Haydi Yine Yeniden...

Canim hosgeldin topigimiz ve kizlar cok guzel cok sukur biran once basla canim burda sana yardimci olcak cok guzel kilolar vermis hatunlar var hep beraber basaricaz insallah

Hoşgeldin tatlım QueenOfCherries
Sen ne kilolar verirsin of of diyorum sıkma canını. Ben hayatım boyunca hep zayıftım hatta bekarken kilo almak için neler yapardım ama doğumdan sonra stres etraftan psikolojik baskı, uykusuzluk yorgunluk düzensiz beslenme yüzünden 81 kilo olmuştum. Bu bnm için çok fazla bir rakam çünkü lise dönemi 34 bedendim 40 küsür kilo falandım. Neyse o kadar zayıflıkta kötü.
80 kilo olunca dr.a gittim insülin direnci tavan kortizol fazlalığı cushing sendromu düşük tansiyon az acıkınca ellerde titreme vs iki ya da üç ayda falan 12 kilo almışım. Hem de çok yemeden. Ve emziriyorum ilaçsız kilo vermem imkansıza yakındı. Çocuğumu da sütten kesmedim inat ettim ilaçsız veririm diye inandım. 2 ay 10 günde 9 kilo gitti bile. Gruba geleli de 2 ay oldu ve nerdeyse 7,5 kilo verdim. Yediklerime dikkat ediyorum evet haftada en az 2 gün spordayım. Bazen 3 ya da 4 gün. Ama burdaki psikoloji kendime güvenmemi sağladı. arkadaşların desteğiyle ben kilo veriyorum dedim cidden de veriyorum. Güven kendine olur mu.. Kilom yavaş gidiyo deme.. Vericem gidecek bunlar de motive et kendini. Biraz daha fazla hareket et ve biraz daha az ye eminim olacak canım :)

Hoşgeldin,günlük kurallarımız 1. sayfada yazıyor canım.sende kendinden bahseder misin biraz.kaç yaşındasın evli misin çocuk var mı kaç kilosun çalışıyor musun vs

Ooo şef tatlitambaktan tarifler ha böyle bir kitap cikarsan çok şeker olmaz mi:)) nasil yaptın bakalim kankim keki?
tarifi yaz canım

2 yumurta
avuz ici kadar cekirdeksiz kuru uzum
avuc ici kadar kuru dut ama dutu kuculttum
avuc ici kadar findik
5 6 tane kadar kuru kaysi minik dogradim
1 cay bardagi süt
2 yk yulaf kepegim yoktu bende yulaf ezmesi koydum
kakao ben bol koyudum 2yk kadar
tepsiyi minnacik yagladim attim firina. Ama tepsi kucuk bir borcamdi..
1 dilimi oyle bir tikiyor ki insani anlatamam hem doyuyorsun hem de saglikli besleniyorsun. Venim hosuma gitti. Odul ogunu mu bugun sabah kahvaltisinda yaptim haftaya saliya kadar fire vermek istemiyorum.

güzel görünüyor denemek lazım

Kendime artik odul ogununde bile saglikli seyler yapacam... bahcede kahvalti yaptik geldik mutfak beni bekler bugun aksami meyve ile kapatacagim.... sizleri seviyorum kizlar... bu hafta sporda giriyor hayatima hadi bakalim. Gitsin yaglar gelsin kaslar. Opuyorum görüşürüz

kızlar kendimi durdurabilmem için menümü yazmam gerekiyordu bugün kaçtı ki ne kaçtı biraz fazla galiba tomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk kadar beyaz peynir+ 1 tk labne+maydanoz + domates ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt

ARA 10:00
2 parça bitter

ARA 12:00
1 çay bardağından biraz fazla fındık

ÖĞLE 13:30
1 küçük muz
1 kase ezogelin çorba

ARA 16:00
1 tane eti popkek muzlu

AKŞAM 18:00
1 muz
1 bardak tarçınlı süt

su 3,5 lt

kızabilirsiniz çok saçma bir menü oldu çünkü öğlen kuru fasulye vardı malum yemiyorum

Hiçte bile kızmadım.Popkek dışında ne var şimdi bu menüde kızacak.O ödülü zaten sen hakettin.Bu hafta 2,5 kilo verdin.Dün kaçamak yapmamak için kendini zor tuttun.
Hem o popkek sana hiç atı olarak dönmeyecek ki yakacaksın eriyecek gidecek.
Sabah süt içmesen de olurmuş sadece onu diyebilirim.Bence akşam süt yerine yogurt ye.
Muzu çok seviyosun heralde anladığım kadarıyla

ya biraz fındık çok geldi bana çünkü aslında toktum ama atıştırmalık istedi sürekli ağzım
pokek yaklaşık 1 haftadır çekmecem de patron vermişti artık gözümün önünden gitsin diye yedim
muz da evet en çok sevdiğim meyve birde beni gerçekten tok tutuyor

Canim ben gecen cok fazla findik yemistim ve benim bagirsaklarimi calistirmisti. Yagli ya birde o kacamak degil saglikli hemde cok saglikli bir besin

Canım bence kızacak menu degil fındık fazla birde popkek oda odul yanı hatta daha ıyı bı odul yapabilirdın ama öğlen corba akşam sut sadece gıdasız kalma dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…