- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.861
Guzel valla ben begendim...angelina35 buda benim menü:))
sabah 10:30 civarı saati unuttum da:)
2 dilim ekmeğe krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk yumuşak ezine peyniri
öğle yok
öğleden sonra 14 :20
6-7 kaşık kısır
2-3 ceviz
2-3 kuru kayısı
marul
akşam 19:10
1.5 kase cacık
1 yemek kaşığı dolusu kısır marulla buluşup haşır neşir olurken ekim acımadı bu ikiliyi kıtlaya kıtlaya ortadan kaldırdı
Yorumsuz diyosun yani
Menumu alintilamisin ama bisey yazmamisin kuzuuuuuu
Kahvaltı şahane masanda olmak isterdim cumartesi günü bizde bu kahvaltı olur gerisi gayet iyiBuyrun bnm menüyü arz ederim:
@tevafuk55
Kahvaltı (11:00)
1-2 dilim peynir,1 yumurta,çeyrek simit,3 dilim sucuk,4-5 yeşil zeytin,şekersiz çay,1 dilim pastırma,1-2 dilim salatalık domates, ç.kaşığı portakal reçeli
öğle (15:30)
2 dilim tb arasına domates,kaşar
ş.siz nescafe,2 dilim bitter
akşam (18:30)
5-6 kaşık kıymalı pazı kavurması(yumurtasız),
2 kaşık yoğurt
ara
yeşil çay
İddialıyım bu kilolar gidecek diyosun bende durma devam diyorumekim2009 tatlim menumm
Sabah : 10:30 yarim koy yufkasi icine
Roka tere kuzu kulagi domates ve dort dilim kasar koyup yedim
Sekersiz cay
Oglen : yok canim istemedi
Aksam : 17:00yarim kepceden az corba
Uc yemek kasigi ispanak
Uc kasik tb makarna icine bol salata koyfum yedim
Su iki litre oldu icerim daha
Bugunluk bu kadar canim acayip cukalata istiyo sabirla oturuyorum bakalim
Tomurcukkk menüsü olmuş beğendiminciiitanesi
sabah 7.45
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 adt yesil zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
1 hurma
Oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
1 yemek tabagi haslama kuzu eti ve suyu
bol kivircik salata ve tere
ara 22.00
yogurt kuru
2.5- 3 lt su
Hımmm nasıl kilo verilir bize öğreteceksin menünü çok beğendimangelina35 buda benim menü:))
1 haşlanmış yumurta
öğle yok
6-7 kaşık kısır
2-3 ceviz
2-3 kuru kayısı
marul
1.5 kase cacık
1 yemek kaşığı dolusu kısır marulla buluşup haşır neşir olurken ekim acımadı bu ikiliyi kıtlaya kıtlaya ortadan kaldırdı
Menüler harika sende güzel bi menü yapmışsınİyi aksamlar kizlar kusura bakmayin bugun biraz yogunum misafirim var menumu yazip cikicam
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
İki tane ceviz
Saat 11
Bir tane sade tost
5 tane zeytin
İki kup peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Ara
Yarim portakal
Aksam 18
Haslanmis iki parca tavuk
Biraz salata
Su 2 litreye tamamlarim
Spor yapmam heralde yeterince yorgunum
aaa cidden yazdıklarım nere gitmiş yaaaa allah allah
zebzeyi meyveyi bile yarım yarım yiyorsun yine topuğuma tüküresim geldi :))İyi aksamlar kizlar kusura bakmayin bugun biraz yogunum misafirim var menumu yazip cikicam
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
İki tane ceviz
Saat 11
Bir tane sade tost
5 tane zeytin
İki kup peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Ara
Yarim portakal
Aksam 18
Haslanmis iki parca tavuk
Biraz salata
Su 2 litreye tamamlarim
Spor yapmam heralde yeterince yorgunum
yok be gülüm neyi öğreticem mide karın bölgemde dünden beri kocaman bi şiş simit var yeni ilaçtan mı başka bişeyden mi bilemedim salıya artı çıkmaktan korktum ne yalan diyim görüntüm kilo almış gibi duruyor yarın bi cesaret basküle çıkıp kontrol edicem ne yapayımKahvaltı şahane masanda olmak isterdim cumartesi günü bizde bu kahvaltı olur gerisi gayet iyi
