Haydi Yine Yeniden...

Gecmis olsun krem falan var mıydı sonra kötü olmasın menunde guzel

GUZEL az makarna öğlen olsa daha ıyı olurdu sen nasıl sabahtan akşama hıc ara öğlen yok nasıl dayanıyorsn saldırırım ben olsam

Guzel menu sabah bıraz fazla gıbı ama öğle yok akşam dengeli sen neden sabah ceviz sonrası kahvaltı acaba bı sebebi var mı merak ettim metoyla alakalı mı diye

Yanı ne güldurur ne öldürür bu menu ekmek ve lokum goze çarpıyor ama yine de cok haksızlık etmeyelim ıyı

Aslında gozumë az bıle gelmisti ama ekmeği gorunce galiba bildigimız ekmeğin yarısı ouleyse ıyı yapmıssın çorbayla dengelemekle aksam kaçamak yazmazsan guzel suda cok ıyı

Gayet dengeli Ekmek yerine yulaf kullanmıssın mantı da olacak diye galiba mantıyı hazır mı alıyorsun kendin mı acıyorsun merakımdan buda ben hep kendim acarım

Guzel kısır iki kasık onu saymıyorum bıle yanına cıslar eklenmedıkce

Çok geçmiş olsun canım biz bayanların mutfak kazaları

Himm çok güzel çok severim semiz otu salatası

Canım akşam fazla geldi ama bunu hakkettik güzel kilo verdik
Pastaya gelince elini yakmissin ya pasta yedin mutlu oldun acimasin elin :)

Evet mantıklı ben yapıyorum 1 saat falan sonra ama Leslie den once sut falan icsem iyi olur aslında

Olabilir canim tamamen ac karnina spor yapmak da iyi degil zaten uyandiginda iki ceviz yada uc tane badem yaninda yarim bardak sut icip sonra spora baslayabilirsin hem metabolizman daha hizli calisip daha cok yag yakabilirsin diye dusunuyorum

Şimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Rabbim sen büyüksün bizi de sevindir
Kan kisi bizden 1 yıl sonra evlenmişti

Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar

kalbimi dagladinnn yaaaa.rabbim sana da nasip eder insallah en kisa zamanda.

Inan okurken gozlerım doldu sukur kı anne olamıcaksn diye bı teshıs yok ki olur insallah hem dusunsene 90 kusurdun buraya katıldgnda ve o kıloyla hamile kalıp ustune aldigini belki cok mutsuz olacaktın sımdı bıraz verdin ve suan bıle kalsan bilinçlendin hamileyım dıye ıpın ucunu kaçırmazsın herseyin bır sebebi vardır unutma seni anlamam imkansız dogru cabuk evlat sahibi oldum sukurler olsun ama kendimi yerine koyup dusunmeye calısıyorum hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim sana

Filik mantıyı normalde ben yaparım eşim uğraşma bu sefer dedi hazır paketti bugün konuştuk hafta sonu mantı, içli köfte yapıp dondurucuya atayım diye

Kankim menünu beğendim. Kısır biraz şişkinlik yapabilir bol su ve yeşil çay iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…