- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.761
Valla bana arada değil hep kabul ediyormuşsun gibi geliyorAhh ahh bir dinlese dinlemiyor ki 3 gun tamam dese 4. Gun basliyor. Dun bana zorla aaure yedirdi. Yemesem surat asiyor ve diyor ki ben zehir de olsa seninle beraber yerdim. Arada kabul ediyorum hepten redsetsem olmuyor.
çatlağın yerini bul silikonla kapat tabancasıyla beraber büyük marketlerde bulursunkızlar belki bir fikriniz olur benim mutfak tezgahın lavabosunun alttaki yuvarlak mermer olan kısım heralde çatlamış ki küflenmiş gibi buharlaşıyor damla damla su oluyor dolabın içindeki tencerelerime sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim sizce umarım anlatabilmişimdir belki sizinde başınıza gelmiştir
çatlağın yerini bul silikonla kapat tabancasıyla beraber büyük marketlerde bulursun
eldiven giy eline iyice yay her yerine gözle görülmeyen çatlakta vardır belki onlarda kapansın
kız aklıma ne geldiAhh ahh bir dinlese dinlemiyor ki 3 gun tamam dese 4. Gun basliyor. Dun bana zorla aaure yedirdi. Yemesem surat asiyor ve diyor ki ben zehir de olsa seninle beraber yerdim. Arada kabul ediyorum hepten redsetsem olmuyor.
Sağol canım, öğleni iyi yiyince akşamı hafif geciririm inşallahbulgur ben öğlende yiyorum ekmek yemezsin komposto da bence öğlen olduğu için sıkıntı olmaz herhalde diye düşünüyorum
Canim mermer yapistiricisi var yapi marketlerde bulabilirsin canim kayinvalideninkide oyle olmustu kaynim yapistirdikızlar belki bir fikriniz olur benim mutfak tezgahın lavabosunun alttaki yuvarlak mermer olan kısım heralde çatlamış ki küflenmiş gibi buharlaşıyor damla damla su oluyor dolabın içindeki tencerelerime sıkıldım bu durumdan ne yapabilirim sizce umarım anlatabilmişimdir belki sizinde başınıza gelmiştir
Afferin kız sana.bi de motivasyonum düşük diyodun.bak tavan yapmış maşallahkızlar şeytana uymadım öğlen yemekte patatesli börekte vardı çok ta güzel görünüyordu aldım tabi tabağıma sonra çorbamı yemeğimi yedim börek bana baktı ben böreğe güzelde kızarmıştı üstü dedim uymayacam şeytan sana kalktım börek yiyen var mı dedim abilerden birine verdim
Dün menü bildiriminden sonra hiç görmedim de ondan merak ettim.merlın genelde öğleden sonra geliyo
Afferin kız sana.bi de motivasyonum düşük diyodun.bak tavan yapmış maşallah
Şeytan baya uğraşmış senle,baksana tabağına bile almışsın,kızardığını görmüşsün falan.ama şeytanla baya mücadele verdim :)
umarım bir yerim şişmez :) gerçi yemediğimiz bir şey değil zaten yiye yiye bu hale geldikŞeytan baya uğraşmış senle,baksana tabağına bile almışsın,kızardığını görmüşsün falan.
Ama yememişsin galibiyet senin
erken saatte çikolata sosu yediğin iyi olmuş zararı dokunmaz menün gayet güzel
sağlıklı beslenmenin temeli sabah kral gibi öğle prens akşam fakir dilenci gibi yemek derler ya akşamı hafif tutmak en iyisi seninde akşam gayet hafif afiyet olsun canım
ben her gün nerdeyse 3 aydır magnezyum karbonat oksit içiyorum bana hiç öyle bi etkisi olmadı olsa keşke hiç yok demem :)))
Ama açlıktan kıvrandım akşam yaa hiç böyle olmazdım.sütte içtim yok yok gene açtım bir de yumurtlama haftasındayım iştahım doymamam ondan galiba. Bir de leke gelmiş niye ki yaaa anlamadım. 2 gün önce şey ettik yok canım yoktur dimi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?