- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #16.881
Ya canım kalori hesapladim dunle aynı oldu o yüzden böyle oldu canım ama açıkmqdim şükür :)Akşam yeseydin canım bişi yok yani menünde..
Firesiz tam ideal menu Süpersin kankimBuyrun bnm menüyü arz ederim:
tevafuk55
Kahvaltı (11:00)
1-2 dilim peynir,1 yumurta,çeyrek simit,3 dilim sucuk,4-5 yeşil zeytin,şekersiz çay,1 dilim pastırma,1-2 dilim salatalık domates, ç.kaşığı portakal reçeli
öğle (15:30)
2 dilim tb arasına domates,kaşar
ş.siz nescafe,2 dilim bitter
akşam (18:30)
5-6 kaşık kıymalı pazı kavurması(yumurtasız),
2 kaşık yoğurt
ara
yeşil çay
Canim kaç gündür kilo vermem durdu bende bunyemi sasirtmaya çalışıyorumGunu erken kapamissin.sabah ve aksam biraz zayif geldi bana.acikmiyor musun canim
Bu menulerle 6 lar çok yakın canım@inciiitanesi
sabah 7.45
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 adt yesil zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara 12.00
1 hurma
Oglen 14.00
2 dlm tam bgdy ekm yagsiz tost
3 adt zeytin
ara 16.00
1 hurma
aksam 18.00
1 yemek tabagi haslama kuzu eti ve suyu
bol kivircik salata ve tere
ara 22.00
yogurt kuru
2.5- 3 lt su
Ogunlerin harika canım ama ara yapmadığın için şeker istemiş canın. Ben öyle durumlarda kahve içiyorum daha masum..ekim2009 tatlim menumm
Sabah : 10:30 yarim koy yufkasi icine
Roka tere kuzu kulagi domates ve dort dilim kasar koyup yedim
Sekersiz cay
Oglen : yok canim istemedi
Aksam : 17:00yarim kepceden az corba
Uc yemek kasigi ispanak
Uc kasik tb makarna icine bol salata koyfum yedim
Su iki litre oldu icerim daha
Bugunluk bu kadar canim acayip cukalata istiyo sabirla oturuyorum bakalim
Süper menuangelina35 buda benim menü:))
sabah 10:30 civarı saati unuttum da:)
2 dilim ekmeğe krem peynir
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk yumuşak ezine peyniri
öğle yok
öğleden sonra 14 :20
6-7 kaşık kısır
2-3 ceviz
2-3 kuru kayısı
marul
akşam 19:10
1.5 kase cacık
1 yemek kaşığı dolusu kısır marulla buluşup haşır neşir olurken ekim acımadı bu ikiliyi kıtlaya kıtlaya ortadan kaldırdı
Ben senin yorumunu gördüm canım genisletince, tomurcukun menüsünün içine ara öğün olmuşaaa cidden yazdıklarım nere gitmiş yaaaa allah allah
özetle menü süperdiyecek bişey yok afiyet şifa olsun gibi bişey yazmıştım
kim sildiii benim yazdığımı daaaaa
Hedefler yakın olacak canım Tebriklerİyi aksamlar kizlar kusura bakmayin bugun biraz yogunum misafirim var menumu yazip cikicam
Sabah
İlik limonlu su
Ara
Turk kahvesi
İki tane ceviz
Saat 11
Bir tane sade tost
5 tane zeytin
İki kup peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
Ara
Yarim portakal
Aksam 18
Haslanmis iki parca tavuk
Biraz salata
Su 2 litreye tamamlarim
Spor yapmam heralde yeterince yorgunum
valla mı hahahahahahaBen senin yorumunu gördüm canım genisletince, tomurcukun menüsünün içine ara öğün olmuş
Amin canım sev tabi kendini, seni sevmeyen ölsünvalla mı hahahahahaha
kendim tomurcuğun menüsünün içine saklamışım yazdığımı, birde kabadayı gibi kim sildi benim yazdığımı daaa diyorum
bazen kendimi seviyorum yaaa allah benim de hayrımı versin :)))))
Firesiz tam ideal menu Süpersin kankim
öğlen yemek hafiften ye bence çorba iç mesela gitmeden öncede tarçınlı yada sade nescafeli süt iç iştahın kesilsin orda yemeye yiyeceksin en azından ölçülü yersin çok zarara uğramazsın benceO fire pazar günü olacak sanırımeski bir komşumuza gidicez annemlerle. Eli çok lezzetlidir hamurişini çok iyi yapar ne yapıcam bilmiyorum. Allah tan ki öğleden sonra gidicez. En azından yediklerim akşama kalmaz.
