Haydi Yine Yeniden...

Gec olmadan kilo bildirimi yapayim okup yapiyim dedim ama yok
Gecen hafta 70:800
Bu hafta 70:000
Fark: -800
Olamadim 69 yaaa gercekten deliricem kilo azaldikca gidende az oluyooo
Bence çok iyi canım söyle düşünürsek iki haftada 1 kilo vermiş oldun ki bu bence çok çok iyi haftaya da inş 69 lara bir selam çakarsın

Diyette devamlilik icin olculu yemek cok iyi bir yontemdir olcuyu yazdigimizda neyi ne kadar yedik daha iyi biliriz ve ertesi gune daha dikkatli olup guzel kilolar veririz kilon azaldikca ne demek istedigimi daha iyi anliyacaksin canim

Canim o zaman resimli paylasim yapacagim

Temizlik yapıyorum bi taraftan neler yazmıssınz bakıyorum akşama bitmez boyle benım iş

@ayUOTE="tatlitambak, post: 45516395, member: 539671"]Canim o zaman resimli paylasim yapacagim
Filik de resim paylasiyor ve gercekten cok motive veriyo bu sayede guzel kilolar verdi oda insallah sende verirsin[/QUOTE]
Evet bak unutmustum paylaşmayı ne zamamdır hele saglikli tarifleri olan mutlaka paylaşsın

HAFTANIN BİRİNCİSİ ...................... inciiitanesi .............. -2,5 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ........................ tomurcukkk ............ -1,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ....................... Filik ................ -1 kg

HAFTANIN UYARILANLARI !!!
YOOOOOOOKKKKKKK HERKESİ TEBRİK EDERİM

GRUPLAR ARASI ORTALAMA
1-İNCİTANESİ+ TOMURCUK : - 2 KG
2-MELRİN + ASYAM : -0,9 KG
3-BUTTERFLY + TEVAFUK : -0,65 KG
4- ANGELİNA + EKİM : -0,4 KG

Haftaya listede olmak icin sabirsizlaniyorumm

ellerine sağlık canım herkesi tebrik ederim uyarısız bir hafta oldu böyle devam eder inşallah

tomurcukkk
canım bence burdaki yazıda da bir değişiklik yap

Bende yaklaşık 1,5-2 yılda 40 kilo vererek güzel bir başarı örneği sergilediğime inanıyorum.117 kilo ile başladığım diyet serüvenime bu hafta 77 kilo olarak devam ediyorum ve 40 kiloya elveda dedim.Kalan kilolarımı ise yeni bir topicte,eski emektar dostlarım ve yeni katılacak arkadaşlarla birlikte vermek istiyorum.

Tamam canım teşekkürler

Ellerine saglik tomurcukkk herkesi tebrik ederim cok guzel bı lıste oldu bi analiz yapmak istiyorum bır kisi sabit en dusuk veren 600 gr buda sunu gosteryor birbirimizden cok etkileniyoruz ve esler arası kilo vermede uyumlu bu durumda ise yaramıs gozukuyor hıc bos gazlamadık bu hafta ayrıntılı sekilde herkes birbirine yanlısnı eksiğinı soyledi buda cok etkili oldu dıye dusunuyorum o yuzden kilo verme basarısında hepimizın birbiri uzerinde emeği var dıye dusunuyorum ben kendi adıma hepinize tesekkur ederim lutfen bu haftada boyle devam edelim

Kizlar menümü bildireyim aksama kadar bir degisiklik olmaz inşallah

Sabah
1 ince krep
1 kk beyaz peynir
7 zeytin

Ara
Yeşil çay

Öğle
1 kepce pırasa çorbası
Yarim kepce kadar dunden kalma nohut
2 parca firinda tavuk
Tavukla pismis 3 dilim patates 2 dilim havuç

Buraya kadar tamam

Ara
1 elma
3 kaşık tarcinli yoğurt

Akşam
1 dilim kepekli ekmek
Salatalik ve yogurt

Ara
Yesil cay
2 kuru kayisi
1 corba kasigi sari leblebi
Menumu boyle düşünüyorum fikirlerinizi alayim aksama son durumh yazarım

bence öğlen zaten yeterince doymuşsundur akşamıda ona göre zaten hafif planlıyorsun
akşamki aranda kuru kayısı olmasa mı ama tabi kendini aç hissedersen yemekten ziyade kuru kayısı daha mantıklı

Eline sağlık canım ne güzel bir hafta uyarı alan yok

Cok haklisin ben T tatlitambak ve A aysun163 vu hafta daha ciddi başlıyor olacağız listede ilk haftamiz olmasindan dolayı. Kendi namima konuşayım bende günlükte biri kacamak yapip boş verdiginde bendede yelkenler hemen suya iniyor. Hemen bi aranmalar ne bahanelerim var bi bakayimlar oluyor regl olacağım ooo kesin canım karbon tatlı ceker özellikle. Canim birsey mi istiyor ee haklıyım çünkü diyetten sıkıldım bahar geldi yagmur yağıyor hava kapali stresteyim. Es olmanın sorumlulugu burda isimize yaracak sanırım çünkü kilo vermeyen arkadaşına mahcup olmamak ve onunda motivasyonunu düşürmemek adına daha dikkatli olacaktır buna inanıyorum.. kacamaklar ve saglıksız şeyler listelerimizde hic olmaz ve cabucak hedef kilolarimiza ulaşırız inşallah

Öğlen yemeği güzel öld için akşam hafif olmuş. Bence gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…