- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.901
Insallah canim.tum cabam o rakami gormek icin zatenBu menulerle 6 lar çok yakın canım
valla gülüm şansına benimde çenemin düşesi geldi bu geceSohbetinizi seveyim sizin.benim musait oldugum aksamlar kimse yok ben musait olmayinca kaynatiyosunuzesim geceye gidecegi icin biraz uyuyayim dedi.bende evde ses olmasin diye cocugu ve kv alip kvnin erkek kardesine gittim.cay icitm sadece kibris tatlisi vardi yemedim oleyyy.canim da cekti aslinda ama bu guzel menunun buyusunu bozmak istemedim acikcasi.
bu arada yogurt kuru yapamadim.10.30 gibi donduk oglum armut istedi yedi biraz,ondan kalani yedim bende.oyle iste...
Valla iki kalbin mi var bilemem ama kizmak icin olan kalbin durmus sanirim.mutlu olan kalbin gumbur gumbur masallah.ve koskocaman bir kalp olmus o.hepimize yetiyor ve tum sevdiklerine...bir şey itiraf edicem azcık gülün
ben küçükken iki kalbim var diye düşünüyordum herkeste bir kalp olduğunu solda olduğunu biliyordum
ama ısrarla bende iki kalp var biri sevmek mutlu olmak için diğeri kızmak sinirlenmek için derdim ve bunu kazık kadar olana dek ısrarla sürdürdüm cidden inanıyordum da iki kalbim olduğuna :)))
allah razı olsun senden gülümmmValla iki kalbin mi var bilemem ama kizmak icin olan kalbin durmus sanirim.mutlu olan kalbin gumbur gumbur masallah.ve koskocaman bir kalp olmus o.hepimize yetiyor ve tum sevdiklerine...
Allah seni basimizdan eksik etmesin...
Valla harbiden haberlere cikacak kadar oldum haa.millet mide kucultme ameliyati olarak bu kilolari veriyo ancak.ben 5- 6 kilo daha verdikten sonra tam 50 kilo vermis olacagim.bazen saka gibi geliyor.sanki hic kilolu olmamisim hep bu bedendeymisim gibi.eski ve yeni resimlerimi kolaj yaptim yanyana koydum.baska birisi gibiyim.ben bile kendimi taniyamiyorum artik...valla gülüm şansına benimde çenemin düşesi geldi bu gece
maşallah nefsine hakim olmuşsun iraden böyle olmasa 40 kiloyu veren sen olmazdın zaten kahramanım bi tenemmm
Allah agzimizin tadini bozmasin canim.Dostlugumuz kadim olsun insallahallah razı olsun senden gülümmm
kızzz gözüm doldu bak yaaa duygulandım şimdi
cidden acayip bir değişim olmuştur allahın izniyle o kalan 5-6 kiloyuda yaza kadar verirsin seni2 sene önce görenler tanımaz bile düşünmesi bile insanın kalbini hızlandırıp mutlu ediyorValla harbiden haberlere cikacak kadar oldum haa.millet mide kucultme ameliyati olarak bu kilolari veriyo ancak.ben 5- 6 kilo daha verdikten sonra tam 50 kilo vermis olacagim.bazen saka gibi geliyor.sanki hic kilolu olmamisim hep bu bedendeymisim gibi.eski ve yeni resimlerimi kolaj yaptim yanyana koydum.baska birisi gibiyim.ben bile kendimi taniyamiyorum artik...
amin gülüm amin inşallahAllah agzimizin tadini bozmasin canim.Dostlugumuz kadim olsun insallah
Insallah canim.oyle istiyorum ki basta sizler sonra tum dunyadaki kilo vermek isteyenlerin zayiflamasini.bu bambaska bir mutluluk.yeni bir bedende gibisin.ozguvenin yerine geliyor.konusman yurumen bile degisiyor.toplumda yolda işte heryerde kendini daha ozel ve rahat hissediyorsun.(yatak odanda bile)cidden acayip bir değişim olmuştur allahın izniyle o kalan 5-6 kiloyuda yaza kadar verirsin seni2 sene önce görenler tanımaz bile düşünmesi bile insanın kalbini hızlandırıp mutlu ediyor
darısı başımıza inşallahhhhhh:))))))))))
zaten o inancını kaybetsen burada olup bize destek vermezdin kalan 5 kilo için ne uğraşıcam milletle diyebilirdin ama onu demeyeceğii burada olan herkes adı gibi biliyor çünkü seni tanıyoruzInsallah canim.oyle istiyorum ki basta sizler sonra tum dunyadaki kilo vermek isteyenlerin zayiflamasini.bu bambaska bir mutluluk.yeni bir bedende gibisin.ozguvenin yerine geliyor.konusman yurumen bile degisiyor.toplumda yolda işte heryerde kendini daha ozel ve rahat hissediyorsun.(yatak odanda bile)
Her istedigini alabiliyor rengarenk giyinebiliyorsun.topuklularla dolasabiliyorsun ve daha sayamadigim bir suru guzel sey.
basaracaksiniz sizde buna adim gibi eminim.ve o inancimi da hic kaybetmedim
valla verdin gazı :))))Gecenin motivasyonunu da verdim ben musaade isteyeyim artik.yarin iş olarak yogun gunum.tempolu bir cuma olacak muhtemelen.yatip uykumu alayim bari.
kalacaklara iyi sohbetler yatacaklara iyi geceler.opuldunuz seviliyorsunuz
Ben olsam sabah ve aksami sade tutardim komşuda da her şeyden bir tane yerdimO fire pazar günü olacak sanırımeski bir komşumuza gidicez annemlerle. Eli çok lezzetlidir hamurişini çok iyi yapar ne yapıcam bilmiyorum. Allah tan ki öğleden sonra gidicez. En azından yediklerim akşama kalmaz.
Valla harbiden haberlere cikacak kadar oldum haa.millet mide kucultme ameliyati olarak bu kilolari veriyo ancak.ben 5- 6 kilo daha verdikten sonra tam 50 kilo vermis olacagim.bazen saka gibi geliyor.sanki hic kilolu olmamisim hep bu bedendeymisim gibi.eski ve yeni resimlerimi kolaj yaptim yanyana koydum.baska birisi gibiyim.ben bile kendimi taniyamiyorum artik...
Bu menulerle 6 lar çok yakın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?