Haydi Yine Yeniden...

sen şimdi bunu beğenmiyor musun :)))
2 kilo 200 gram vermişin 1 haftada daha ne olsun gülüm çok güzel rakam

Rakam guzel amenna ama benim kilomda ortada bu kiloya ilk hafta 2 kilo pek başarılı gelmiyor bana bundan sonraki haftalarda da 2 ser kilo vermeye devam ederim insallah

Canım cok guzel nıye oyle diyorsun bak haftaya 1.5 verdin mı 3 rakama el sallarsın

Ilk kilo bildirimi benden olsun
Geçen Hafta: 66.5
Bu. Hafta : 65.7
Kilo Kaybı : -800

günaydınlar
geçen hafta : 89,8
bugün :87,3
fark : - 2,50

Gunaydin evdeyim bende birazdan cikicam.once bildirimi yapayim

gecen hafta 74.4
bu hafta 72.9
fark - 1.5 kg

Gunaydin kizlar bende bildirim yapayim

Cuma 89.5
Sali 85.8

Fark -3.7 kg

Odemler gitti bundan sonra asil kilolar gidecek insallah

Gunaydın kızlar masallah sizin eksıler yanında benim kının lafı bıle olmaz
Gecen hafta 71.0
Guncel 70.0 fark -1 kilo sukurler olsun
Kızlar Süpersiniz valla maşallah size
ekim2009 artık sende inş haftaya Kırarsın bu durumu

Cok guzel canim tebrikler senin hedef kacti bu arada
Valla bende bilmiyorum canım 75 olsam yeter derdim hep ama yetmiyormuş meğer.Gidebildiği yere kadar gitsin bakalım.65 olur 60 olur... Allah ömür verirse buralardayız işte.Hedef koysan nolcak burayı bırakınca alıyo insan zaten hemen.

tevafuk55 bana gore 600 gr cok ıyı bı rakam hatta 500 de ıyı bana gore ama sen fazla veriyorsun niye boyle oldu dun tartıldın mı Aksamın etkisi mı dedim verdin tekrar mı aldın

tevafuk55 bana gore 600 gr cok ıyı bı rakam hatta 500 de ıyı bana gore ama sen fazla veriyorsun niye boyle oldu dun tartıldın mı Aksamın etkisi mı dedim verdin tekrar mı aldın
Canim ben perşembe sabahtan itibaren vermeye başladım zaten. 200 gr vermeye başladım iki gündür de yani hem pazar sabahi hem pazartesi sabahi 72.0 gördüm hep. Dün sabah da bu rakaMDI. Dün yediklerim arti olmadı yani. Belki yemeseydim 200 gr daha az olabilirdi. Bu hafta daha sıkı tutacam inş bugün hariç. Bakalım neler olacak..

Olsun yine guzel ben ortalama 500 versem ayda 2 eder oda ıyı dıye hesaplyrdum mart ayı sans getirdi bana bende dikkat edicem bu hafta haftaya 69 gormelıyım insallah

Yok artııkkk ben şokkk bu rakamlar nedir arkadaşlar şaka gibi vallahi hepinizi tebrik ediyorunmm helal olsun. Yeni başlayanları anlıyorum da tomurcukkk 1,5 nedir yaaa ama ben tahmin ediyodum yazmıştın. Bak o kadar duraklama oldu artı oldu sonunda bir anda gitti. inciiitanesi 2,5 kilo ne arkadaşım 5 kilo verseydin
Valla bravo
Benim kilo bildirimim

Geçen hafta: 72,5
Bugün: 71,8
Fark: 700 gram

Ağır ve emin adımlarla hedefime yaklaşıyorum ben :) haftaya 70 küsür öbür haftaya da 69 küsür inşallahhh memnunum şu an istikrarlı gidiyorum.

Olsun yine guzel ben ortalama 500 versem ayda 2 eder oda ıyı dıye hesaplyrdum mart ayı sans getirdi bana bende dikkat edicem bu hafta haftaya 69 gormelıyım insallah
Ins canım 69 un eşiğindesin zaten haftaya kesin yani ya tabi 500 bile iyi zaten diyetisyenler de haftada yarım kilo bir kiloyu tavsiye ediyorlar :)

tevafuk55 kankim gören de artıdasın sanır. -600 öp başına koy bacım. Bir hafta az verenler ya da artıda gelenler haftaya daha fazla vermesi çok normal. Önemli olan ekside gelmek. Bak benim 2 ayı geçti ama çok şükür az da olsa çokta olsa gidiyo hiç artı olmadım önemli olan bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…