İddialıyım bu kilolar gidecek diyosun bende durma devam diyorum
Tomurcukkk menüsü olmuş beğendim
Hımmm nasıl kilo verilir bize öğreteceksin menünü çok beğendim
Menüler harika sende güzel bi menü yapmışsın
Enerjin o kadar güzel ki senden hayata mutlu bakmayı öğreniyorum bana iyi geliyorsun o şişler ilaçtan olma ihtimali yüksek napıyoruz beynimize doğru mesaj gönderiyoruz olumlu düşün olumlu olsunyok be gülüm neyi öğreticem mide karın bölgemde dünden beri kocaman bi şiş simit var yeni ilaçtan mı başka bişeyden mi bilemedim salıya artı çıkmaktan korktum ne yalan diyim görüntüm kilo almış gibi duruyor yarın bi cesaret basküle çıkıp kontrol edicem ne yapayım
Seni çalışkan bu saatte bunca iş süpersin valla spor niyetineBende şimdi ev supuruyorum silmem haftasonu yaparım nevresimleri degistiriyom makinada çamaşır yıkanıyor onları asarim felan filan bana akşam sporu yani :)
Biliyorum onuda yiyememki belki bir lokma falan yiyebilirim koy yufkasini anneannem ve yengelerim yapiyo dizim dizim annemde arada sulayip yolluyo bana dun gondermis bazlamada almis aksam kayinvalide bir tepsi cevizli corek yapip yollamis anamm dedim bunlar benim diyeti hec edecek attim buzluga bir lokma bile yemedim cevizli corekten am yufkaya dayanamadim ev bide yesillik dolu yedim onu artikKoy yufkalari cok tok tutuyor bence.o yuzden canin bisey istememistir.
Bi de o koy yufkasini kirpik kirpik yapip tereyaginda pismis yumurtaya katiyor bizim ic anadolu yoresi,omac diyolar biliyomusun canim.ben ondan yedigim zaman butun gun bisey yemeden durabilirim
Bitter haric her turlu cukalata var findikli fistikli gofretler dun esim almis bir parca findikli dan yedim artik naliyimm yaaaBitter varsa iki parça ye canım yoksa başka birşey yemeye saldirirsin menun güzel ve hafif zaten
Menun cok guzel canim bendemi yogurt kuru yapsamki gec olmadaninciiitanesi
sabah 7.45
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 adt yesil zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
1 hurma
Oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
1 yemek tabagi haslama kuzu eti ve suyu
bol kivircik salata ve tere
ara 22.00
yogurt kuru
2.5- 3 lt su
Yavrum sen ne ettin bisey yememissin anladimmm bu hafta listeleri yerinden oynatcan sennnkankim benim yaa afiyet olsun kuzumangelina35 buda benim menü:))
1 haşlanmış yumurta
öğle yok
6-7 kaşık kısır
2-3 ceviz
2-3 kuru kayısı
marul
1.5 kase cacık
İyi yapmışsın canım nefsini korlemissin yoksa başka başka çok şeyler yiyebilirdinBitter haric her turlu cukalata var findikli fistikli gofretler dun esim almis bir parca findikli dan yedim artik naliyimm yaaa
Seni çalışkan bu saatte bunca iş süpersin valla spor niyetine[/QUOTE
Caliskanlik değil be canım zaten evim gözüme çok pis görünüyor bilerek derin temizlik yapmıyorum çünkü kaynana m çok pis onlar bir gitsin evi resmen dezenfekte edicem
sağol ortağım bi tenemmmmYavrum sen ne ettin bisey yememissin anladimmm bu hafta listeleri yerinden oynatcan sennnkankim benim yaa afiyet olsun kuzum
gülüm yaaa bak şimdi beni utandırdınEnerjin o kadar güzel ki senden hayata mutlu bakmayı öğreniyorum bana iyi geliyorsun o şişler ilaçtan olma ihtimali yüksek napıyoruz beynimize doğru mesaj gönderiyoruz olumlu düşün olumlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?