- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.661
Ayyy el aliskanligi iste saatli menu yazmiyodum ya unuttum yine.Canim menun güzel. Ne kadar su içtin bir de aksami saat kaçta yedin canım
Ay canım sadece dalginlik olsun :) B12 olmasın yani. Afiyet olsun tekrarAyyy el aliskanligi iste saatli menu yazmiyodum ya unuttum yine.
Saka maka cok unutmaya basladim ben yaa.bende mi baktirsam bi b12 ye falan.dun ocakta pilav unuttum mesela.tavugu da unutmusun azcik yanmis.
neyse su 2 litreyi gecti simdiden yatana kadar 3 e yaklasir.
kahvalti 08.00 de oglen 14.00 de aksam da 18.00 de.1 ara yaptim saatini hatirlamiyorum.yogurt kurunu de 22.00 gibi yaparim
inciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt etimek uzerine krem peynir
ara
1 lokma ekmek ve beyaz peynir
oglen
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
1 ck nutella
aksam
yarim kase tarhana corbasi
5 yk kaldirik kavurmasi
1 derisiz tavuk incik
ara
Yogurt kuru
Bende menumu arz edeyim
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
5tane badem
Saat 11
İki tane haslanmis yumurta
5 tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Cok az cilek receli
Bir dilim ekmek
Ara 15
İki kare findikli cikolata
Aksam 5
6 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 litreye tamamlicam
Aksam 45 dakika bisiklet olucak
oh ohh mis gibi menü afiyet şifa olsun tomurcuğuminciiitanesi
sabah
1 haslanmis yumurta
2 adt etimek uzerine krem peynir
ara
1 lokma ekmek ve beyaz peynir
oglen
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
1 ck nutella
aksam
yarim kase tarhana corbasi
5 yk kaldirik kavurmasi
1 derisiz tavuk incik
ara
Yogurt kuru
mideler iyice küçüldü maşallah azcık miktarlarla bile doyuyorsun menün çok güzel sağlıklı da afiyet olsunMenümü anlatayım
Sabah (07:20)
7-8 goji berry, omlet (2 yumurta 2 yemek kaşığı yulaf kepeği), domates biber, kibrit kutusu kadar peynir, iki ısırıklık ballı ekmek, yeşil çay
Ara( 10:15)
2 çatal ucuyla pasta
Öğle (12:15)
Fırında tavuk( 1 but,1 elma dilim patates vardı), 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ekmeksiz
Ara(15:45)
1 su bardağı süt, 1 kurabiye
Akşam (18:15)
Fırında tavuğun sadece tavuğu olacak(2 baget), yoğurt
Ara( saatini bilmiyorum)
Türk kahvesi, avuçiçi fındık
gülüm öğleyle akşam iyi de sabaha bir şeyler eklesen süper olurmuş sade haşlanmış yumurta azcık peynir de olsa ekmek yine istemiyorsan yeme de sabah azcıkta olsa ye gülümArkadaslar yemeğimi yedim
Menumu yazayım @butterfly143
Sabah 8.30: 3 kuru kayısı
Yeşil çay
Ara: sek Nescafe 2 dilim bitter
Öğle 12.00: 1 büyük karnıyarık(az yagli)
3 kaşık pilav
Az salata
Aksam 15.30: 6 kaşık pırasa
5 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi
1 hurma
3 litre su
seni strese sokuyor ölçü ,sayma işi sen kesinlikle bundan sonra ölçüp biçme gülüm her yöntem herkeste işe yaramaz bende sıkıntıya gelemiyorum ters tepiyor çünküKizlar ben dun biraz sapittim bugun de azcik kacti. Ama dusunuyorum bu kadar iyi giderken sebeb ne olabilir diye. Yerken yemege dikkatimi vermek yerine ay kac kasik yedim olcusu neydi 1 kk mi 1 bardak mi. Bunlari dusunmekten ne yedigimi anladim. Nede saglikli besinlerimi zevk ala ala yedim. O yüzden benden olcu istemeyin kizlar zaten zayiflamak istedigum icin sinirszi bir sekilde yemiyorum. Kendimi bilip ona gore yiyorum.
