- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.681
Cok iyi menu canim.sabah normal ekmek mi yoksa digerlerinden mi yiyorsunBende menumu arz edeyim
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
5tane badem
Saat 11
İki tane haslanmis yumurta
5 tane zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Cok az cilek receli
Bir dilim ekmek
Ara 15
İki kare findikli cikolata
Aksam 5
6 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su 2 litreye tamamlicam
Aksam 45 dakika bisiklet olucak
Aslinda cok degil yediklerin.son bi ara daha yaparsan iyi olur senin icin@angelina35
sabah 6 :30
yarımdan biraz az ekmek arasına
peynir domates salatalık marul maydanoz nane
öğle 12:20
1 tabak mercimek çorbası
1 portakal
15:30
3 tane tavuk kanat
ara 17:40
2 mandalina
akşam 18 :30
yarım tabaktan daha az domates soslu makarna
bu gün acıktıkça acıktım iştahım mı açıldı ne
Nasil iyi hissedeceksen oyle davran.amac kilo vermek sonucta.olcuyu kacirdiginda zaten veremez yada ayni kalirsin.beyninde olusturuyorsun olcuyu anladigim kadariyla ve yerken ona gore davraniyorsun.menu paylas sen yine ama olculu paylasma.sirf bundan sebep gruptan atacak degiliz seni.Allah iyiligini versinKizlar ben dun biraz sapittim bugun de azcik kacti. Ama dusunuyorum bu kadar iyi giderken sebeb ne olabilir diye. Yerken yemege dikkatimi vermek yerine ay kac kasik yedim olcusu neydi 1 kk mi 1 bardak mi. Bunlari dusunmekten ne yedigimi anladim. Nede saglikli besinlerimi zevk ala ala yedim. O yüzden benden olcu istemeyin kizlar zaten zayiflamak istedigum icin sinirszi bir sekilde yemiyorum. Kendimi bilip ona gore yiyorum.
Ben burada kendimi rahat hissetmek ve sizlerle kilo vermek istiyorum... sirf bu olcu yuzunden menu yazasom gelmiyor... kurallar aykiri kabul etmiyoruz derseniz de amenna...
Masallah sana canim.herzamanki gibi harika iradeli bi gun olmusMenün gayet güzel canım akiamı da güzzel dengelemişsin. Ben de menümü yazayım:
tevafuk55
Sabah aç karına
3 k.kayısı,2 bardak su
Kahvaltı (11:00)
avuçiçi kadar peynir,2 siyah 2 yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim tb,biraz tel peynir
öğle yok.
ara (15:00)
şekersiz nescafe,bir avuç içi mısır çerezi,1-2 tatlı kaşığı çikolata sos(bitter),yarım kuru incir
akşam (17:30)
1 kepçe tarhana çorba,5-6 kaşık ıspanak yemeği,küçük kase yoğurt,iki lokma ekmek
2,5-3 lt su
Birazdan spora gideceğim.
1 saat kadar koşu bandı ve bisiklet yaparım.
Sağolasın canımMenün gayet güzel canım akiamı da güzzel dengelemişsin. Ben de menümü yazayım:
tevafuk55
Sabah aç karına
3 k.kayısı,2 bardak su
Kahvaltı (11:00)
avuçiçi kadar peynir,2 siyah 2 yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim tb,biraz tel peynir
öğle yok.
ara (15:00)
şekersiz nescafe,bir avuç içi mısır çerezi,1-2 tatlı kaşığı çikolata sos(bitter),yarım kuru incir
akşam (17:30)
1 kepçe tarhana çorba,5-6 kaşık ıspanak yemeği,küçük kase yoğurt,iki lokma ekmek
2,5-3 lt su
Birazdan spora gideceğim.
1 saat kadar koşu bandı ve bisiklet yaparım.
seni strese sokuyor ölçü ,sayma işi sen kesinlikle bundan sonra ölçüp biçme gülüm her yöntem herkeste işe yaramaz bende sıkıntıya gelemiyorum ters tepiyor çünkü
Bence burada herkesin amacı kilo vermek, bu şekil seni sogutuyorsa kendine göre hareket etmelisin. Sen de demişsin zaten az yiyorum diye. Bu arada boylarimiz aynı kilo verdikçe süper olacaksın
Nasil iyi hissedeceksen oyle davran.amac kilo vermek sonucta.olcuyu kyapamiyorum zaten veremez yada ayni kalirsin.beyninde olusturuyorsun olcuyu anladigim kadariyla ve yerken ona gore davraniyorsun.menu paylas sen yine ama olculu paylasma.sirf bundan sebep gruptan atacak degiliz seni.Allah iyiligini versin
Masallah sana canim.herzamanki gibi harika iradeli bi gun olmus
Kizlar tam 7 gun oldu ve ben 1 kerw wc ye ciktim. Bana etkili biseyler soyleyin
Sağolasın canım
Senin menun de iyi canım öğle yapmadigin için ara yapmissin akşamın da hafif olmuş. Spordan sonra acikabilirsin sut içilebilir
Boyum 164 cm hedefim 60 kilo olmak kendimi de pek kasmıyorum aslında sabah kahvaltıları geç yaptığım için pek acıkmıyorum akşama kadarÖncelikle hosgeldin canım.
az bir menü olmuş canım. Boyun ve kaç bu kadar sıkma kendini bence. Ben buranin çok faydasını gördüm umarım sende faydalanirsin
senin menüde çok güzel maşallah bu gün herkesin menüsü güzel
akşam erken mi yatıyorsun sonra acıkmıyor musun canımcımm
Dün geldim aslındahoş geldin arkadaş
ne ara geldin geçmişi azcık kurcaladım bulamadım
Cok iyi menu canim.sabah normal ekmek mi yoksa digerlerinden mi yiyorsun
Gunlugun kurali menu paylasmak canim.onceligimiz bu.o yuzden olcu ve saatin zorunlulugu yok.yazilsa elbet iyi olur ama madem o sekilde kasiyorsun diledigin gibi devam et yavrumTamamdir canim. Kahvaltida olcu yazmam ama aksam yemeklerinde tabiki yazarim..
mesela peynir yumurta ayran bunlarda olcu yapamiyorum.
pekala o zaman yarin menu paylasayim dun de bugun de kacti. Motivasyonunuz bozulmasin bugunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?