Haydi Yine Yeniden...

canım 85 in altına düşeyim bir ohh diyeceğim ama düşene kadar durmak yok hem geçen hafta kilo vermedim bir de artıya geçmiştim
sende çok güzel her hafta veriyosun maşallah

Haklısın canım aslında. Çok şükür gerçekten. Bu arada Tebrikler kankim. Farkında misin verdiklerimiz birbirine her hafta çok benziyor bende aynı senin gibi iki hafta sonra inş 69 u ucundan da olsa görecem..

Haklısın canım aslında. Çok şükür gerçekten. Bu arada Tebrikler kankim. Farkında misin verdiklerimiz birbirine her hafta çok benziyor bende aynı senin gibi iki hafta sonra inş 69 u ucundan da olsa görecem..

İnşallahhh canımmm ikimiz de göreceğiz. Bu arada ben 66 kilo ile hamile kalmıştım :) yani az kaldı. 63 olunca da fitness yapmayı planlıyorum bakalım :)))

Kilo bildirimim arkadaşlar

Gecen hafta : 72.6
Bugün : 72.0
Fark: _600
Çok memnun değilim bu sonuçtan
Ama olsun artık..
Bugün ödül günü yapacam arkadaşlar arz ederim

Ödül gunu yap bencede sonuç bence güzel onemli olan duzenli olarak vemen sende bunu basariyirsun maşallah
Gunaydın kızlar masallah sizin eksıler yanında benim kının lafı bıle olmaz
Gecen hafta 71.0
Guncel 70.0 fark -1 kilo sukurler olsun

Olur mu hic senin kilonda ki biri için mükemmel haftaya 69 gorursun inşallah canım

Canım cok guzel nıye oyle diyorsun bak haftaya 1.5 verdin mı 3 rakama el sallarsın

İnşallah canim yaa agzindan bal damliyor

Aman ben o ayrani da olcsem inanki aninda birakirim diyeti. Cok sıkılırim ama yaaa
2 barfak ictim
Diyette devamlilik icin olculu yemek cok iyi bir yontemdir olcuyu yazdigimizda neyi ne kadar yedik daha iyi biliriz ve ertesi gune daha dikkatli olup guzel kilolar veririz kilon azaldikca ne demek istedigimi daha iyi anliyacaksin canim

Kankim kusura bakma aksam bir usume geldi bacaklarim agridi sabahta hasta uyandim menune yorum yapamadim ozur dilerim menun cok iyi muzu gunduz ara yap istersen yemen gerektigini biliyorum o nedenle saatini degistir tatlim

İnşallahhh canımmm ikimiz de göreceğiz. Bu arada ben 66 kilo ile hamile kalmıştım :) yani az kaldı. 63 olunca da fitness yapmayı planlıyorum bakalım :)))
Canim ben oğluma bu kilo ile hamile kalmıştım. Ama kızıma 66 ile başlamıştım. 63 olunca fitness demişsin ya koruma için mi oluyor o. Ayrı bi özelliği yararı mi var bilmiyorum da

Canim iyi kilo vermişsin onemli olan devamlilik pes etmek yok bundan sonra bende her hafta 1,5 ile 2 kilo arasi vermek insallah

Haklisin canim gidebildigin yere kadar git hem saglik açisindan da onemli sadece goruntu degil ilerde yas ilerledikce kilo vermek cok zorlasiyor

Gec olmadan kilo bildirimi yapayim okup yapiyim dedim ama yok
Gecen hafta 70:800
Bu hafta 70:000
Fark: -800
Olamadim 69 yaaa gercekten deliricem kilo azaldikca gidende az oluyooo
Aman allahım tam tamına aynı kıloadyız gr fark yok bende sabah aynısını dedim bukadar yaklaştıgmı bilseydim dun ac gezer bugun gorrdum ama hıc onemli degil ben cok memnunm goruntumden

3 marat saglikli yasama baslangic 89.8
8mart sabahi 86.6 3.2 kg a elveda dedik bile...

Kuzum sende inanilmazsin maşallah

Gec olmadan kilo bildirimi yapayim okup yapiyim dedim ama yok
Gecen hafta 70:800
Bu hafta 70:000
Fark: -800
Olamadim 69 yaaa gercekten deliricem kilo azaldikca gidende az oluyooo

Canim moralini niye bozuyorsun boşuna 69 a 100 gramcik kalmış haftaya hedefin sadece 500 gr vermek olsun senin kilondaki biri icin hic fena bir rakam degil

Canim ben oğluma bu kilo ile hamile kalmıştım. Ama kızıma 66 ile başlamıştım. 63 olunca fitness demişsin ya koruma için mi oluyor o. Ayrı bi özelliği yararı mi var bilmiyorum da

Evet canım baya bir fark oluyor hem de. Yağı kasa çeviriyosun. Bana 60 altı yakışmıyo o yüzden 60-63 kilo olup kalan yağı kasa çevirip daha ince görünücem. 56-58 kilo hallerime baktım da hiç beğenmedim bakalım bi 63 olayım da belki o halimi çok beğenirsem sadece biraz daha sıkılaşmak için plates yaparım belki de. Ama eşimle dalga geçiyorum baklava yapıcam diyorum senin yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…