Haydi Yine Yeniden...

Senin sıkıntın bizim sıkıntımız derdimizi paylaşmak bizi sıkmaz zaten öyle olsak bu grupta olmazdık inan çok üzüldüm napalım sınav dünyası senin sınavın şimdi bebekten yana eminim bu iştede bi hayır vardır

Afiyet olsun canım. Normalde mantı yemezsin sen ama bugün kutlama gibi öğlen yemissin zaten :)

Afiyet olsun canım. Normalde mantı yemezsin sen ama bugün kutlama gibi öğlen yemissin zaten :)
Öğlen olduğu için yedim dediğin gibi çok yediğim bi yiyecek değil kalbim hamur işleri için çarpsada tartım öyle düşünmüyor arada kalbim ağır bassada çoğunlukla tartı galip çıkıyor

Geçmiş olsun canım.

Canim Allah sana en kisa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kendini üzme çok sanslisin ki senin duygularını anlayan bir esin var..

Pek kimseler ugramamis.bende oglani uyuttum yaticam simdi.yarin yepyeni bir gune uyaniyoruz.yeni haftanin maratonu basliyor.bu eslesmeli cekismeler iyi geldi bize.ayni performansi bu hafta da sergilersek diledigimiz sonuclari aliriz.
Bundan sonra birsey yerken veya kacamak yapacakken eslerimizin de emegini dusunelim ve vazgecelim onu yemekten.cunku esimiz kilo verip biz veremedigimizde ortalamayi asagi cekiyoruz.guzel oldu bu sistem.tekrar sagol Asyam ...

QueenOfCherries ilac saatimi bekleyeyim derken hikayeni okudum ve cok etkilendim gercekten.gozlerim dolu dolu tuylerim diken diken okudum.yarin menu bildirimlerinle seni sayfamizda gormek istiyorum artik.o kilo verme mutlulugunu birlikte yasayalim olur mu tatlim.
Hadi tut elimizden,kopmayan zincirimize sende eklen, beraber yuruyelim bu yolda...

günaydın kızlar
akşam yorgunluktan erkenden sızmışım :)gece 12 buçukta ilaçları içicem diye kalktım hala uyumadım 5 gibi midemden gürültülü sesler çıkmaya başladı baktım ciddi ciddi acıkmışım 5 buçuk gibi sabah ilacını yuttum
kahvaltı 6 :30
yarımdan minnacık az ekmeğe peynir domates salatalık marul maydanoz nane
hepsini tıkıştırdım kocaman ekmek oldu hiç acımadım yedim
oğlumu yollayıp uyumaya gidicem az sonra

QueenOfCherries hoş geldin canım tam yerine geldin okudum senin sayfanı benzer şeyler yaşadıklarımız daha doğrusu hissettiklerimiz mi desem hepsi birden mi desem bilemedim ama zayıflamak cidden o kadar da zor değil tamam kolay da değil ama çok zor asla değil senin ilk yapacağın kendine bunu inandırmak zaten gerisi bildik şeyler sağlıklı düzenli beslenme azcık hareketi arttırma
bence kilit nokta beynimiz de zihin altımızda bir şeyi zor dersek acaba başarısız olur muyuz dersek zaten zihin altına bu zor başaramazsın emrini kendimiz veriyoruz bundan sonra yapmamız gereken sadece olumlamalar ve inanmak eğer gerçekten inanırsan zihin altın başarmak için seni yönlendirir

Canim cok gecmis olsun insallah daha iyisindir olmadi bi dr git yanik cok zor yaa

Kuzummm sabah sabah aglattin beni rabbim hasretinizi dindirsin insallah lohusadan dua iste kabul olur onlarin duasi canim benim yaa kiyamam ....

Kankim napacaz senin bu uyku durumlari duzene sokmak lazim tabi sen simdi uyuyorsundur uykucu sirin senii

Hepinize gunaydinlar dun telefonumda problem oldu begini yaptim ama yorum yazamadim gicik oldum halen sorun var kusura bakmayin yorum yapamadim menulerinize okudum ama herkes odul gunu yapmis sanki iyide olmus hakkettiniz afiyet olsun hepinize ben se cok zor gunlerden geciyorumm rabbim yardim etsin dualarinizi esirgemeyin kalbim parca parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…