Haydi Yine Yeniden...

Protein dolu bir gün olmuş canım, gözleme de de bir şey yok canım az bile

angelina35
kahvaltı 8:30
1 haşlama yumurta
1 kk ezine peyniri
2 küp eski kaşar
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
domates salatalık 2 dal nane
1.5 dilim ekmek

öğle yok

15:20 komşuda
2 tane mısır patlağı preslenmiş olanlardan adı neydi unuttum t li bişyedi ya ondan
birkaç kahve yanına kuş lokumu
biraz da antep fıstığı

akşam
19:10
1 tabak şehriyeli mercimek çorbası (ezogelin tarzı)
1.5 dilm kadar bayatlamayı geçmiş tahta gibi kurumuş ekmek ziyan olmasın dedim çorbama doğradım :))

tek kilo vermeyen ben olarak kendi kendimi esefle kınıyorum ve topuğuma tükürüyorum kızlar

Fındık biraz fazla canım bir de 2 muz tıkamıştır :) onun dışında bişi yok zaten.

Gayet güzel bir menü

Menün güzel canım mantıyı da öğlen yemen çok iyi olmuş.

Çok çabuk adapte oldun tebrik ederim çok güzel bir menü süpersin :)))

canım ekmek yerine yoğurt olsa daha iyi olurdu sanki
zaten hep neden kilo alıyoruz ziyan olmasın diye
kendine de kızma almamak iyi sabah ta demiştim

evet tuvalet sorunu yaşadım bugün muz ve fındıktan sanırım çok fazla idi

canım ekmek yerine yoğurt olsa daha iyi olurdu sanki
zaten hep neden kilo alıyoruz ziyan olmasın diye
kendine de kızma almamak iyi sabah ta demiştim
çorbada salça vardı yoğurt yiyemezdim mide ekşitiyor sabah beride komşuda atıştırdığım hariç yemeyince acımızdan ölmüşüz:))
doktora gittim gelirken komşu aradı ona uğradım orda atıştırdım midem gırıldıyordu mısırları onun için yedim çayıda içince şişer sesi kesilir diye :))
bu arada doktor azmış gibi bir ilaç daha ekledi ilaç listeme tek onları yutsam doysam keşke başka bişey yeesem ne güzel olurdu

alıntılamıyor yazıyı yaaaa
angelina35 kankim ortağımmm yazını alıntılamadı bu mendebur yavaşlamış yine
YARADANINA KURBAN OLURUUUMMMMMMMMMMM sağol gülümmmmm
Sen maşallah iyi dayanıyorsun ekmek ziyan olmaz kuzum fırında kurut rondodan geçir olsun sana galeta bu hatayı bir daha yapma derim ben

Sen maşallah iyi dayanıyorsun ekmek ziyan olmaz kuzum fırında kurut rondodan geçir olsun sana galeta bu hatayı bir daha yapma derim ben
bende öyle yapıyorum normalde bu ekmeğin baş tarafından bir
parça dünden kalma başka bayat ekmekte yoktu taze yemiyim onu bitiriyim ziyan olmasın dedim birde çok acıkmıştım yemeğe ellersem tutamam kendimi diye çorbayla ekmeği yedim tutsun diye yemeğe ellemedim

Canim ekmek kuruyunca kuslara ativer onlar yesin sonra bize kilo olarak geri donuyo birde kahvenin yanindakiler pek iyi olmamis gibi

Canim ekmek kuruyunca kuslara ativer onlar yesin sonra bize kilo olarak geri donuyo birde kahvenin yanindakiler pek iyi olmamis gibi
doğru diyorsun olmadı valla lokumu yemesem iyiydi onun yerine 1 kare bitter atsaydım ağzıma kan şekerimi yine düzeltirdi hemde lokuma göre daha iyi olurdu

Canim muz fazla olmus sonra kabizlik yapar dikkat et yoksa oyle cok kotu degil de pek saglikli olmamis

Gozleme pek goze batmamis canim cunku diger ogunler protein agirlikli olmus iyi yani

Yarim ekmek biraz fazla sanki canim oteki ogunlerin iyi ama

Kalabalik gorunsede aslinda fazla bisey yememişsin guzel canim

Menun guzel canim

Selam kizlar ben menu vereyim ama yorum yazamayabilirim sadece okuyacagim.
sebebine gelince :) eve gelince tarhana corbasi koydum ocaga.buyuk gozlu taraftan kucuk tarafa aliyim kisik ateste pissin derken tutacaksiz tutunca sag elimin bas ve isaret parmagi yandi biraz.simdi soguk jel tutuyorum cekince sizliyor hemen ama arada yaziyorum mesaji.baya uzun surdu :) az sonra da menuyu yazayim benim kusuruma bakmayin bugun.

ekim2009 menum
Sabah 11:00
Iki dilim tb ekmek
Dort bes kup kasar peynir
Bes dilim domates
Sekersiz cay
Ara: dokuzlu cay
Oglen yok pazara gittim
Aksam :18:00
Kucuk bir tabak yagsiz salcasiz tam bugday makarna
Bir kase semizotu salatasi yogurtlu
Bol salata
Su 1.5 litre oldu icerim ama daha
Birazdanda sekersiz cay icerim

inciiitanesi sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
2 etmek uzerine krem peynir
1 adt zeytin

ara 11.30
1 isirik borek

oglen13.00
2 dlm tam bgdy ek. Yagsiz tost

ara 16.00
1 hurma

aksam 18.00
1 kase tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarmasi
3 yk kapuska
1 kase yogurt

ve 1 ince dilim yaspasta

Güzel bir gün iki öğünle iyi dayanıyorsun

nice yıllara

Çok geçmiş olsun görünmez kaza yanık acısı zor oluyor yanık kremi sürsen hafifletir sızıyı

Venim bugun cok duzensiz ve karmasik eh birazda kacamakli oldu. Ama abartmadim. Midem suan cok kotu. Sagliksuz seyler yedim ondan galiba. Ama yarin resimli ve saglikli menulerle karsinizdayim. Iyi geceler optum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…