Haydi Yine Yeniden...

Ahh ahh bir dinlese dinlemiyor ki 3 gun tamam dese 4. Gun basliyor. Dun bana zorla aaure yedirdi. Yemesem surat asiyor ve diyor ki ben zehir de olsa seninle beraber yerdim. Arada kabul ediyorum hepten redsetsem olmuyor.
Valla bana arada değil hep kabul ediyormuşsun gibi geliyor

çatlağın yerini bul silikonla kapat tabancasıyla beraber büyük marketlerde bulursun
eldiven giy eline iyice yay her yerine gözle görülmeyen çatlakta vardır belki onlarda kapansın

Ahh ahh bir dinlese dinlemiyor ki 3 gun tamam dese 4. Gun basliyor. Dun bana zorla aaure yedirdi. Yemesem surat asiyor ve diyor ki ben zehir de olsa seninle beraber yerdim. Arada kabul ediyorum hepten redsetsem olmuyor.
kız aklıma ne geldi şimdi senin kociş seni kıskanıyor mu çok fazla kilo verip daha da güzel olursun diye sabotaj mı yapıyor sana daha önce azcık kilo alınca yüzü gözü güzelleşen bi tanıdık vardı sırf kadının yüzü göz ortaya çıkmasın diye kocası kıskançlıktan kilo aldımı kıyamet koparıyordu senin ki de tam tersi zayıflamanı istemiyor olabilir mi acep

Canim mermer yapistiricisi var yapi marketlerde bulabilirsin canim kayinvalideninkide oyle olmustu kaynim yapistirdi

Afferin kız sana.bi de motivasyonum düşük diyodun.bak tavan yapmış maşallah

Ama açlıktan kıvrandım akşam yaa hiç böyle olmazdım. sütte içtim yok yok gene açtım bir de yumurtlama haftasındayım iştahım doymamam ondan galiba. Bir de leke gelmiş niye ki yaaa anlamadım. 2 gün önce şey ettik yok canım yoktur dimi yaaa

Sabahtandır dışardayız. Önce kahvaltı yaptık dışarda. Sonra alışveriş. Canım çıktı ya çok yorgunum. Yeni geldik sayılır. Oğluşa bi sürü ciciler aldım. Sonra bir huysuzlandı sağolsun oğlum babasına tırman tırman adamı perişan etti yaaa tabi sonra kendime bişi bakamadım. Ama bebişleri olanlar hm de indirim var bir dünya şey aldım baya uyguna geldi. O kadar şey aldım yine de eksik almışım ya.. Kendi devrim bitti artık. Varsa yoksa oğlana herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…