- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.781
Sabahtandır dışardayız. Önce kahvaltı yaptık dışarda. Sonra alışveriş. Canım çıktı ya çok yorgunum. Yeni geldik sayılır. Oğluşa bi sürü ciciler aldım. Sonra bir huysuzlandı sağolsun oğlum babasına tırman tırman adamı perişan etti yaaa tabi sonra kendime bişi bakamadım. Ama bebişleri olanlar hm de indirim var bir dünya şey aldım baya uyguna geldi. O kadar şey aldım yine de eksik almışım ya.. Kendi devrim bitti artık. Varsa yoksa oğlana herşey...
Kız gülme hiç zamanı değil yaaa zaten korunuyoruzinciiitanesi ama hep bi kuşku oluyo yine de içimde of
hayırlı olsun güle güle giysin paşa
hadi bakam ben isterken sen hamile kalda bana da dua edersin
Yumurtlama tarihlerinde benimde oluyor hafif leke ama bende spiral var.Sizin korunma yönteminiz nedir bilemem tabi ama bu dönemlerde oluyor canım korkma hiçAma açlıktan kıvrandım akşam yaa hiç böyle olmazdım.sütte içtim yok yok gene açtım bir de yumurtlama haftasındayım iştahım doymamam ondan galiba. Bir de leke gelmiş niye ki yaaa anlamadım. 2 gün önce şey ettik yok canım yoktur dimi yaaa
Güle güle giysin paşa.Annesi biraz daha zayıflasın alır o da kendine yeni yeni cicilerSabahtandır dışardayız. Önce kahvaltı yaptık dışarda. Sonra alışveriş. Canım çıktı ya çok yorgunum. Yeni geldik sayılır. Oğluşa bi sürü ciciler aldım. Sonra bir huysuzlandı sağolsun oğlum babasına tırman tırman adamı perişan etti yaaa tabi sonra kendime bişi bakamadım. Ama bebişleri olanlar hm de indirim var bir dünya şey aldım baya uyguna geldi. O kadar şey aldım yine de eksik almışım ya.. Kendi devrim bitti artık. Varsa yoksa oğlana herşey...
Iki gun oncemi himmmmmmm bazen olur oyle seyden sonra korkma yoktur biseyAma açlıktan kıvrandım akşam yaa hiç böyle olmazdım.sütte içtim yok yok gene açtım bir de yumurtlama haftasındayım iştahım doymamam ondan galiba. Bir de leke gelmiş niye ki yaaa anlamadım. 2 gün önce şey ettik yok canım yoktur dimi yaaa
Mutfagi topladim simdi acikda evmi supureyim her yer kil anammm kucuk kucuk cok fena fikirlerim var bu konuda ya neyseeeee
Yumurtlama tarihlerinde benimde oluyor hafif leke ama bende spiral var.Sizin korunma yönteminiz nedir bilemem tabi ama bu dönemlerde oluyor canım korkma hiç
Olur valla aranıza aldığınız için teşekkürleriyi senle de kaynatırız bundan sonra sende bizdensin
Güle güle giysin paşa.Annesi biraz daha zayıflasın alır o da kendine yeni yeni cicilerBiraz daha idare et evdekilerle
Bu lekeler bana bebiş gibi geldi benim arkadaşlarımda böyle olup hamile olduğunu öğrendiğimiz kişiler varAy ne bileyim kuzum korktum yaaspiral yok bende. Eşim korunuyo (kondom) kontrol de ediyo. Ve takmadan hiç temas olmuyo. 8 haftalık hamileyken de böyle bi leke olmuştu o yüzden korkum. Ama sanmıyorum ya eminiz. Allahtan gelirse yapacak bişi yok tabi. Benim arkadaşım kondomla hamile kalmıştı
Spiralle de hamile kalan var.boşver takma kafana bunları ve strese girip de adetini hepten geciktirmeAy ne bileyim kuzum korktum yaaspiral yok bende. Eşim korunuyo (kondom) kontrol de ediyo. Ve takmadan hiç temas olmuyo. 8 haftalık hamileyken de böyle bi leke olmuştu o yüzden korkum. Ama sanmıyorum ya eminiz. Allahtan gelirse yapacak bişi yok tabi. Benim arkadaşım kondomla hamile kalmıştı
Çok tempolu bi hayatın var.normaldir öyle olması.aman iyi ol da uyuyakaldığın için gireme :)Slm arkadaşlar okul çok yoğun eve gelince yorgunluktan ölüyorum oturduğum yerde uyuya kalmışım
Iki gun oncemi himmmmmmm bazen olur oyle seyden sonra korkma yoktur bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?