Haydi Yine Yeniden...

Cok iyi menu canim.sabah normal ekmek mi yoksa digerlerinden mi yiyorsun

Menün gayet güzel canım akiamı da güzzel dengelemişsin. Ben de menümü yazayım:
tevafuk55

Sabah aç karına
3 k.kayısı,2 bardak su

Kahvaltı (11:00)
avuçiçi kadar peynir,2 siyah 2 yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim tb,biraz tel peynir

öğle yok.

ara (15:00)
şekersiz nescafe,bir avuç içi mısır çerezi,1-2 tatlı kaşığı çikolata sos(bitter),yarım kuru incir

akşam (17:30)
1 kepçe tarhana çorba,5-6 kaşık ıspanak yemeği,küçük kase yoğurt,iki lokma ekmek

2,5-3 lt su
Birazdan spora gideceğim.
1 saat kadar koşu bandı ve bisiklet yaparım.

Aslinda cok degil yediklerin.son bi ara daha yaparsan iyi olur senin icin

Nasil iyi hissedeceksen oyle davran.amac kilo vermek sonucta.olcuyu kacirdiginda zaten veremez yada ayni kalirsin.beyninde olusturuyorsun olcuyu anladigim kadariyla ve yerken ona gore davraniyorsun.menu paylas sen yine ama olculu paylasma.sirf bundan sebep gruptan atacak degiliz seni.Allah iyiligini versin

Masallah sana canim.herzamanki gibi harika iradeli bi gun olmus

Sağolasın canım
Senin menun de iyi canım öğle yapmadigin için ara yapmissin akşamın da hafif olmuş. Spordan sonra acikabilirsin sut içilebilir

seni strese sokuyor ölçü ,sayma işi sen kesinlikle bundan sonra ölçüp biçme gülüm her yöntem herkeste işe yaramaz bende sıkıntıya gelemiyorum ters tepiyor çünkü

Aynen oyle canim ben oyle stres3 gelemiyorum. Benim icin saglikli olsun yeter. Bu yüzden 2 gunum gitti

Bence burada herkesin amacı kilo vermek, bu şekil seni sogutuyorsa kendine göre hareket etmelisin. Sen de demişsin zaten az yiyorum diye. Bu arada boylarimiz aynı kilo verdikçe süper olacaksın

Tesekkur ederim canim. Bu arada ne zamandir yazacam yazamıyorum senden bana gelen muthis bir enerji var. Zayiflamak icin tabi nedendir bilemiyorum ama

Tamamdir canim. Kahvaltida olcu yazmam ama aksam yemeklerinde tabiki yazarim..
mesela peynir yumurta ayran bunlarda olcu yapamiyorum.
pekala o zaman yarin menu paylasayim dun de bugun de kacti. Motivasyonunuz bozulmasin bugunluk

Masallah sana canim.herzamanki gibi harika iradeli bi gun olmus

Sağol canım ama bu ara herşeyi canım istiyor of desteğe ihtiyacım var sanırım.. Niye böyle oldum anlamadım. Aslında verdiğim kilodan da memnunum. Anlamadım yumurtlama dönemim bu ara. Acaba ondan mıdır ki bilemedim..

Kizlar tam 7 gun oldu ve ben 1 kerw wc ye ciktim. Bana etkili biseyler soyleyin

Canım bana da başlarda öyle olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi. Şimdi yeniden başladı bnm de. Dün magnezyum hidroksit içtim. Normalde 2 dozu beni perişan ederdi. 1 gün boyunca wc de kalırdım resmen. Ama bu sefer 2 kez çıktım o kadar. Yani diyeceğim o ki normal devam et sebze tüket kabak yemeğini dene. Posalı şeyler tüket. Düzelir.

Öncelikle hosgeldin canım.
az bir menü olmuş canım. Boyun ve kaç bu kadar sıkma kendini bence. Ben buranin çok faydasını gördüm umarım sende faydalanirsin
Boyum 164 cm hedefim 60 kilo olmak kendimi de pek kasmıyorum aslında sabah kahvaltıları geç yaptığım için pek acıkmıyorum akşama kadar

Selam kızlar kusura bakmayın bugun gelmedim hıc oğlene kadar hasta oldum psikolojim bozuldu haksız yere 400 fr artı çıktım dunku menumude gordunuz öğle sonu esimn zoruyla dısarı çıktık eve gel banyo çamaşır bulasik bu saat oldu yarında sabah hastaneye gidicem ogle sonu arkadasa 1 hafta once sozlestık mecburum anı bı misafirim cıktı yarın akşam yemeginde ve cuma bendeler benı affedın haftasonu ıtıbarıyle tekrar katılırm diyeyimde gumler ama tekrar toparlarım bildirime kadar daha yarın icin hazırlık yapıcam gorusmek uzere

Tamamdir canim. Kahvaltida olcu yazmam ama aksam yemeklerinde tabiki yazarim..
mesela peynir yumurta ayran bunlarda olcu yapamiyorum.
pekala o zaman yarin menu paylasayim dun de bugun de kacti. Motivasyonunuz bozulmasin bugunluk
Gunlugun kurali menu paylasmak canim.onceligimiz bu.o yuzden olcu ve saatin zorunlulugu yok.yazilsa elbet iyi olur ama madem o sekilde kasiyorsun diledigin gibi devam et yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…