Haydi Yine Yeniden...

Günaydın canım. Hayırdır canım neyin ver ne oldu..

canım rabbim her zaman yardımcımız olsun bütün sıkıntılarımızda yanımızda olsun

Günaydın güzeller :)))
inciiitanesi sabah sabah ağlattın yahu sen çok iyi bir anne olacaksın. Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.. Hamile arkadaşlarımdan dua istiyim senin için. Ben hamileyken çok kişiye dua ettim. Canım bişi istese hiç dile getirmeden önüme gelirdi şükürler olsun. Hamilenin duası kabul olur...Rabbim inşallah vermediği her gün için taçlandırıyordur seni..

Ben bu satırları yazarken sen her ne kadar horulduyor olsan da dönüşte okursun artık
o kadar çok fazla yanık yok canım sağol.gayet iyiyim şimdi.su falan toplamadı.şu üçlü çelik tencereler var ya onların sapı işte.çocuk da çok mızırdanınca yanımda birden boş bulundum tuttum ve bırakmam bir oldu zaten.soğuk jel tuttum baya bi süre.şimdi hafif his kaybı gibi bişey var ama acı falan yok Teşekkür ederim gülüm

Kuzummm sabah sabah aglattin beni rabbim hasretinizi dindirsin insallah lohusadan dua iste kabul olur onlarin duasi canim benim yaa kiyamam ....
Valla aynı şey benim aklıma geldi dicektim ama demedim ben.belki söyleyemez benim için de dua et diye,çekinir.
lohusa duası kabul oluyor evet.ben lohusayken patronumun gelinine dua etmiştim hep.9 sene çocuğu olmamıştı.ben doğum yaptıktan 1,5-2 ay sonra hamile kaldı be kızı olduydu :)))

evet canım tahmin ettiğin gibi diyemedim

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.Sabır ve dua...

Valla ne bileyim ya, hoş wc ye de çıkmadım ama neyse bugün sabitlerim inş ama bugun cezaliyim. Ceza verdim kendime

+200 de bişi mi canım ben verdiğimi komple almışım nerdeyse. Ama tartı yanlış tarttı galiba anlamadım. Çocuğu da fazla tarttı. 10 kere çıktık tartıya bozuldu mu acaba

mesajın için çok teşekkür ederim, çok haklısın ama sanırım on küsür yılın sonunda artık yıldım, başarıcağıma olan inancım kalmadı. cumartesi diyetisyen kontrolüm var , artık kilo veremedikçe kadınada mahçup oluyorum, neyse sizinde içinizi karartmıyım

çok teşekkür ederim. desteğiniz benim için çok değerli ve önemli. Bugün o kadar moralim bozulduki işe bir saat geç gittim. Neden biliyor musunuz ? çünkü sabah tartıldım ve 200 gr almışım. 118 olmuşum gene ve tam 1 saat tavana bakıp ağladım.

sıkma canını bizim moralimiz bizi artı gösteren iyi düşünelim iyi olsun her şey

Sık sık tartılma bu aralar.bende kaç aydır bi artı bi eksiyim yerimde sayıp durdum hep.moral bozmak yok.zamana yay biraz.boşver takıl burda kafan dağılsın.verirsin sen başarırsın.kararlı ol lütfen pes etmek yok !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…