Haydi Yine Yeniden...

inşallah canım ama gerçekten burasının sizlerin ve tabi eşimide unutmamak lazım desteğinizle çok teşekkürler 7 leride burda sizinle birlikte göreceğim buna inanıyorum
Zaten buraya karşı sorumluluklarımız olmasa çoktan bırakır diyeti,salardık yine kendimizi.ben 45 kilo verdiysem tamamen bu site ve sizler gibi değerli dostlarım sayesinde

inşallah canım ama gerçekten burasının sizlerin ve tabi eşimide unutmamak lazım desteğinizle çok teşekkürler 7 leride burda sizinle birlikte göreceğim buna inanıyorum

Canim senin kaynananlar la mi bi sorun var anladigim kadariyla Allahtan benimkiler turkiyede yasiyorlar senede bir ay goruyorum yoksa bende çekemezdim hoş taa ordan buraya bize dertleri yansiyo ama buna da sukur cok yakinimda degiller

Canim senin kaynananlar la mi bi sorun var anladigim kadariyla Allahtan benimkiler turkiyede yasiyorlar senede bir ay goruyorum yoksa bende çekemezdim hoş taa ordan buraya bize dertleri yansiyo ama buna da sukur cok yakinimda degiller

yani belki bazıları için sarun değildir ama kışları istanbula gelip 4 ay kadar kalıyorlar ve tek oğlu bizmişiz gibi tamamen bizde kalıyor bu da beni sıkıyor tabi onlar bizde diye gelen giden bitmiyor felan filan

Sevgili Arkadaşlar herkese tekrar merhaba ,
Öncelikle beni aranıza aldığınız için tekrar tekrar teşekkür ederim. Lakin farkettimki ben grup kurallarına uyamıyorum. Yoğun çalıştığım için buraya sürekli girme ve menü vs belirtme şansım olmuyor. Sizin düzeninizi de bozmak istemediğim için ben grubu sadece takip etsem daha iyi olucak gibi düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ? Sevgiler hepinize

yani belki bazıları için sarun değildir ama kışları istanbula gelip 4 ay kadar kalıyorlar ve tek oğlu bizmişiz gibi tamamen bizde kalıyor bu da beni sıkıyor tabi onlar bizde diye gelen giden bitmiyor felan filan

Canim ya Allah sabir versin hadi anlayisli olsalar tamam da sende o da yok heralde bari oteki cocuklarina gitseler biraz neden gitmiyorlar sende cok fazla yuz verme

Tabi ki okuyup sohbete katılabilirsin.Motive edecekse seni bu şekil bizim için sorun yok.Önemli olan artık bırakmayıp sımsıkı tutunmak.Yalnız kaldığında pes edebiliyorsun.o yüzden sık sık dolaş sitede günlükleri başarı hikayelerini oku.her zaman bekleriz kapımız açık

günaydın hatunlar
ben yine sabah oğlanı doyurdum yolladım ve geri yattım az önce kalktım
krem peynir yiyorum 2 dilim ekmekle yumurta daha haşlanmadı fokurduyor pişsin bir de onu lüplerim tamamdır
hızlıca öğlene yemek yapmam lazım şimdi

Canim benim boy uzun oldugu icin ve orantili bir kilo dagilimim oldugu icin goruntumde kötü durmuyor. Cogu insan kiloma sşaşırıyor.
bugun cok rahatladim diyet konusunda iki gundur streste idim ve bu bana 400 gr arti olarak döndü

Ahh ahh bir dinlese dinlemiyor ki 3 gun tamam dese 4. Gun basliyor. Dun bana zorla aaure yedirdi. Yemesem surat asiyor ve diyor ki ben zehir de olsa seninle beraber yerdim. Arada kabul ediyorum hepten redsetsem olmuyor.

Ins verirsin canım. Ya maalesef her stres arti olarak dönüyor. Az farklı bir şey yedigimde bu bana artı olur diye düşününce gerçekten arti görüyorum her şey düşüncede bitiyor yani. Kendime hedef koyuyorum ben haftalik aylık ve Hedefler doğrultusunda gidiyor resmen

inciiitanesi kesinlikle bu yoruma katiliyorum. Findik ya da lahmacun falan degil tamamen stres. Senin yediklerini ben yesem simdiye 6 larda idim

kızlar belki bir fikriniz olur benim mutfak tezgahın lavabosunun alttaki yuvarlak mermer olan kısım heralde çatlamış ki küflenmiş gibi buharlaşıyor damla damla su oluyor dolabın içindeki tencerelerime sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim sizce umarım anlatabilmişimdir belki sizinde başınıza gelmiştir

Gitsinde canim nasil giderse gitsin dimi ama...
ben rahatim bugun kahvaltimi yaptim. Ev toparlanacak ama biz minikle kedileri seyrwdiyoruz

Arkadaşlar üzüm kompostosu çok kalorili midir ? Bu öğlen nohut, bulgur pilavinin yanında varmış da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…