Haydi Yine Yeniden...

Iyi geceler kizlar tel ciddi problemlerim var alinti olmuyo cevap yazamiyorum yorum yapamiyorum malesef affedin beni gun boyu misafirim vardi yeni gitti misafirim menume gelince
ekim2009
Sabah : 10:00 iki dilim tam bugdaydan tost
Biraz domates
Sekersiz cay
Oglen : 15:00bir kucuk dilim bazlamayla kuzu kulagi yedim
Aksam : 18:00yarim kepce mercimek corba
Bir kepce ispanak yemegi
Bir kase semizotu salatasi yogurtlu
Sekersiz cay ictim
Gun kapandi ...

Tesekkur ederim canim. Bu arada ne zamandir yazacam yazamıyorum senden bana gelen muthis bir enerji var. Zayiflamak icin tabi nedendir bilemiyorum ama
Öyle miii ne güzel o zaman ne yapıyoruz senin menülere inş hep yorum yapıyorum. Ins zayiflariz canım eminim görüntün aşırı değil boyundan dolayi ama işte ben mesela kilo alınca iri gorinmekten muzdaribim. Kilo alınca dev gibi oluyorum

Kuzu kulağı neydi yav bi yerden tanıdık geliyor ama. Gayet iyi güzel bir menü olmuş bu hafta da eksiler göz kırpıyor

Gunu gayet guzel kapatmissin canim.kolayliklar diliyorum sana.telefonun duzeldiginde aktif oluyorsun zaten o yuzden kusura bakmiyoruzki guzelim

Valla süt içerim de başka şeyler yerim diye kendimden korkuyorum bu aralar iştahım fena açık
Oyy kankim hep destek tam destek ya söyle mi yapsan acaba çok geç olmadan bir gün ne istiyorsan yap pişman olana kadar ye.. ondan sonra ki gün insan önce tartiyla yuzlesiyor ama acayip gaza gelip motive oluyor kendimden biliyorum

Kolay gelsin o zaman canim.misafir kosturmacasi seni bekliyor desene.iplari sal ama asla elinden birakma.uclari elinde olsun ki dondugunde sıkı tutarsin yine

Ben sali aksamlarini kendime kacamak gunu olarak belirledim bu hafta da yaptim ama tam hayata gecirir miyim her hafta yapar miyim bilmiyorum.duruma bagli arti olursam yapmam mesela

Ben sali aksamlarini kendime kacamak gunu olarak belirledim bu hafta da yaptim ama tam hayata gecirir miyim her hafta yapar miyim bilmiyorum.duruma bagli arti olursam yapmam mesela
Ben dün misafirimle gerçekten aşırı yedim ve sabah gördüm göreceğimi. Hemen toparladım şu an sabah gördüğüm artidan daha az kilodayim iyi bir eksi görürsem bende saliyi cozutma günüm yapacam

Aynen oyle canim ben oyle stres3 gelemiyorum. Benim icin saglikli olsun yeter. Bu yüzden 2 gunum gitti
Aslinda menu paylasabilirdin ama olcu yazamiyorum derdin neden iki gunun gitti onu anlamadim canim ben.bende olculu yemiyorum aslina bakarsan.hergun yemek yedigim bi tabak var ve corba yogurt kasem vs.onlari kullanirim.ne kadar yediysem buraya yazarken olcu veriyorum.yemeden once ayarlamiyorum yani şu kadar peynir yiyim yada şu kadar kaşik sebze yiyim falan diye.sen yine yiyecegini ye .buraya bildirirken şu kadar dersin.mesela gecenlerde 2 bardak ayran icmissin ama sadece ayran yazdigin icin yorumlamasi da zor oluyor bizim adimiza.yoksa olcunu tabiki onemi yok sen kendini bildikten sonra
bi de esine soyle artik zayiflamayi kafana koydugunu agzina biseyler atip durmasin senin ve ye falan diye israr etmesin.sirf bu yuzden olmadik kacamaklar da yapabiliyorsun

Afiyet olsun canım ne bağırsak çalıştırır o Ohhh miss zaten tomurcuk da kaldırık diye diye bilmediğim otu canım çekti
Eşim bazen alay ediyor zaten ben roka tere yerken
valla bende bilmiyodum ne oldugunu.evlendikten sonra ogrendim cok da sevdim.bu aralar da tam mevsimi.ondan menulerimde sıklıkla olabilir

Afiyet olsun canım ne bağırsak çalıştırır o Ohhh miss zaten tomurcuk da kaldırık diye diye bilmediğim otu canım çekti
Eşim bazen alay ediyor zaten ben roka tere yerken
Ayyy bende otcuyum kucuk oglusa hamile iken hep roka yedim oglusta pek seviyo yesillik calissin kiz bagirsaklar yoksa kuruyup kalcak icimizde yediklerimiz de yani cikislar zorlanmasin

Ayyy bende otcuyum kucuk oglusa hamile iken hep roka yedim oglusta pek seviyo yesillik calissin kiz bagirsaklar yoksa kuruyup kalcak icimizde yediklerimiz de yani cikislar zorlanmasin
Çalışsın canım aynen ya.. Bu arada artık öğle yemeklerim daha düzenli olacak bende o yüzden aksami hafif gecirecem. Bu hafta deneyecem bakalım bu düzen nasıl olacak
Ben artık yatayim da meto da çalışsın
Heppinizi öperim güzel bayanlar

Hadi bakalim ins bol eksiler gorursun tatlim cok iyi gidiyosunuz kankiler yatda calissin meto iyi geceler sanada

erken saatte çikolata sosu yediğin iyi olmuş zararı dokunmaz menün gayet güzel
sağlıklı beslenmenin temeli sabah kral gibi öğle prens akşam fakir dilenci gibi yemek derler ya akşamı hafif tutmak en iyisi seninde akşam gayet hafif afiyet olsun canım

Aslinda cok degil yediklerin.son bi ara daha yaparsan iyi olur senin icin
yaptım son arayı bir kaç siyah kuru üzüm eşimin zoruyla bana faydalıymış yemiyorum diye söylendi tepemde durdu ye bunu dedi tmm dedim de gitti :))2 de ceviz yedim
servis kasesini doldurup cevizleri kırdım 2 normal kase çıktı 2 tenecikte yiyim bari dedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…