- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.601
Kankim bizim tartılar kesin bozukŞimdi daha az tarttıtartı kafayı yedi sanırım ama wc çıkamamaktan da artı olabilir. 3 gündür wc sıkıntısı var bende.
Kankim bizim tartılar kesin bozukşaka bi tarafa benimki yememden oldu canım. Bu arada sorayım sana. Öğle Yemeğinde karniyarik pilav salata var. Sabah bir şey yemedim. Bunlardan ne kadar yiyeyim
Sabah neden birşey yemedin.hepten aç karnına karnıyarık mideni bulandırmasın sakın.bence ya 1 dilim ekmekle ye yada 2 kaşık pilavla.sade karnıyarık çok mide bulandırıyor bende de ondan dedimKankim bizim tartılar kesin bozukşaka bi tarafa benimki yememden oldu canım. Bu arada sorayım sana. Öğle Yemeğinde karniyarik pilav salata var. Sabah bir şey yemedim. Bunlardan ne kadar yiyeyim
@milad_tb nerelerde,dün öğleden beri girmedi hiç.ne yaptı acaba menüsünü uygulayabildi mi?
Ya sabah arti görünce moralim bozuldu yiyesim gelmedi. Çok yağlı değildi o yüzden 3 kaşık pilav da aldım ekmek yemedim. Az da salata yedimSabah neden birşey yemedin.hepten aç karnına karnıyarık mideni bulandırmasın sakın.bence ya 1 dilim ekmekle ye yada 2 kaşık pilavla.sade karnıyarık çok mide bulandırıyor bende de ondan dedim
Canim yağlı olmadığı için pilav da aldım. Yani bir tabak kadar oldu. Ya bu hafta gerçekten çok sıkı olacak gidecek bu kilolarCanım bence pilav yeme. Sıkı tutalım artık. Malum patlıcan da yağlıdır. Bol salata yersin yanında. Yoğurt varsa yoğurtta ye doyurur.
Tamam canım,kolaylıklar diliyorum sana.Sakın kendini salıp da gelmemezlik yapma emiCanimm etiketlemissin beni yeni gördüm gelen giden oluyor akşamları yogun gecti iki gündür bugunde gun boyu yogunum yarin zaten mevlid cuma gunu nasil olur bilmem ama gelen olur buyuk ihtimalle. Diyet iyi cok şükür bu defa yogunlugu fırsata cevirecegim insallah
Selam,hoşgeldin :)Slm kızlar
Şimdi eşim mutfağa yanıma geldi eşimin çocukluktan beri kankisi baba olmuş eşi bugün doğum yapmış sanki le di baba olmuş gibi mutlu hadi bırak isi de gidelim dedi ben şok neden şok oluyosam kadın hamile tabiki doğum yapcak onun için çok sevindim rabbim uzun ömürler versin evladina ama benim içim yine ağladı eşime dedim bugün değil yarın gidelim dedim sarıldı üzülme dedi hadi kalk gidelim bizimde olucak bir gün uzme kendini bu kadar dedi
Ama kendi de buruktu belli gözlerinden şimdi oraya gidiyoruz o yumuk yumuk ellerini daha gözlerini açamayan o meleği görmeye gidiyoruz
Rabbim sen büyüksün bizi de sevindir
Kan kisi bizden 1 yıl sonra evlenmişti
Ben yine buraya hasretimi yazacağım biliyorum hep aynı konu yorum yapmanızı beklemiyorum sizleri sıkmak değil niyetim kusura bakmayin sadece içimi dökmek istedim o kadar
Ah be canim benim 1 hafta olacak yarin sabah ve ben sadece 1 kere wc ye cikabildim. Napacam bilmiyorumŞimdi daha az tarttıtartı kafayı yedi sanırım ama wc çıkamamaktan da artı olabilir. 3 gündür wc sıkıntısı var bende.
Canim benim hic üzülme vakti gelince Rabbim sana da nasip edecek...
Ablam tam 7 sene sonra kavustu melegine...
hic bilmezdi onun ne sikintilar acilar cektigini
simdi bebegi 6.ayinda. yeni yeni itiraf ediyor diyor ki ben hergece agliyordum cocugum yok ne zaman olacak diye. Ben simdiye kadar anlamsizca yasamisim simdi hayat buldum sanki diyor. Tup bebek tedavisi oldu 2 tane yumurta biraktilar ama oyle bir kanamasi oldu ki bunlar bebekten umidi kesmislerdi. Meger 1 i düşmüş 1 i kalmis. Iyiki de kalmis. Zor bir hamilelik gecirdi. Hic ara vermeden tekrar dusunuyor. Eminim seninde olacak uzulme ben hic kiyamiyorum. Sanki ben de burada kahroluyorum. Allah im sana da nasip etsin en yakin zamanda inşallah
Ben bugun tartilmadim kizlar.
sabah da bal kaymak yedim. Ama aksam tutacam kendimi bu haft . Ozellikle
A aysun163 veinciiitanesi sizleri takipteyim kilomuz cok yakin birbirine. Ben bugun spora da başlıyorum
Tamam canım,kolaylıklar diliyorum sana.Sakın kendini salıp da gelmemezlik yapma emiGüveniyorum sana haaa
Dün biraz yoğun olduğum için giremedim hemen kendimi tanıtayım22 martta 24 yaşına giricem bekarım şu an için evdeyim ama kpss ye hazırlanıyorum 28 ocakta diyete başlamıştım hatta 4 kilo da verdim ama son zamanlarda çok aksatmaya başladım ve bu topic belki iyi gelir diyerekten katılmak istedim aranıza şu anda 65 kiloyum hedefim şimdilik 60 kiloya düşmek sonradan 50li kiloları görürüm inş haa unutmadan birde tiroit hastalığım var ondan dolayı da yavaş kilo veriyorum ama bunu dert etmiyorum zaten en önemlisi de yavaş ve kalıcı kilo vermek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?