Haydi Yine Yeniden...

Ilk kilo bildirimi benden olsun
Geçen Hafta: 66.5
Bu. Hafta : 65.7
Kilo Kaybı : -800
harika çok güzel vermişsin canım yakında sen başarı öykünü yazarsın gibime geliyor
günaydınlar
geçen hafta : 89,8
bugün :87,3
fark : - 2,50
kız maşallah arap atı gibisin derler ya sonradan açılıp diğerlerine toz yutturur sen de o misal

Gunaydin evdeyim bende birazdan cikicam.once bildirimi yapayim

gecen hafta 74.4
bu hafta 72.9
fark - 1.5 kg
tomurcuğum kırdın şeytanın bacağını sonun da darısı başıma 74 den kurtuldun inşallah bir daha görmezsin hep eksiler hep eksiler olsunnn
Gunaydin kizlar bende bildirim yapayim

Cuma 89.5
Sali 85.8

Fark -3.7 kg

Odemler gitti bundan sonra asil kilolar gidecek insallah
sana yazacak bişey bulamıyorum sevinçten

sıkma canını en azından almıyorsun
nasıl almıyorum bacımm ahh ahh aldım kardeşim burdayken ye ye dolma köfteler börekler hadi az azdı da biz sabaha kadar otururken atıştırdık arada bir gece aldık muzu yanımıza ben 2-3 tane kardeşim 5-6 tane yedik nereye yedik nasıl yedik lafın arasında farketmedik bile sabah ezanında yat öğlen kalk derken şiştim ben iyice dün bile 600 gr fazla çıktım tartı da bu gün
anca geçen haftaki kiloyu gördüm

Selam kizlar dun akşam cok yogundum iki posta misafir ağırladık kayinvalidemlerde eve geldigimde cok geç oldugundan menu yorumlayamadim kusura bakmayın olur mu genel olarak menuler çok guzeldi ama
Tarti sonucuna gelince bekledigimi bulamadim malesef

Persembe günü 103.6
Bugün 101.4
Fark 2.2

ben gidim evi toplayayım öğleye bi çorba birde ne yapsam bilemedim bişey yapayım .. akşam yemeğine ön hazırlıkta yapayım,duş alıp öğlen hastaneye gidicem son fizik tedavi ve doktoru görücem inşallah sonrası fizik tedavi işi bitecek

güzel bir rakam canım sıkma canını

sen şimdi bunu beğenmiyor musun :)))
2 kilo 200 gram vermişin 1 haftada daha ne olsun gülüm çok güzel rakam

Ilk kilo bildirimi benden olsun
Geçen Hafta: 66.5
Bu. Hafta : 65.7
Kilo Kaybı : -800

Supersin canim masallah hedefine yaklasiyorsun
günaydınlar
geçen hafta : 89,8
bugün :87,3
fark : - 2,50

canim esinden dolayi stres yaptın yemedin falan ama degdi dimi bu rakam icin tebrikler

Gunaydin evdeyim bende birazdan cikicam.once bildirimi yapayim

gecen hafta 74.4
bu hafta 72.9
fark - 1.5 kg

Tebrikler ebrucum bu asamadan sonra hizla gider kilolar cabucak hedefine ulasirsin

Gunaydin kizlar bende bildirim yapayim

Cuma 89.5
Sali 85.8

Fark -3.7 kg

Odemler gitti bundan sonra asil kilolar gidecek insallah

wayy benim kankime bak

Sikildin dimi fizik tedaviden inşallah kurtulursun bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…