Haydi Yine Yeniden...

Bugün yediklerimi yazayım sonra fırsatım olmayabilir

Sabah
4 yumurta ile yapılmış kasarli omlet 3te biri
1 dilim kepek ekmegi
7 zeytin

Ara
Yok

Öğle
1 kepce et haşlama
1 dilim kepek ekmegi

Ara
2 kasik yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt
Yarim muz
Tarçın karistirip yerim birazdan

Akşam
7-8 kasik kabak yemegi z.yagli
1 bardak ayran

Ara
Ufak bisey olur kahve yaninda 2 kuru kayisi gibi

Yok salmam canim bak fırsatım oldukca bakıyorum ama geçmişe bakamadım neyin var geçmiş olsun demiş herkes?

Aramıza hoşgeldin
Dün çorba yaparken tencerenin kulplarını tutacaksız tuttum da canım sağ elimin baş ve işaret parmağı yandı azcık.dün çok sızlıyordu bugün iyiyim bişey yok

güzel canım akşamı sebze olarak tercih etmişsin suyu da artır ne kadar içiyorsun yazmamışsın ama su da ödem için önemli

çok güzel olmuş menün.afiyet olsun

@milad_tb Canim tabiki onemli olan mevlidiniz bu arada basin sagolsun kayinvalideni kaybettiniz heralde ama ne olursun diyetinden odun verme bu kisir dönguden kurtulalim artik sana kolay gelsin canim

Ben bugun tartilmadim kizlar.
sabah da bal kaymak yedim. Ama aksam tutacam kendimi bu haft . Ozellikle
A aysun163 ve inciiitanesi sizleri takipteyim kilomuz cok yakin birbirine. Ben bugun spora da başlıyorum

Evet canim hakikaten ucumuzun de kilosu nerdeyse ayni ama ben sizden biraz daha yasliyim galiba...
Senin bisikletin vardi heralde evde yanlis hatirlamiyosam sabahlari yada aksam cocuklar yattiktan sonra surebilirsin ama en 45 dakika sur ki daha etkili olsun birde sana bir tuyo baslamadan yarim saat once sade bir turk kahvesi icersen daha fazla yag yakarsin

Arkadaslar yemeğimi yedim
Menumu yazayım @butterfly143

Sabah 8.30: 3 kuru kayısı
Yeşil çay

Ara: sek Nescafe 2 dilim bitter

Öğle 12.00: 1 büyük karnıyarık(az yagli)
3 kaşık pilav
Az salata

Aksam 15.30: 6 kaşık pırasa
5 kaşık yoğurt

Ara: Türk Kahvesi
1 hurma

3 litre su

Menun guzel canim keske biraz da olsa spor yapma imkanin olsaydi cok daha iyi olurdu

Canim menun guzel de neden bu kadar erken yedin aksama kadar acikirsin

menün güzel ama az geldi bana bir de erken yedin acıkırsın sanki

Güzel dengelemişsin,afiyet olsun,son bi ara daha ekle yoğurt ye istersen

Dün çorba yaparken tencerenin kulplarını tutacaksız tuttum da canım sağ elimin baş ve işaret parmağı yandı azcık.dün çok sızlıyordu bugün iyiyim bişey yok

Anladim canim cok geçmiş olsun

güzel canım akşamı sebze olarak tercih etmişsin suyu da artır ne kadar içiyorsun yazmamışsın ama su da ödem için önemli

2.5 litre hedef canim ona göre içiyorum ama bazen 3 de olabiliyor
@milad_tb Canim tabiki onemli olan mevlidiniz bu arada basin sagolsun kayinvalideni kaybettiniz heralde ama ne olursun diyetinden odun verme bu kisir dönguden kurtulalim artik sana kolay gelsin canim

Evet canım haklisin bende bahane kabul etmiyorum artik.. su kırkı atlatalim bide büyük gorumcemi basimdan defettim mi artik rahatlatırım inşallah.. huzur bırakmıyor zira insanda haftaya eklemeyi düşünüyorum sporu..

Cok güzel dengelemissin zaten sabah da yok sayılır az bile olmus supersin canim

H 99c
Kahvaltı yapmayıp 2 öğün besleniyorsun akşam deyip ikindi vakti yemeği tamamlıyorsun tabiki bol bol eksi gelecek

Çok sağlıklı güzel bi menü olmuş

Menümü anlatayım
Sabah (07:20)
7-8 goji berry, omlet (2 yumurta 2 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates biber, kibrit kutusu kadar peynir, iki ısırıklık ballı ekmek, yeşil çay
Ara( 10:15)
2 çatal ucuyla pasta
Öğle (12:15)
Fırında tavuk( 1 but,1 elma dilim patates vardı), 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara(15:45)
1 su bardağı süt, 1 kurabiye
Akşam (18:15)
Fırında tavuğun sadece tavuğu olacak(2 baget), yoğurt
Ara( saatini bilmiyorum)
Türk kahvesi, avuçiçi fındık

Yeterli ve dengeli,afiyet olsun

güzel bir menü pasta erken olduğu için göze batmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…