- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.561
Senin sıkıntın bizim sıkıntımız derdimizi paylaşmak bizi sıkmaz zaten öyle olsak bu grupta olmazdık inan çok üzüldüm napalım sınav dünyası senin sınavın şimdi bebekten yana eminim bu iştede bi hayır vardırŞimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Rabbim sen büyüksün bizi de sevindir
Kan kisi bizden 1 yıl sonra evlenmişti
Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar
Afiyet olsun canım. Normalde mantı yemezsin sen ama bugün kutlama gibiMenümü anlatayım
Sabah(07;30)
7-8 goji berry, omlet (1.5 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, yeşil çay
Ara(10:15)
Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle(12:15)
5 yemek kaşığı yoğurtlu mantı
Ara(16:20)
Çay,avuç içi fındık
Akşam(18:30)
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, ekmeksiz, yoğurt
Ara( saatini bilmiyorum)
Türk kahvesi
Öğlen olduğu için yedim dediğin gibi çok yediğim bi yiyecek değil kalbim hamur işleri için çarpsada tartım öyle düşünmüyor arada kalbim ağır bassada çoğunlukla tartı galip çıkıyorAfiyet olsun canım. Normalde mantı yemezsin sen ama bugün kutlama gibiöğlen yemissin zaten :)
Geçmiş olsun canım.Selam kizlar ben menu vereyim ama yorum yazamayabilirim sadece okuyacagim.
sebebine gelince :) eve gelince tarhana corbasi koydum ocaga.buyuk gozlu taraftan kucuk tarafa aliyim kisik ateste pissin derken tutacaksiz tutunca sag elimin bas ve isaret parmagi yandi biraz.simdi soguk jel tutuyorum cekince sizliyor hemen ama arada yaziyorum mesaji.baya uzun surdu :) az sonra da menuyu yazayim benim kusuruma bakmayin bugun.
Canim Allah sana en kisa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin. Kendini üzme çok sanslisin ki senin duygularını anlayan bir esin var..Şimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar
Canim cok gecmis olsun insallah daha iyisindir olmadi bi dr git yanik cok zor yaaSelam kizlar ben menu vereyim ama yorum yazamayabilirim sadece okuyacagim.
sebebine gelince :) eve gelince tarhana corbasi koydum ocaga.buyuk gozlu taraftan kucuk tarafa aliyim kisik ateste pissin derken tutacaksiz tutunca sag elimin bas ve isaret parmagi yandi biraz.simdi soguk jel tutuyorum cekince sizliyor hemen ama arada yaziyorum mesaji.baya uzun surdu :) az sonra da menuyu yazayim benim kusuruma bakmayin bugun.
Valla canim oglenleri o kadar cok yogun oluyorumki yemek bazen aklima bile gelmiyo aclik hissetmiyorumm ...GUZEL az brna öğlen olsa daha ıyı olurdu sen nasıl sabahtan akşama hıc ara öğlen yok nasıl dayanıyorsn saldırırım ben olsam
Bende cok severim pazarda gorunce iki bag aldim taze taze guzel oluyoHimm çok güzel çok severim semiz otu salatası
Kuzummm sabah sabah aglattin beni rabbim hasretinizi dindirsin insallah lohusadan dua iste kabul olur onlarin duasi canim benim yaa kiyamam ....Şimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Kankim napacaz senin bu uyku durumlari duzene sokmak lazim tabi sen simdi uyuyorsundurgünaydın kızlar
akşam yon erkenden sızmışım :)gece 12 buçukta ilaçları içicem diye kalktım hala uyumadım 5 gibi midemden gürültülü sesler çıkmaya başladı baktım ciddi ciddi acıkmışım 5 buçuk gibi sabah ilacını yuttum
kahvaltı 6 :30
yarımdan minnacık az ekmeğe peynir domates salatalık marul maydanoz nane
hepsini tıkıştırdım kocaman ekmek oldu hiç acımadım yedim
oğlumu yollayıp uyumaya gidicem az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?