- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.481
Size bugun ki yaptigim kekimin resmini atacaktim yagsiz unsuz sekersiz kek benim tarifim.
Size bugun ki yaptigim kekimin resmini atacaktim yagsiz unsuz sekersiz kek benim tarifim.
Onceden yukleyebiliyordun o zaman tablet kullanıyordun heralde simdi nerden atmaya çalıştın?
Hoşbuldum, Ben 35 yaşındayım. Kendi sayfamda da hikayemi belirttiğim gibi yaklaşık 15 senedir kiloluyum. Hala umarsızca bekarım :) Çalışıyorum. 5 aralıkta 125 küsür ile başladım, bu sabah 117 ydim. Kilom çok yavaş gidiyor malesef. Bu da beni çok yıpratıyor. Ama elbette benimde bi yerlerde eksik yaptığım birşeyler vardır. Şimdi günlük kurallarını hemen okuyorum. Sevgiler
Hoşgeldin,günlük kurallarımız 1. sayfada yazıyor canım.sende kendinden bahseder misin biraz.kaç yaşındasın evli misin çocuk var mı kaç kilosun çalışıyor musun vsMerhabalar ben yeni üyeyim eğer beni aranıza alırsanız bende sizinle diyetime devam etmek istiyorum topic ilgimi çekti bu yüzden aranıza katılmak istedim umarım aranıza alırsınız beni de şimdiden merhaba :)
Tablet degil canım teledondan di simdi yine tel kullaniyorum
Ooo şef tatlitambaktan tarifler ha böyle bir kitap cikarsan çok şeker olmaz mi:)) nasil yaptın bakalim kankim keki?
tarifi yaz canım
Telefonun degismediyse kamera ayarlarini mi değiştirdin acaba canim farkinda olmayarak.. yada bazen çocuklarda kurcalayabiliyor
Galiba becerdim resimi. Çözünürlüğü yukseltmis benim kiz
güzel görünüyor denemek lazım
Hiçte bile kızmadım.Popkek dışında ne var şimdi bu menüde kızacak.O ödülü zaten sen hakettin.Bu hafta 2,5 kilo verdin.Dün kaçamak yapmamak için kendini zor tuttun.kızlar kendimi durdurabilmem için menümü yazmam gerekiyordu bugün kaçtı ki ne kaçtı biraz fazla galibatomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk kadar beyaz peynir+ 1 tk labne+maydanoz + domates ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA 10:00
2 parça bitter
ARA 12:00
1 çay bardağından biraz fazla fındık
ÖĞLE 13:30
1 küçük muz
1 kase ezogelin çorba
ARA 16:00
1 tane eti popkek muzlu
AKŞAM 18:00
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
su 3,5 lt
kızabilirsiniz çok saçma bir menü oldu çünkü öğlen kuru fasulye vardı malum yemiyorum
Hiçte bile kızmadım.Popkek dışında ne var şimdi bu menüde kızacak.O ödülü zaten sen hakettin.Bu hafta 2,5 kilo verdin.Dün kaçamak yapmamak için kendini zor tuttun.
Hem o popkek sana hiç atı olarak dönmeyecek ki yakacaksın eriyecek gidecek.
Sabah süt içmesen de olurmuş sadece onu diyebilirim.Bence akşam süt yerine yogurt ye.
Muzu çok seviyosun heralde anladığım kadarıyla
ya biraz fındık çok geldi bana çünkü aslında toktum ama atıştırmalık istedi sürekli ağzım
pokek yaklaşık 1 haftadır çekmecem de patron vermişti artık gözümün önünden gitsin diye yedim
muz da evet en çok sevdiğim meyve birde beni gerçekten tok tutuyor
Canim ben gecen cok fazla findik yemistim ve benim bagirsaklarimi calistirmisti. Yagli ya birde o kacamak degil saglikli hemde cok saglikli bir besin
Canım bence kızacak menu degil fındık fazla birde popkek oda odul yanı hatta daha ıyı bı odul yapabilirdın ama öğlen corba akşam sut sadece gıdasız kalma dikkat etkızlar kendimi durdurabilmem için menümü yazmam gerekiyordu bugün kaçtı ki ne kaçtı biraz fazla galibatomurcukkk
SABAH 08:00
1 kk kadar beyaz peynir+ 1 tk labne+maydanoz + domates ekmek arası
1 bardak tarçınlı süt
ARA 10:00
2 parça bitter
ARA 12:00
1 çay bardağından biraz fazla fındık
ÖĞLE 13:30
1 küçük muz
1 kase ezogelin çorba
ARA 16:00
1 tane eti popkek muzlu
AKŞAM 18:00
1 muz
1 bardak tarçınlı süt
su 3,5 lt
kızabilirsiniz çok saçma bir menü oldu çünkü öğlen kuru fasulye vardı malum yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?