- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.741
Zaten buraya karşı sorumluluklarımız olmasa çoktan bırakır diyeti,salardık yine kendimizi.ben 45 kilo verdiysem tamamen bu site ve sizler gibi değerli dostlarım sayesindeinşallah canım ama gerçekten burasının sizlerin ve tabi eşimide unutmamak lazım desteğinizle çok teşekkürler 7 leride burda sizinle birlikte göreceğim buna inanıyorum
inşallah canım ama gerçekten burasının sizlerin ve tabi eşimide unutmamak lazım desteğinizle çok teşekkürler 7 leride burda sizinle birlikte göreceğim buna inanıyorum
Canim senin kaynananlar la mi bi sorun var anladigim kadariyla Allahtan benimkiler turkiyede yasiyorlar senede bir ay goruyorum yoksa bende çekemezdim hoş taa ordan buraya bize dertleri yansiyo ama buna da sukur cok yakinimda degiller
yani belki bazıları için sarun değildir ama kışları istanbula gelip 4 ay kadar kalıyorlar ve tek oğlu bizmişiz gibi tamamen bizde kalıyor bu da beni sıkıyor tabi onlar bizde diye gelen giden bitmiyor felan filan
Canim ya Allah sabir versin hadi anlayisli olsalar tamam da sende o da yok heralde bari oteki cocuklarina gitseler biraz neden gitmiyorlar sende cok fazla yuz verme
Tabi ki okuyup sohbete katılabilirsin.Motive edecekse seni bu şekil bizim için sorun yok.Önemli olan artık bırakmayıp sımsıkı tutunmak.Yalnız kaldığında pes edebiliyorsun.o yüzden sık sık dolaş sitede günlükleri başarı hikayelerini oku.her zaman bekleriz kapımız açıkSevgili Arkadaşlar herkese tekrar merhaba ,
Öncelikle beni aranıza aldığınız için tekrar tekrar teşekkür ederim. Lakin farkettimki ben grup kurallarına uyamıyorum. Yoğun çalıştığım için buraya sürekli girme ve menü vs belirtme şansım olmuyor. Sizin düzeninizi de bozmak istemediğim için ben grubu sadece takip etsem daha iyi olucak gibi düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ? Sevgiler hepinize
yüz vermek değilde rahat geliyor koca ev akşama kadar onlara kalıyor rahat odaları var
Öyle miii ne güzelo zaman ne yapıyoruz senin menülere inş hep yorum yapıyorum. Ins zayiflariz canım eminim görüntün aşırı değil boyundan dolayi ama işte ben mesela kilo alınca iri gorinmekten muzdaribim. Kilo alınca dev gibi oluyorum
Aslinda menu paylasabilirdin ama olcu yazamiyorum derdin neden iki gunun gitti onu anlamadim canim ben.bende olculu yemiyorum aslina bakarsan.hergun yemek yedigim bi tabak var ve corba yogurt kasem vs.onlari kullanirim.ne kadar yediysem buraya yazarken olcu veriyorum.yemeden once ayarlamiyorum yani şu kadar peynir yiyim yada şu kadar kaşik sebze yiyim falan diye.sen yine yiyecegini ye .buraya bildirirken şu kadar dersin.mesela gecenlerde 2 bardak ayran icmissin ama sadece ayran yazdigin icin yorumlamasi da zor oluyor bizim adimiza.yoksa olcunu tabiki onemi yok sen kendini bildikten sonra
bi de esine soyle artik zayiflamayi kafana koydugunu agzina biseyler atip durmasin seninve ye falan diye israr etmesin.sirf bu yuzden olmadik kacamaklar da yapabiliyorsun
Ins verirsin canım. Ya maalesef her stres arti olarak dönüyor. Az farklı bir şey yedigimde bu bana artı olur diye düşününce gerçekten arti görüyorumCanim benim boy uzun oldugu icin ve orantili bir kilo dagilimim oldugu icin goruntumde kötü durmuyor. Cogu insan kiloma sşaşırıyor.
bugun cok rahatladim diyet konusunda iki gundur streste idim ve bu bana 400 gr arti olarak döndü
Bana kalirsa sen aslinda diyetten sıkılmadin.yani motivasyonunun dusme sebepleri baska olabilir.mesela evdeki durumun hala devam ediyir olmasi.kendine zaman ayiramaman vs.ev is yemek yatak seklinde devam edip gidince hersey bunaliyor insan.
Dunku lahmacunu arti olacagim endisesiyle yedigin icin oyle ciktin kesin.bende pazartesi 1.5 lahmacun yedim ama hic aklimdan gecmedi arti olacagim.cunku yakacagima inandim.ve sali gunu eksideydim.
cik iyi yol katettin canim sen.biz iki aydir bi arti bi eksi yerimizde sayiyoruz.masallahin var bak 8 leri gordun darisi 7 lere insallah.
inciiitanesi kesinlikle bu yoruma katiliyorum. Findik ya da lahmacun falan degil tamamen stres. Senin yediklerini ben yesem simdiye 6 larda idim
Ins verirsin canım. Ya maalesef her stres arti olarak dönüyor. Az farklı birseyrediyoruz de bu bana artı olur diye düşününce gerçekten arti görüyorumher şey düşüncede bitiyor yani. Kendime hedef koyuyorum ben haftalik aylık ve Hedefler doğrultusunda gidiyor resmen
Arkadaşlar üzüm kompostosu çok kalorili midir ? Bu öğlen nohut, bulgur pilavinin yanında varmış da
Arkadaşlar üzüm kompostosu çok kalorili midir ? Bu öğlen nohut, bulgur pilavinin yanında varmış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?