- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.541
Gecmis olsun krem falan var mıydı sonra kötü olmasın menunde guzelSelam kizlar ben menu vereyim ama yorum yazamayabilirim sadece okuyacagim.
sebebine gelince :) eve gelince tarhana corbasi koydum ocaga.buyuk gozlu taraftan kucuk tarafa aliyim kisik ateste pissin derken tutacaksiz tutunca sag elimin bas ve isaret parmagi yandi biraz.simdi soguk jel tutuyorum cekince sizliyor hemen ama arada yaziyorum mesaji.baya uzun surdu :) az sonra da menuyu yazayim benim kusuruma bakmayin bugun.
GUZEL az makarna öğlen olsa daha ıyı olurdu sen nasıl sabahtan akşama hıc ara öğlen yok nasıl dayanıyorsn saldırırım ben olsam@ekim2009 menum
Sabah 11:00
Iki dilim tb ekmek
Dort bes kup kasar peynir
Bes dilim domates
Sekersiz cay
Ara: dokuzlu cay
Oglen yok pazara gittim
Aksam :18:00
Kucuk bir tabak yagsiz salcasiz tam bugday makarna
Bir kase semizotu salatasi yogurtlu
Bol salata
Su 1.5 litre oldu icerim ama daha
Birazdanda sekersiz cay icerim
Guzel menu sabah bıraz fazla gıbı ama öğle yok akşam dengeli sen neden sabah ceviz sonrası kahvaltı acaba bı sebebi var mı merak ettim metoyla alakalı mı diyeİyi aksamlar kizlar bende menumu yazayim
@tatlitambak @milad_tb
Sabah
İlik limonlu su
Ara yesil cay
İki tane ceviz
Saat 11
İki tane yumurtadan peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
İki dilim sucuk
5 tane zeytin
Bir dilim ekmek
Ara yesil cay
Bir tane muz
Aksam 5 te
Yarim tabak tavuk sote
Bir kase yogurt
Su 1.5 litre
Az sonra 45 dakika bisiklet
Yanı ne güldurur ne öldürür bu menu ekmek ve lokum goze çarpıyor ama yine de cok haksızlık etmeyelim ıyı@angelina35
kahvaltı 8:30
1 haşlama yumurta
1 kk ezine peyniri
2 küp eski kaşar
2 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir
domates salatalık 2 dal nane
1.5 dilim ekmek
öğle yok
15:20 komşuda
2 tane mısır patlağı preslenmiş olanlardan adı neydi unuttum t li bişyedi ya ondan
birkaç kahve yanına kuş lokumu
biraz da antep fıstığı
akşam
19:10
1 tabak şehriyeli mercimek çorbası (ezogelin tarzı)
1.5 dilm kadar bayatlamayı geçmiş tahta gibi kurumuş ekmek ziyan olmasın dedim çorbama doğradım :))
tek kilo vermeyen ben olarak kendi kendimi esefle kınıyorum ve topuğuma tükürüyorum kızlar
Aslında gozumë az bıle gelmisti ama ekmeği gorunce galiba bildigimız ekmeğin yarısı ouleyse ıyı yapmıssın çorbayla dengelemekle aksam kaçamak yazmazsan guzel suda cok ıyıArkadaşlar menum @butterfly143
Sabah 9.30: yarım ekmek yağsız tost
12.30: sek Nescafe 2 dilim bitter
Ara 15-15.30: bir bardak süt, 1 küçük kurabiye, 1 hurma
Aksam 16.00 : 1 kase çorba
5 kaşık yoğurt
Salatalık
Türk Kahvesi
3 litre su
Aksam çaya misafirim var. Hazırlık yapıyorum gelirim yine
Gayet dengeli Ekmek yerine yulaf kullanmıssın mantı da olacak diye galiba mantıyı hazır mı alıyorsun kendin mı acıyorsun merakımdan buda ben hep kendim acarımMenümü anlatayım
Sabah(07;30)
7-8 goji berry, omlet (1.5 yumurta, 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, yeşil çay
Ara(10:15)
Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle(12:15)
5 yemek kaşığı yoğurtlu mantı
Ara(16:20)
Çay,avuç içi fındık
Akşam(18:30)
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye, ekmeksiz, yoğurt
Ara( saatini bilmiyorum)
Türk kahvesi
Guzel kısır iki kasık onu saymıyorum bıle yanına cıslar eklenmedıkceMenüm:
tevafuk55
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı
Kahvaltı (11 gibi)
birkaç dilim süzme peynir
1 siyah 1 yeşil zeytin
1 yumurta,1 dilim tb
biraz tel peynir
ara (13:00)
orta kahve,yarım kurabiye
öğle (14:00)
1-2 yemek kaşığı kısır
akşam (17:40)
2 kepçeye yakın tarhana çorba
1-2 yemek kaşığı kısır (sonunda bitti
3 kaşık naneli yoğurt, bir parça soğan
ara (daha yapmadım)
birkaç çatal sütlü tatlı yerim belki
şekersiz nescafe ya da yeşil çay
2,5 lt su
Çok geçmiş olsun canım biz bayanların mutfak kazalarıSelam kizlar ben menu vereyim ama yorum yazamayabilirim sadece okuyacagim.