seni de seviyorum hepinizi seviyorummmmmmAmin canım sev tabi kendini, seni sevmeyen ölsün
mutlu olmak için şükretmek için ne kadar çok şeyimiz var farkında değiliz sadece elimizden kayıp gittiğinde yitirdiğimizde fark ediyoruz ama iş işten geçmiş oluyor kendimden örnek vericem
bu gün
arkadaşımı arayıp bana gel diyebildim
Konuşabildiğime duyabildiğime konuştuklarımı dinleyecek, anlattıklarını dinleyebildiğim arkadaşım olmasına,
ona ikram etmek için kısır yapıp ortalığı topladım ellerimin ayaklarımın eksiksiz var olmasına bunları yapacak gücüm olmasına, ikram edecek nimetleri rabbimin bana nasip etmesine (tek kısır vermedim arkadaşıma başka ikramlıklarda vardı şükür) :))))
2 ördek gördüm yan yana uçan onları gören gözlerim olmasına, onları görüp mutlu olan bir kalbim olmasına hissedebildiğime, nette bile iyi insanlarla karşılaşıp onlara menü yazıcam, sohbet edicem diye mutfağı hızla toplayabildiğime
HER ŞEYE AMA HER ŞEYE ÇOK MUTLU OLDUM
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
sağol ortağım bi tenemmmm
kısır yemek kaşığı dolusuydu yarım tabaktan fazlaydı yani birde ben sarımsakta koyuyorum kısıra hem bulgur hem sarımsak hem baharatlar iyi şişirip tok tutuyor akşama pek acıkmamıştım bile
35 dk da kendi çapımda tempolu yürüyüş yaptım az önce :))[/QUOTE
vayyyy ortim sporda yapmis masallah allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah kuzumm
Ayyy bu telefon beni oldurecek mesaji taa ne zaman yazdim yollamadi simdi ekimin yorumunda cikti hey allahimmHerkes nerde yaa
gülüm doğrusu burada kendim gibi yazabiliyorum sizle o kadar rahatım ki annem ablamlar kardeşlerimle olduğum kadar rahatım kalbin çok güzel demişsin sağol allah razı olsun sen güzel baktığından düşündüğünden öyle geliyorSenin çok güzel bir kalbin var.. Yazdıklarında bile o kadar belli ki..
Ne kadar da haklısın kendi adıma da konuşayım çok şükürsüzüz. Türlü çeşit yiyip yiyip teşekkür etmeyi bilemiyoruz. Bir sürü güzel şeye sahibiz ben şimdi tek tek saymayayım bitmez çünkü..
ZATININ,SIFATININ , ESMASININ,EFALİNİN HUDUTSUZLUĞUNCA ŞÜKÜRLER OLSUN YA RABBİM..
En büyük şükürmüş. Senin mesajını okuyunca ilk aklıma gelen şey oldu ve yazmadan edemedim. Söylenmesi ne kadar da kolay değil mi? Ama söylemiyoruz. Çok boş yaşıyoruzsen bu cümleleri kurmasan ben de dile getirmeyecektim.
sağol bacımm hepimizinkini inşallahHerkes nerde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?