- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.421
Yok artııkkk ben şokkkbu rakamlar nedir arkadaşlar şaka gibi vallahi hepinizi tebrik ediyorunmm helal olsun. Yeni başlayanları anlıyorum da tomurcukkk 1,5 nedir yaaa ama ben tahmin ediyodum yazmıştın. Bak o kadar duraklama oldu artı oldu sonunda bir anda gitti. inciiitanesi 2,5 kilo ne arkadaşım 5 kilo verseydin
Valla bravo
Benim kilo bildirimim
Geçen hafta: 72,5
Bugün: 71,8
Fark: 700 gram
Ağır ve emin adımlarla hedefime yaklaşıyorum ben :) haftaya 70 küsür öbür haftaya da 69 küsür inşallahhh memnunum şu an istikrarlı gidiyorum.
Haklısın canım aslında. Çok şükür gerçekten. Bu arada Tebrikler kankim. Farkında misin verdiklerimiz birbirine her hafta çok benziyortevafuk55 kankim gören de artıdasın sanır. -600 öp başına koy bacım. Bir hafta az verenler ya da artıda gelenler haftaya daha fazla vermesi çok normal. Önemli olan ekside gelmek. Bak benim 2 ayı geçti ama çok şükür az da olsa çokta olsa gidiyo hiç artı olmadım önemli olan bu zaten.
Haklısın canım aslında. Çok şükür gerçekten. Bu arada Tebrikler kankim. Farkında misin verdiklerimiz birbirine her hafta çok benziyorbende aynı senin gibi iki hafta sonra inş 69 u ucundan da olsa görecem..
Kilo bildirimim arkadaşlar
Gecen hafta : 72.6
Bugün : 72.0
Fark: _600
Çok memnun değilim bu sonuçtan
Ama olsun artık..
Bugün ödül günü yapacam arkadaşlar arz ederim
Gunaydın kızlar masallah sizin eksıler yanında benim kının lafı bıle olmaz
Gecen hafta 71.0
Guncel 70.0 fark -1 kilosukurler olsun
Canım cok guzel nıye oyle diyorsun bak haftaya 1.5 verdin mı 3 rakama el sallarsın
Diyette devamlilik icin olculu yemek cok iyi bir yontemdir olcuyu yazdigimizda neyi ne kadar yedik daha iyi biliriz ve ertesi gune daha dikkatli olup guzel kilolar veririz kilon azaldikca ne demek istedigimi daha iyi anliyacaksin canimAman ben o ayrani da olcsem inanki aninda birakirim diyeti. Cok sıkılırim ama yaaa
2 barfak ictim
Kankim kusura bakma aksam bir usume geldi bacaklarim agridi sabahta hasta uyandim menune yorum yapamadim ozur dilerim menun cok iyi muzu gunduz ara yap istersen yemen gerektigini biliyorum o nedenle saatini degistir tatlimangelina35 ben de yazıyorum menümü:)
12:30
tavada 1 yumurta
1kk peynir
domates salatalık nane
çeyrek pide (avuç içi kadar)
16:00
1 bardak süt
1 kurabiye
biraz yer fıstığı
akşam 18:30
1 y. kaşığı patlıcan tava
küçük tabak yoğurtlu bakla
2d. kadar lavaş ekmek
20:30
1 küçük muz
Canim ben oğluma bu kilo ile hamile kalmıştım. Ama kızıma 66 ile başlamıştım. 63 olunca fitness demişsin ya koruma için mi oluyor o. Ayrı bi özelliği yararı mi var bilmiyorum daİnşallahhh canımmm ikimiz de göreceğiz. Bu arada ben 66 kilo ile hamile kalmıştım :) yani az kaldı. 63 olunca da fitness yapmayı planlıyorum bakalım :)))
Selam kizlar dun akşam cok yogundum iki posta misafir ağırladık kayinvalidemlerde eve geldigimde cok geç oldugundan menu yorumlayamadim kusura bakmayın olur mu genel olarak menuler çok guzeldi ama
Tarti sonucuna gelince bekledigimi bulamadim malesef
Persembe günü 103.6
Bugün 101.4
Fark 2.2
Canim iyi kilo vermişsin onemli olan devamlilik pes etmek yok bundan sonra bende her hafta 1,5 ile 2 kilo arasi vermek insallah
Valla bende bilmiyorum canım75 olsam yeter derdim hep ama yetmiyormuş meğer.Gidebildiği yere kadar gitsin bakalım.65 olur 60 olur... Allah ömür verirse buralardayız işte.Hedef koysan nolcak burayı bırakınca alıyo insan zaten hemen.
Cok ıyı sonucta odem su farketmez işimi gidecek kı sıra yaglara gelecek kıyafetlerde bıle hemen bı rahatlama olmuştur
Aman allahım tam tamına aynı kıloadyız gr fark yok bende sabah aynısını dedim bukadar yaklaştıgmı bilseydim dun ac gezer bugun gorrdum ama hıc onemli degil ben cok memnunm goruntumdenGec olmadan kilo bildirimi yapayim okup yapiyim dedim ama yok
Gecen hafta 70:800
Bu hafta 70:000
Fark: -800
Olamadim 69 yaaa gercekten deliricem kilo azaldikca gidende az oluyooo
3 marat saglikli yasama baslangic 89.8
8mart sabahi 86.6 3.2 kg a elveda dedik bile...
Gec olmadan kilo bildirimi yapayim okup yapiyim dedim ama yok
Gecen hafta 70:800
Bu hafta 70:000
Fark: -800
Olamadim 69 yaaa gercekten deliricem kilo azaldikca gidende az oluyooo
3 marat saglikli yasama baslangic 89.8
8mart sabahi 86.6 3.2 kg a elveda dedik bile...
Canim ben oğluma bu kilo ile hamile kalmıştım. Ama kızıma 66 ile başlamıştım. 63 olunca fitness demişsin ya koruma için mi oluyor o. Ayrı bi özelliği yararı mi var bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?