sebebine gelince :) eve gelince tarhana corbasi koydum ocaga.buyuk gozlu taraftan kucuk tarafa aliyim kisik ateste pissin derken tutacaksiz tutunca sag elimin bas ve isaret parmagi yandi biraz.simdi soguk jel tutuyorum cekince sizliyor hemen ama arada yaziyorum mesaji.baya uzun surdu :) az sonra da menuyu yazayim benim kusuruma bakmayin bugun.
Himm çok güzel çok severim semiz otu salatası@ekim2009 menum
Sabah 11:00
Iki dilim tb ekmek
Dort bes kup kasar peynir
Bes dilim domates
Sekersiz cay
Ara: dokuzlu cay
Oglen yok pazara gittim
Aksam :18:00
Kucuk bir tabak yagsiz salcasiz tam bugday makarna
Bir kase semizotu salatasi yogurtlu
Bol salata
Su 1.5 litre oldu icerim ama daha
Birazdanda sekersiz cay icerim
Canım akşam fazla geldi ama bunu hakkettik güzel kilo verdikinciiitanesi sabah 8.00
1 haslanmis yumurta
2 etmek uzerine krem peynir
1 adt zeytin
ara 11.30
1 isirik borek
oglen13.00
2 dlm tam bgdy ek. Yagsiz tost
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
1 kase tarhana corbasi
10 adet kucuk karalahana sarmasi
3 yk kapuska
1 kase yogurt
ve 1 ince dilim yaspasta
Guzel menu sabah bıraz fazla gıbı ama öğle yok akşam dengeli sen neden sabah ceviz sonrası kahvaltı acaba bı sebebi var mı merak ettim metoyla alakalı mı diye
Evet mantıklı ben yapıyorum 1 saat falan sonra ama Leslie den once sut falan icsem iyi olur aslındaBen sabah cok erken kahvalti yapamiyorum ondan metabolizma yinede calişsin diye yiyorum birde tok tutuyor beni
Evet mantıklı ben yapıyorum 1 saat falan sonra ama Leslie den once sut falan icsem iyi olur aslında
Şimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Rabbim sen büyüksün bizi de sevindir
Kan kisi bizden 1 yıl sonra evlenmişti
Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar
Inan okurken gozlerım doldu sukur kı anne olamıcaksn diye bı teshıs yok ki olur insallah hem dusunsene 90 kusurdun buraya katıldgnda ve o kıloyla hamile kalıp ustune aldigini belki cok mutsuz olacaktın sımdı bıraz verdin ve suan bıle kalsan bilinçlendin hamileyım dıye ıpın ucunu kaçırmazsın herseyin bır sebebi vardır unutma seni anlamam imkansız dogru cabuk evlat sahibi oldum sukurler olsun ama kendimi yerine koyup dusunmeye calısıyorum hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sanaŞimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Rabbim sen büyüksün bizi de sevindir
Kan kisi bizden 1 yıl sonra evlenmişti
Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar
Kankim menünu beğendim. Kısır biraz şişkinlik yapabilir bol su ve yeşil çay iyi gelir :)Menüm:
tevafuk55
Kahvaltıdan önce
3 kuru kayısı
Kahvaltı (11 gibi)
birkaç dilim süzme peynir
1 siyah 1 yeşil zeytin
1 yumurta,1 dilim tb
biraz tel peynir
ara (13:00)
orta kahve,yarım kurabiye
öğle (14:00)
1-2 yemek kaşığı kısır
akşam (17:40)
2 kepçeye yakın tarhana çorba
1-2 yemek kaşığı kısır (sonunda bitti
3 kaşık naneli yoğurt, bir parça soğan
ara (daha yapmadım)
birkaç çatal sütlü tatlı yerim belki
şekersiz nescafe ya da yeşil çay
2,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?