Haydi Yine Yeniden...

bence öğlen zaten yeterince doymuşsundur akşamıda ona göre zaten hafif planlıyorsun
akşamki aranda kuru kayısı olmasa mı ama tabi kendini aç hissedersen yemekten ziyade kuru kayısı daha mantıklı

Evet doydum hatta midem bulandi ara cok mu diyosun o zaman leblebiyi cikarayim çünkü tatli birsey yemek istiyorum onu kayisidan alayim.. sagol yorumun icin tatlım

Bana oğlen bıraz fazla geldi patates ve havuc ama yedıysen yapacak birsey yok elma ve yoğurt doyurucu olur aksam ekmek yeme bence çorbadan kaldıysa ıcebılırsın sabahın da gayet guzel

Bana oğlen bıraz fazla geldi patates ve havuc ama yedıysen yapacak birsey yok elma ve yoğurt doyurucu olur aksam ekmek yeme bence çorbadan kaldıysa ıcebılırsın sabahın da gayet guzel

Canimmm öğle serbest ogun olsun cok kasmayayim ddim o yüzden böyle bilincli yani.. aksam ekmek yersem çorbadan daha tok tutar öğle midem bulandigindan corba gormek istemiyorum.. apartmanda camasir suyu kokusu var pırasa kokusu ile birlesince fena oldum dikkate alip yorumladigin icin cok sagol tatlim

Öğleni iyi yemişsin,doyurucu olmuş.Bence akşamdan önceki arayı kaldır.Yani elma ve yoğurdu.zaten akşam yoğurt yiyeceksin.sonraki aradan da leblebiyi çıkardın mı tamamdır bu iş

Herkese Merhaba, Sevgili milad_tb
sayesinde buraya geldim. Beni de aranızda alırsanız çok mutlu olurum.

Alındın bile canim hoşgeldin ne olursa olsun bu sayfadan bizden kopma olur mu? Bu günlük hoşgörülü insanlarin günlüğü bu kadar iradesizligime ragmen hala burdaysam arkadaslarimin Hoşgörüsü ve vefasi sayesindedir

Öğleni iyi yemişsin,doyurucu olmuş.Bence akşamdan önceki arayı kaldır.Yani elma ve yoğurdu.zaten akşam yoğurt yiyeceksin.sonraki aradan da leblebiyi çıkardın mı tamamdır bu iş

Himm tamam canim kestik kırptık bu is tamam:)) Teşekkürler ebrucummm

Teşekkür ederim . O zaman şu an ki kilomu söyliyim. Sabah tartıldım ve 117.6 idim. Desteklerinizi bekliyorum, sevgiler

Herkese Merhaba, Sevgili milad_tb
sayesinde buraya geldim. Beni de aranızda alırsanız çok mutlu olurum.
Hoşgeldin,milad referansı her zaman geçerlidir bizde
Biraz kendinden bahseder misin peki? Evli misin çocuk var mı çalışıyor musun yaş kaç kaç kilosun vs...
Bu arada günlük kurallarımız 1. sayfada yazıyor.Aktif oldukça da paylaşımlar arttıkça da kopamazsın zaten

Hoşbuldum, Ben 35 yaşındayım. Kendi sayfamda da hikayemi belirttiğim gibi yaklaşık 15 senedir kiloluyum. Hala umarsızca bekarım :) Çalışıyorum. 5 aralıkta 125 küsür ile başladım, bu sabah 117 ydim. Kilom çok yavaş gidiyor malesef. Bu da beni çok yıpratıyor. Ama elbette benimde bi yerlerde eksik yaptığım birşeyler vardır. Şimdi günlük kurallarını hemen okuyorum. Sevgiler

hoşgeldin canım bence çok doğru yerdesin :) çünkü ben bugün diyete başlar yarın bırakırdım ama buradaki hoş sohbet (her konuda fikir alışverişi) benim diyete devam etmeme sebep oldu umarım sende sürekli olursun

Bende 117 ile başlamıştım bak şimdi 72 leri gördüm şükür.sabır ve zamanla olacak şeyler bunlar.bu kiloya birkaç ayda ulaşmadın birkaç ayda da kurtulmanı bekleyemeyiz.o yüzden uzun vadede yazmaya ve motivasyona devam edersen başarırsın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…