Haydi Yine Yeniden...

hayırlı olsun güle güle giysin paşa

Yumurtlama tarihlerinde benimde oluyor hafif leke ama bende spiral var.Sizin korunma yönteminiz nedir bilemem tabi ama bu dönemlerde oluyor canım korkma hiç

Güle güle giysin paşa.Annesi biraz daha zayıflasın alır o da kendine yeni yeni ciciler Biraz daha idare et evdekilerle

Iki gun oncemi himmmmmmm bazen olur oyle seyden sonra korkma yoktur bisey

Yumurtlama tarihlerinde benimde oluyor hafif leke ama bende spiral var.Sizin korunma yönteminiz nedir bilemem tabi ama bu dönemlerde oluyor canım korkma hiç

Ay ne bileyim kuzum korktum yaa spiral yok bende. Eşim korunuyo (kondom) kontrol de ediyo. Ve takmadan hiç temas olmuyo. 8 haftalık hamileyken de böyle bi leke olmuştu o yüzden korkum. Ama sanmıyorum ya eminiz. Allahtan gelirse yapacak bişi yok tabi. Benim arkadaşım kondomla hamile kalmıştı

Bu lekeler bana bebiş gibi geldi benim arkadaşlarımda böyle olup hamile olduğunu öğrendiğimiz kişiler var

Spiralle de hamile kalan var.boşver takma kafana bunları ve strese girip de adetini hepten geciktirme Dediğin gibi olacağı varsa olur.

Iki gun oncemi himmmmmmm bazen olur oyle seyden sonra korkma yoktur bisey

Olabilir haklısın canım ayyy zaten daha yeni düzene girdi herşey. Aslında ben istiyorum bebiş biraz daha kilo verince de eşim henüz hazır değilim diyo oğluma da haksızlık olur gibi geliyo bana. 2 yaşını bitirsin diyoruz. Ondan sonra düşünürüz.

Menümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry, omlet (2 yumurta, 2 yemek kaşığı yulaf kepeği), kibrit kutusu kadar peynir, yeşil çay
Ara(10:15)
Armut,beyaz çay
Öğle (12:15)
4 yemek kaşığı zeytinyağlı brüksel lahana yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu, ekmeksiz
Ara(16:15)
Avuç içi fındık, 1 su bardağı süt
Akşam (18:15)
1 kase mercimek çorbası, 3-4 yemek kaşığı yoğurtlu semizotu, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…