Haydi Yine Yeniden...

ek bilgi mutlu olmadığım tek şey suda eriyen iğrenç şekerli tadıyla magnezyum içmek bunu düşününce bile midem kalkıyor yaaav hayrınıza biri benim yerime bunları içsin yaaavvv

Firesiz tam ideal menu Süpersin kankim

Gunu erken kapamissin.sabah ve aksam biraz zayif geldi bana.acikmiyor musun canim
Canim kaç gündür kilo vermem durdu bende bunyemi sasirtmaya çalışıyorum acikiyorum aslında o zaman hemen bi kahve içtim ortasekerli o beni tuttu su da içince sisiyorum zaten. Ama sabah acayip gurultular geliyor benden

Bu menulerle 6 lar çok yakın canım

Ogunlerin harika canım ama ara yapmadığın için şeker istemiş canın. Ben öyle durumlarda kahve içiyorum daha masum..

Süper menu

aaa cidden yazdıklarım nere gitmiş yaaaa allah allah
özetle menü süperdiyecek bişey yok afiyet şifa olsun gibi bişey yazmıştım
kim sildiii benim yazdığımı daaaaa
Ben senin yorumunu gördüm canım genisletince, tomurcukun menüsünün içine ara öğün olmuş

Hedefler yakın olacak canım Tebrikler

Ben senin yorumunu gördüm canım genisletince, tomurcukun menüsünün içine ara öğün olmuş
valla mı hahahahahaha
kendim tomurcuğun menüsünün içine saklamışım yazdığımı, birde kabadayı gibi kim sildi benim yazdığımı daaa diyorum
bazen kendimi seviyorum yaaa allah benim de hayrımı versin :)))))

Amin canım sev tabi kendini, seni sevmeyen ölsün

Firesiz tam ideal menu Süpersin kankim

O fire pazar günü olacak sanırım eski bir komşumuza gidicez annemlerle. Eli çok lezzetlidir hamurişini çok iyi yapar ne yapıcam bilmiyorum. Allah tan ki öğleden sonra gidicez. En azından yediklerim akşama kalmaz.

öğlen yemek hafiften ye bence çorba iç mesela gitmeden öncede tarçınlı yada sade nescafeli süt iç iştahın kesilsin orda yemeye yiyeceksin en azından ölçülü yersin çok zarara uğramazsın bence

Senin çok güzel bir kalbin var.. Yazdıklarında bile o kadar belli ki..
Ne kadar da haklısın kendi adıma da konuşayım çok şükürsüzüz. Türlü çeşit yiyip yiyip teşekkür etmeyi bilemiyoruz. Bir sürü güzel şeye sahibiz ben şimdi tek tek saymayayım bitmez çünkü..

ZATININ,SIFATININ , ESMASININ,EFALİNİN HUDUTSUZLUĞUNCA ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBİM..

En büyük şükürmüş. Senin mesajını okuyunca ilk aklıma gelen şey oldu ve yazmadan edemedim. Söylenmesi ne kadar da kolay değil mi? Ama söylemiyoruz. Çok boş yaşıyoruz sen bu cümleleri kurmasan ben de dile getirmeyecektim.

Herkes nerde yaa

gülüm doğrusu burada kendim gibi yazabiliyorum sizle o kadar rahatım ki annem ablamlar kardeşlerimle olduğum kadar rahatım kalbin çok güzel demişsin sağol allah razı olsun sen güzel baktığından düşündüğünden öyle geliyor
yiyebilmek bile su içebilmek bile o kadar büyük nimet ki ancak birileri hasta olan yakınından bahsederken dank ediyor suyu bile yutamıyor kasları çalışmıyor yutkunma yetisini kaybetmiş dakikalarca o suyu yutmak için kıvranıyor diyince ya rabbiiim sana binlerce şükürler olsun yiyip içim hazmedebiliyorum diyor insan sağlıklı olduğuna sevdiklerinin de sağlıklı olduğuna şükredip mutlu oluyorsun ha ben her gün bir dolu ilaç içiyorum ama buna da çok şükrediyorum çünkü rahatsızlığımın çaresi var çabuk yorulup bir kaç kasın şişmesi ne ki insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor bazısının ilacı bile olmuyor
rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin yeter ki .. gerisi insanın kendi elinde bu hayatı mutluda geçirebiliriz bir şeylere üzülüp kafaya takıp kırgınlıklar yaşayıp sıkıntıyla da geçirebilir seçim bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…