Haydi Yine Yeniden...

Guzel valla ben begendim...

Kahvaltı şahane masanda olmak isterdim cumartesi günü bizde bu kahvaltı olur gerisi gayet iyi

İddialıyım bu kilolar gidecek diyosun bende durma devam diyorum
Tomurcukkk menüsü olmuş beğendim
Hımmm nasıl kilo verilir bize öğreteceksin menünü çok beğendim

Menüler harika sende güzel bi menü yapmışsın

zebzeyi meyveyi bile yarım yarım yiyorsun yine topuğuma tüküresim geldi :))
senin menününe de diyecek laf yok çok güzel sağlıklı olmuş afiyet olsun

yok be gülüm neyi öğreticem mide karın bölgemde dünden beri kocaman bi şiş simit var yeni ilaçtan mı başka bişeyden mi bilemedim salıya artı çıkmaktan korktum ne yalan diyim görüntüm kilo almış gibi duruyor yarın bi cesaret basküle çıkıp kontrol edicem ne yapayım

Enerjin o kadar güzel ki senden hayata mutlu bakmayı öğreniyorum bana iyi geliyorsun o şişler ilaçtan olma ihtimali yüksek napıyoruz beynimize doğru mesaj gönderiyoruz olumlu düşün olumlu olsun

Biliyorum onuda yiyememki belki bir lokma falan yiyebilirim koy yufkasini anneannem ve yengelerim yapiyo dizim dizim annemde arada sulayip yolluyo bana dun gondermis bazlamada almis aksam kayinvalide bir tepsi cevizli corek yapip yollamis anamm dedim bunlar benim diyeti hec edecek attim buzluga bir lokma bile yemedim cevizli corekten am yufkaya dayanamadim ev bide yesillik dolu yedim onu artik

Menun cok guzel canim bendemi yogurt kuru yapsamki gec olmadan

Yavrum sen ne ettin bisey yememissin anladimmm bu hafta listeleri yerinden oynatcan sennnkankim benim yaa afiyet olsun kuzum

Yavrum sen ne ettin bisey yememissin anladimmm bu hafta listeleri yerinden oynatcan sennnkankim benim yaa afiyet olsun kuzum
sağol ortağım bi tenemmmm
kısır yemek kaşığı dolusuydu yarım tabaktan fazlaydı yani birde ben sarımsakta koyuyorum kısıra hem bulgur hem sarımsak hem baharatlar iyi şişirip tok tutuyor akşama pek acıkmamıştım bile
35 dk da kendi çapımda tempolu yürüyüş yaptım az önce :))

Enerjin o kadar güzel ki senden hayata mutlu bakmayı öğreniyorum bana iyi geliyorsun o şişler ilaçtan olma ihtimali yüksek napıyoruz beynimize doğru mesaj gönderiyoruz olumlu düşün olumlu olsun
gülüm yaaa bak şimdi beni utandırdın sana iyi geliyorsa yazdıklarım ne mutlu bana
aynen beynimize doğru sade ve olumlu mesajları veriyoruz ilaçlar bana kötü etki yapamaz hatta o ilaçları yutarken olumla yapıp yutayım bunlar beniz zayıflatıp inceltiyor diye günde 6-7 kere olumla yapıcam demektir heheheheh

bu gün komşumla bende oturup çay içiyoruz benim yönüm cama doğru bi baktım 2 ördek yan yana uçuyor ben de mutluluk tavan yaptı hem arkadaş sevdiğim biri ben çağırdım zaten hem de ördekleri yine gördüm ki zaten sık sık görüyorum burada bir yerde yuvaları var herhalde hala mutlu mutlu dolanıyorum

mutlu olmak için şükretmek için ne kadar çok şeyimiz var farkında değiliz sadece elimizden kayıp gittiğinde yitirdiğimizde fark ediyoruz ama iş işten geçmiş oluyor kendimden örnek vericem
bu gün
arkadaşımı arayıp bana gel diyebildim
Konuşabildiğime duyabildiğime konuştuklarımı dinleyecek, anlattıklarını dinleyebildiğim arkadaşım olmasına,
ona ikram etmek için kısır yapıp ortalığı topladım ellerimin ayaklarımın eksiksiz var olmasına bunları yapacak gücüm olmasına, ikram edecek nimetleri rabbimin bana nasip etmesine (tek kısır vermedim arkadaşıma başka ikramlıklarda vardı şükür) :))))
2 ördek gördüm yan yana uçan onları gören gözlerim olmasına, onları görüp mutlu olan bir kalbim olmasına hissedebildiğime, nette bile iyi insanlarla karşılaşıp onlara menü yazıcam, sohbet edicem diye mutfağı hızla toplayabildiğime
HER ŞEYE AMA HER ŞEYE ÇOK MUTLU OLDUM
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…