Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım. Bugün baya süt yoğurt tukrtmisdin lahmacun da akşam yemeği gibi olmuş gayet güzel

Süper bir menü sağlıklı ve dengeli

Oyle kiskanc degildir.ama kilolu olama ya da zayif olmama hic takmaz.. bana yedirmeyi seviyor galiba bide bebiş emiyor ya kiyamiyorbana

evet erken kapadın ama keşke ekmek olmasaymış çünkü zaten 2 kase kelle çorbası oldukça kalorili diye biliyorum belki yanılıyorda olabilirim
erken kapadığın için pek etkilemez seni diye düşünüyorum

Canim öncelikle ayva kabiz yapar diye biliyorum tuvalet problemin öld için söyledim. Ikincisi akşam yedigin ekmekler olmamaliydi canım çünkü çorba miktarı fazla. Ama dediğin gibi neyse ki erken yemissin

Sabah ve akşam arasında ara öğün yapsaydin akşam ki ekmeği yemezdin bence :) diyetisyen demişti ki 1 kepçe çorba=1 dilim ekmek. Haliyle ben öyle hesaplayonca ekmek fazla geldi. Suyunu da 15 bardak ideal

Oyyy oyy bir benimki vazgecmiyor...ama biraz zayifladigimi gorsun 79 a ineyim eminmki kendisi se israr etmeyecek

Canim öncelikle ayva kabiz yapar diye biliyorum tuvalet problemin öld için söyledim. Ikincisi akşam yedigin ekmekler olmamaliydi canım çünkü çorba miktarı fazla. Ama dediğin gibi neyse ki erken yemissin

O ekmekler olmayacakti. 1 dilim de biraktim ama bir bakmisim 2. Si de gitmis. Erken olmasiavantaj bana. taa sabah 7.30 a kadar ac olacagim. Ve sabah tartilayim bakalim artilardan kurtulabilecek miyim merek ediyorum.
inanmayacaksainiz ama oglum yemeginin ustune tam 20 25 dk dr memede emiyor duruyor tekrar emiyor

Bende yazayım menumu
D Deligonul783
Saba 8.30: 1 bardak limonlu şu
3 kuru kayısı
1 has yumurta

Ara: sek Nescafe, 2 dilim bitter

öğle 12.00: 1.5 kepçe etsiz nohut y.
5 kaşık bulgur pilavı
1 bardak üzüm komp. suyu

ara: 1 fincan şekersiz nescafe(arkadasa uğradım yoksa olmayacaktı, kurabiyeden yemedim )

Aksam 16.00 :1.5 bardak süt, 1 hurma

Ara: meyve veya Turk kahvesi

3 litre su

gerçi evet emziren arkadaşlar şanslı bu konuda

sende akşam yemeklerini geçiştirir oldun sanki canım bu aralar onun haricinde güzel

Gayet güzel lahmacun hiç rahatsız etmedi karatay yiyosa bizde yiyebiliriz

Yatmadan 2-3 saat önce yoğurt yada yatmadan önce tarçınlı süt içmeni öneririm
Sende hatayı biliyosun ben hiç kendi önüme ekmek koymuyorum yada yiyeceksem sadece 1 dilim bırakıyorum 2 değil 3 olsa tutmayıp yerim
Sen ekside olmada kim olsun süper gidiyorsun

Akşam yeseydin canım bişi yok yani menünde..

Buyrun bnm menüyü arz ederim:
tevafuk55

Kahvaltı (11:00)
1-2 dilim peynir,1 yumurta,çeyrek simit,3 dilim sucuk,4-5 yeşil zeytin,şekersiz çay,1 dilim pastırma,1-2 dilim salatalık domates, ç.kaşığı portakal reçeli

öğle (15:30)
2 dilim tb arasına domates,kaşar
ş.siz nescafe,2 dilim bitter

akşam (18:30)
5-6 kaşık kıymalı pazı kavurması(yumurtasız),
2 kaşık yoğurt

ara
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…