Ben burada kendimi rahat hissetmek ve sizlerle kilo vermek istiyorum... sirf bu olcu yuzunden menu yazasom gelmiyor... kurallar aykiri kabul etmiyoruz derseniz de amenna...
miladımmm harikasın kız kaç gündür okuyamıyorum doğru düzgün menüleri yorum da yapmıyorum ama sen fire vermeden gidiyorsun yürü beee miladım kim tutar seniiiBugün yediklerimi yazayım sonra fırsatım olmayabilir
Sabah
4 yumurta ile yapılmış kasarli omlet 3te biri
1 dilim kepek ekmegi
7 zeytin
Ara
Yok
Öğle
1 kepce et haşlama
1 dilim kepek ekmegi
Ara
2 kasik yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt
Yarim muz
Tarçın karistirip yerim birazdan
Akşam
7-8 kasik kabak yemegi z.yagli
1 bardak ayran
Ara
Ufak bisey olur kahve yaninda 2 kuru kayisi gibi
Menün çok güzel akşam ki bulgur şişkinlik yapabilir Bol su içerek rahatlarsin canımBende menumu arz edeyim
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
5tane badem
Saat 11
5 tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Cok az cilek receli
Bir dilim ekmek
Ara 15
Aksam 5
6 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 litreye tamamlicam
hoş geldin arkadaşHoşbuldum
4 öğün gibi olmuşangelina35
sabah 6 :30
yarımdan biraz az ekmek arasına
peynir domates salatalık marul maydanoz nane
öğle 12:20
1 tabak mercimek çorbası
1 portakal
15:30
3 tane tavuk kanat
ara 17:40
2 mandalina
akşam 18 :30
yarım tabaktan daha az domates soslu makarna
bu gün acıktıkça acıktım iştahım mı açıldı ne
senin menüde çok güzel maşallah bu gün herkesin menüsü güzelBende menumu arz edeyim
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
5tane badem
Saat 11
5 tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Cok az cilek receli
Bir dilim ekmek
Ara 15
Aksam 5
6 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 litreye tamamlicam
normalde 2 öğün yiyen ben 4 e çıkardım heheheh acıktım kızzz bu gün sürekli sabah erkenden yemek bana yaramıyor sonra hep acıkıyorum galiba4 öğün gibi olmuşama aşırıya kacmamissin bu saatten sonra da kaçamak olmazsa ve tabi su süper olur
Bence burada herkesin amacı kilo vermek, bu şekil seni sogutuyorsa kendine göre hareket etmelisin. Sen de demişsin zaten az yiyorum diye. Bu arada boylarimiz aynı kilo verdikçe süper olacaksınKizlar ben dun biraz sapittim bugun de azcik kacti. Ama dusunuyorum bu kadar iyi giderken sebeb ne olabilir diye. Yerken yemege dikkatimi vermek yerine ay kac kasik yedim olcusu neydi 1 kk mi 1 bardak mi. Bunlari dusunmekten ne yedigimi anladim. Nede saglikli besinlerimi zevk ala ala yedim. O yüzden benden olcu istemeyin kizlar zaten zayiflamak istedigum icin sinirszi bir sekilde yemiyorum. Kendimi bilip ona gore yiyorum.
Ben burada kendimi rahat hissetmek ve sizlerle kilo vermek istiyorum... sirf bu olcu yuzunden menu yazasom gelmiyor... kurallar aykiri kabul etmiyoruz derseniz de amenna...
Çok iyi yapmışsın canım sağlıklı olmuş en azından. Birde ben kendi adıma iki ogunu sağlıklı bulmuyorum ara yapılmalı kesinlikle..normalde 2 öğün yiyen ben 4 e çıkardım heheheh acıktım kızzz bu gün sürekli sabah erkenden yemek bana yaramıyor sonra hep acıkıyorum galiba
gündüz birde arandım ne yalan aburuk cuburuk yiyesim geldi karnımda acıkmaya durmuş ya en iyisi ben tavuk yiyim aburuk cuburuk isteğide gider doyunca dedim gitti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?