sen şimdi bunu beğenmiyor musun :)))
2 kilo 200 gram vermişin 1 haftada daha ne olsun gülüm çok güzel rakam
çok güzel benceGunaydın kızlar masallah sizin eksıler yanında benim kının lafı bıle olmaz
Gecen hafta 71.0
Guncel 70.0 fark -1 kilosukurler olsun
Canım cok guzel nıye oyle diyorsun bak haftaya 1.5 verdin mı 3 rakama el sallarsınSelam kizlar dun akşam cok yogundum iki posta misafir ağırladık kayinvalidemlerde eve geldigimde cok geç oldugundan menu yorumlayamadim kusura bakmayın olur mu genel olarak menuler çok guzeldi ama
Tarti sonucuna gelince bekledigimi bulamadim malesef
Persembe günü 103.6
Bugün 101.4
Fark 2.2
Ilk kilo bildirimi benden olsun
Geçen Hafta: 66.5
Bu. Hafta : 65.7
Kilo Kaybı : -800
günaydınlar
geçen hafta : 89,8
bugün :87,3
fark : - 2,50
Gunaydin evdeyim bende birazdan cikicam.once bildirimi yapayim
gecen hafta 74.4
bu hafta 72.9
fark - 1.5 kg
Gunaydin kizlar bende bildirim yapayim
Cuma 89.5
Sali 85.8
Fark -3.7 kg
Odemler gitti bundan sonra asil kilolar gidecek insallah
Selam kizlar dun akşam cok yogundum iki posta misafir ağırladık kayinvalidemlerde eve geldigimde cok geç oldugundan menu yorumlayamadim kusura bakmayın olur mu genel olarak menuler çok guzeldi ama
Tarti sonucuna gelince bekledigimi bulamadim malesef
Persembe günü 103.6
Bugün 101.4
Fark 2.2
Kızlar Süpersiniz valla maşallah sizeGunaydın kızlar masallah sizin eksıler yanında benim kının lafı bıle olmaz
Gecen hafta 71.0
Guncel 70.0 fark -1 kilosukurler olsun
Evet cok memnunum canım senin 2.5 gercekten dev bı rakam bence sen bugun yada yarın guzel bı kaçamak yap haftasonuna kalmasın gecen hafta seni yakan o olmustu hakettın zaten fazlasıylaçok güzel bence
Kankım ıyı olmus bak artdan Kurtulmuş eksıler bıle gecmıssın darısı haftayaIlk kilo bildirimi benden olsun
Geçen Hafta: 66.5
Bu. Hafta : 65.7
Kilo Kaybı : -800
Supersın sahane 1 hafta ıcın 1.5 tebrik ederimGunaydin evdeyim bende birazdan cikicam.once bildirimi yapayim
gecen hafta 74.4
bu hafta 72.9
fark - 1.5 kg
Evet cok memnunum canım senin 2.5 gercekten dev bı rakam bence sen bugun yada yarın guzel bı kaçamak yap haftasonuna kalmasın gecen hafta seni yakan o olmustu hakettın zaten fazlasıyla
Valla bende bilmiyorum canımCok guzel canim tebrikler senin hedef kacti bu arada
Cok ıyı sonucta odem su farketmez işimi gidecek kı sıra yaglara gelecek kıyafetlerde bıle hemen bı rahatlama olmuşturGunaydin kizlar bende bildirim yapayim
Cuma 89.5
Sali 85.8
Fark -3.7 kg
Odemler gitti bundan sonra asil kilolar gidecek insallah
Sende öyle kankicimsüpersin kankicim
Canim ben perşembe sabahtan itibaren vermeye başladım zaten. 200 gr vermeye başladım iki gündür de yani hem pazar sabahi hem pazartesi sabahi 72.0 gördüm hep. Dün sabah da bu rakaMDI. Dün yediklerim arti olmadı yani. Belki yemeseydim 200 gr daha az olabilirdi. Bu hafta daha sıkı tutacam inş bugün hariç. Bakalım neler olacak..tevafuk55 bana gore 600 gr cok ıyı bı rakam hatta 500 de ıyı bana gore ama sen fazla veriyorsun niye boyle oldu dun tartıldın mı Aksamın etkisi mı dedim verdin tekrar mı aldın
Olsun yine guzel ben ortalama 500 versem ayda 2 eder oda ıyı dıye hesaplyrdum mart ayı sans getirdi bana bende dikkat edicem bu hafta haftaya 69 gormelıyım insallahCanim ben perşembe sabahtan itibaren vermeye başladım zaten. 200 gr vermeye başladım iki gündür de yani hem pazar sabahi hem pazartesi sabahi 72.0 gördüm hep. Dün sabah da bu rakaMDI. Dün yediklerim arti olmadı yani. Belki yemeseydim 200 gr daha az olabilirdi. Bu hafta daha sıkı tutacam inş bugün hariç. Bakalım neler olacak..
Ins canım 69 un eşiğindesin zaten haftaya kesin yaniOlsun yine guzel ben ortalama 500 versem ayda 2 eder oda ıyı dıye hesaplyrdum mart ayı sans getirdi bana bende dikkat edicem bu hafta haftaya 69 gormelıyım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?