Haydi Yine Yeniden...

çok güzel bir menü

Süper canım.beğendim valla içime sindi yediklerin.lahmacun nerden geldi aklına.iş yerine mi söylediler :)

Bence bugünkü menün güzel hele de su miktarı asla kadar içemem ama sana helal olsun valla

Mükemmel

Süpersin canım benim her zamanki gibi. Ekmek hiç yok ama doyurucu bence. Yulaf kepeğini ben de mi denesem..

sen o saatten bu saate hiç acıkmadın mı ya ben oturduğum için sürekli ağzımda atıştırmalık arıyorum

Canım senin kahvaltıyı görünce kendiminkinden utanıyorum lahmacuna rağmen güzel menü. Zaten akşam yemeği gibi olmuş akşama da yoğurt yemen güzel.

inciiitanesi
Bu sabah tartılamadım canım ya yarın sabah tartılır söylerim. Ama bugün alışverişten geldiğimizde tartıldım wc de çıkmadığım halde o kadar su içtim kahvaltıda da baya yedim ona rağmen iyi geldim yani. 72,5 geldim. Aç karna ve wc çıksam 71,5 gelirim diye tahmin ediyorum.

Bu lekeler bana bebiş gibi geldi benim arkadaşlarımda böyle olup hamile olduğunu öğrendiğimiz kişiler var

Ama gayet güzel adet gördüm ya olabilir mi offf belki de yumurta çatlamıştır bugün ve çok ayakta kaldım. 24 şubat ilk günü adetin. Önceki günü olmuştu ama korunduk yani. Ay rüyamda da iki aylık hamileydim yahu iyice işkillendim şimdi. İki aylıkken öğreniyodum nasıl anlamadım iki aydır diyodum. Biraz zaman geçiyo usg de dr diyo ki bir oğlunuz daha olacak. Ayyy içim şişti inş psikolojiktir.

Menumu yazayim da gecmise bakayim.
sabah 10 da kahvaltı
2 tavada yumurta
1 zeytin
1kk peynir
1 domates
yarim salatalik
1 kivi
1 dilim ayva

oglen 1 de aciktim
1 patlıcan kozlemesi
1 salataluk
1 kk peynir

saat 16 da
3 dilim portakal
2 dilim ayva

16.30dan once
2 kase kelle corbasi
2 dilim ekmek
1 tabak salata

benim bugun dolu dolu gecti ama Allahtan erken kapadik gunu. Cay icecem birazdan aksama da kahve ya da bitki cayi. Su 3lt olur

Kiz her sofra da yapar bunu sagolsun sabah bal kayma verdi yemedim. Aksam da ekmek veriyor ye diyor israrla
emin ol benim eşimde onu çok yapardı birde benim eşim geç geliyor ben o gelmeden karnımı doyururdum o geldiğinde tokum derdim yok illaki ağzıma tıkardı bu diyete başladığımda rica ettim lütfen bana artık ısrar etme beni biraz olsun seviyorsan destek çık dedim sağolsun gerçekten destek çıktı bir tek dün dedi lütfen bir tane lahmacun ye bende kıramadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…