- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.721
aclık otu diğer adı deve gözü 7-8 tanesini kaynar suda demle ılıyınca iç bulamazsan damla sakızını ez zeytin yağıyla karıştır iyice sabah aç karnına 1 yemek kaşığı iç bundan etkilisi yok bildiğim astım bronşit öksürüğe de iyi geliyor zatenKizlar tam 7 gun oldu ve ben 1 kerw wc ye ciktim. Bana etkili biseyler soyleyin
ben her gün nerdeyse 3 aydır magnezyum karbonat oksit içiyorum bana hiç öyle bi etkisi olmadı olsa keşke hiç yok demem :)))Canım bana da başlarda öyle olmuştu sonra kendiliğinden düzeldi. Şimdi yeniden başladı bnm de. Dün magnezyum hidroksit içtim. Normalde 2 dozu beni perişan ederdi. 1 gün boyunca wc de kalırdım resmen. Ama bu sefer 2 kez çıktım o kadar. Yani diyeceğim o ki normal devam et sebze tüket kabak yemeğini dene. Posalı şeyler tüket. Düzelir.
iyi senle de kaynatırız bundan sonra sende bizdensinDün geldim aslındahoşbuldum
ooh maşallah bu gün otlardan gitmişsin hep kalori olarak hafifi kalsiyum demir c vitamini olarak zengin otlar :))Iyi geceler kizlar tel ciddi problemlerim var alinti olmuyo cevap yazamiyorum yorum yapamiyorum malesef affedin beni gun boyu misafirim vardi yeni gitti misafirim menume gelince
ekim2009
Sabah : 10:00 iki dilim tam bugdaydan tost
Biraz domates
Sekersiz cay
Oglen : 15:00bir kucuk dilim bazlamayla kuzu kulagi yedim
Aksam : 18:00yarim kepce mercimek corba
Bir kepce ispanak yemegi
Bir kase semizotu salatasi yogurtlu
Sekersiz cay ictim
Gun kapandi ...
gülüm bi tenemmmAyyy bende otcuyum kucuk oglusa hamile iken hep roka yedim oglusta pek seviyo yesillik calissin kiz bagirsaklar yoksa kuruyup kalcak icimizde yediklerimiz de yani cikislar zorlanmasin
Canim istemedi be gulum corbayi falan zorla yuttum dun pazar ot cennetiydi bende faydalanayim dedimooh maşallah bu gün otlardan gitmişsin hep lori olarak hafifi kalsiyum demir c vitamini olarak zengin otlar :))
kuzu kulağı da şimdi ekşi ekşi ne güzeldir tuzlamamışsında afiyet şifa olsun
ama ne yalan diyim bana sanki biraz az yemişsin gibi geldi
Hadi bee cikislar yandi ozamannngülüm bi tenemmm
ek bilgi
acımtırak otların iştah açma özelliği vardır hatta bazısı kabızlık yapabilir
hahahaha kız gece gece güldürdün allah iyiliğini versinHadi bee cikislar yandi ozamannn
Gunaydin
Gunaydin canimm guzel bir gun olur insallahGunaydin
Gunaydin canim kizma esine bunu hergun yapmiyoki adamcagiz ne zamandir diyettesin ilk kez bisey istemis tabiki yiyeceksin bence lahmacundan degildir o arti dun iki avuc findik yedin ondan olmustur malum saglikli bi besinde olsa bol kalori vede yag var o yapmistir aksamlari gecistirmek yerine corba salata yada corba yogurt yapabilirsin canim daha fazla calisacaktir metebolizman sen cok iradeli bir kizsin masallahin var nazar oldun galiba isyerinde falan farkediyodur herkes bu iradenigünaydınlar canım akşam benim koca beni yaktı sabah tartıldım dünkü +200 gr duruyor yapacak bir şey yok kıramadım çünkü uzun zamandır sana bir şey demiyorum bu sefer kırma beni dedi :)
birde bu aralar benimde biraz motivasyonum düştü neyden kaynaklı olabilir acaba
Gunaydin canim kizma esine bunu hergun yapmiyoki adamcagiz ne zamandir diyettesin ilk kez bisey istemis tabiki yiyeceksin bence lahmacundan degildir o arti dun iki avuc findik yedin ondan olmustur malum saglikli bi besinde olsa bol kalori vede yag var o yapmistir aksamlari gecistirmek yerine corba salata yada corba yogurt yapabilirsin canim daha fazla calisacaktir metebolizman sen cok iradeli bir kizsin masallahin var nazar oldun galiba isyerinde falan farkediyodur herkes bu iradeni
Rabbim kalbi guzel bu arkadasimin mucizesine en kisa zamanda kavustur yarabbimmm ....Aminnnnnnnnnnnnherke günaydınlar....
Ansızın karşıma çıkaracağın
Mucizelere çok ihtiyacım var Allah’ım.
Sadece Sen’in “Ol” demenle olacak mucizeler
Masallah cok guzel bir rakam tatlim tebrik ediyorum seni biz zaten her yeni gun e yeniden diyerek basliyoruzevet yarın tam 2 ay olacak 11 kilo verdim fark ediliyor
evet büyük ihtimal beni fındık yaptı neyse sabah tekrar yeni başlıyormuş gibi başladım inşallah bu haftayı atlatırım sorunsuz :)
Bana kalirsa sen aslinda diyetten sıkılmadin.yani motivasyonunun dusme sebepleri baska olabilir.mesela evdeki durumun hala devam ediyir olmasi.kendine zaman ayiramaman vs.ev is yemek yatak seklinde devam edip gidince hersey bunaliyor insan.günaydınlar canım akşam benim koca beni yaktı sabah tartıldım dünkü +200 gr duruyor yapacak bir şey yok kıramadım çünkü uzun zamandır sana bir şey demiyorum bu sefer kırma beni dedi :)
birde bu aralar benimde biraz motivasyonum düştü neyden kaynaklı olabilir acaba
Hic kaybetme o enerjiyi canim.guzel bir gun huzurlu saatler gecir insallahGunaydinlar yeni bir gune merhaba
Gunumuz mutlu huzurlu vede enerjik gecsinbol hareketli bir gun bizi bekliyorrrr
Hadi fistiklar hareket zamaniiii
Bana kalirsa sen aslinda diyetten sıkılmadin.yani motivasyonunun dusme sebepleri baska olabilir.mesela evdeki durumun hala devam ediyir olmasi.kendine zaman ayiramaman vs.ev is yemek yatak seklinde devam edip gidince hersey bunaliyor insan.
Dunku lahmacunu arti olacagim endisesiyle yedigin icin oyle ciktin kesin.bende pazartesi 1.5 lahmacun yedim ama hic aklimdan gecmedi arti olacagim.cunku yakacagima inandim.ve sali gunu eksideydim.
cik iyi yol katettin canim sen.biz iki aydir bi arti bi eksi yerimizde sayiyoruz.masallahin var bak 8 leri gordun darisi 7 lere insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?